Sledujete seriál Panelák? Ako sa vám páči?
Ahoj,
sledujete Panelák? Páči sa vám.....?
majina.b dakujem!! to som chcela už dávno vedieť, meno herca, ktorý hrá kordiakovho otca...
Ahojte. tak ja sa pridavam do klubu. ja som uplny zavislak od Paneku. dokonca aj moja mala sa ku mne pridala 😀
To,že Bajzovci sa stahujú vie už celý panelák 😀 😀 😀 a na koniec nepôjdu nikam 😅 dúfam teda
No nedala niaky jednoznačkny dôvod.Asi sa jej v panelaku páči 🙂 Ale podľa mňa nepôjdu preč veď bez nich by nebol panelák panelák 🙂
muzik-ktory sa tiez na panelak namotal hovori, ze v tom bude nieco, co sa onedlho dozvieme. uvidime.
no ja viem zasa toto.Janke Blicharovej pride ten napadnik z kupelov na navstevu.Emil bude vyberat dovolenku.Janke sa to moc pacit nebude.a Marta sa zacne miesat do vztahu Imriska a Angeliky.Kordiak bude mat nieco z Vierkou a Agata bude mat novu predavacku.ale tieto casti su este tak za 2 tyzdne.dobra som co.
inak ten Michal v obchode bol fakt dobry ako vysvetloval Lengyelovy.Lengyel myslel aky je chytry farmaceut.
no, tak sa mame na co tesit 🙂 Ja som hlavne zvedava na to, ako sa to zauzli s Kordiakom a Vierkou. ale zase Vierka??? on sa rad vracia k byvalym.
mne bajzovci už idu na nervy, mohli by sa vysťahovať aspoň do ubli.
a byt by si mohol kupiť imro, sice neviem začo , ale mohol.
a tiež mohol niekto vidieť, ako prichadza alebo odchadza Ivana od bajzi, bola by väčšia sranda.
neviem či to už bolo sem hodené,
http://www.pluska.sk/magazin/2009/05/zlomi-hrus...
hrušovský akosi čudne rozpráva, ani amater, alebo nevie texty, v stredu bude v Ako som prežil s Janky a Emila australskou nevestou hrať, neviem ake má meno v paneláku
niekto kto mal pred cca 20 rokmi vodičak, a býva asi v panelaku, tak Blichár, alebo stary Kordiak, alebo Agatin otec
baby, zaciatok som nejak prepasla ... uz povedali kto zabil Karolovych rodicov??

v archive joj to neni?ja som to tiez nekuk.