icon

Sledujete seriál Panelák? Ako sa vám páči?

lindika
3. máj 2008

Ahoj,
sledujete Panelák? Páči sa vám.....?

ada78
20. máj 2008

o chvilu to vypukne. 😀 😀 😀

simka9122008
20. máj 2008

Takže žienky už nič nerobte všetko nechajte tak čo ste nedokončili nechajte na mužov a pekne si sadnite k TV príjemné sledovanie. 😉

egyptanka
20. máj 2008

reklama

minkak
20. máj 2008

no ale je to zaujimave 😉

dannynka
20. máj 2008

mirka veru je.... 😉

egyptanka
20. máj 2008

fuuuha nerozumiem tomu co tam rozhral ten dr. Straka s tou Michaelou ...

minkak
20. máj 2008

no je to divoke.....danka aj ty pozeravas?

dannynka
20. máj 2008

mirka ano zu som sa namotala.....aj ordinaciu kvoli tomu uz nepozeravam 😅

minkak
20. máj 2008

no ja idem hned ked to skonci,ty si pozeravala na nove?

dannynka
20. máj 2008

no ano...ale uz je po reklame idem kukat 😉

janka1874
20. máj 2008

no dnes to bolo zaujímavé len škoda že mi polka ušla boli tu naši na návšteve a mama aspoň bola dať malú spinkať 🙂 tak som začala v kľude a potom sme začali kecať tak mi polka ušla

minkak
20. máj 2008

baby tak mi sme dnes vosli do vchodu a bolo citit cesnak a riaaadne-a ja hovorim hmmm niekto robi nieco cesnakove a manzel na to:asi stary Blichar robi topinky 😀 😀 😀
taaaaaaaak som sa nasmiala 😀 😀 😀

dannynka
20. máj 2008

trefne..... 😀 😀 😀 😀 😀

mamartinka
20. máj 2008

tak ako panelacky?zdravim. 😉

otrivinkajanka
21. máj 2008

no baby tak vcera to bolo zaujimave som ja zvedava,ako to u bajzovcov bude pokracovat a ako sa blicharovci dostanu z toho lesa 😀

vesi
21. máj 2008

teraz si bude michal myslieť, že zuzana má niečo s milošom, alebo mu dôjde, že vo všetkom má prsty miloš. všimli ste si ako sa tváril, ked mali debatu s tou michaelou? podľa mňa začal pochybovať o tom ako to bolo...

minkak
21. máj 2008

no vesi-presne 😉

monkula
21. máj 2008

vesi, presneee, už mu to dochádza, a Mareka strážievala jakubova mama? A kde boal zuzana? 😕 😕 Čo mi ušlo?

otrivinkajanka
21. máj 2008

monkula vtedy ked bola zuzana na oslave starej nitsnajderky,tak deti strazila jakubova mama vtedy si potykali so svehlovou dole v bare ked sa opili ale ten maly marek to prehana lebo je nahnevany na zuzanu inak som zvedava ako sa to dnes vyriesi,lebo ako som si vsimla michal zacina pochybovat a jedna vec sa mi nepaci,ze uz je svehlova tehotna a pije a fajci to nedavaju moc pekny priklad do telky vlastne tam slopu stale vsetci mali by to trochu eliminovat u tych hercov alkohol lebo to sleduju aj decka to je moj nazor

monkula
21. máj 2008

Ahaa, tú časť som videla, a Marek otvoril dvere akurát, keď sa Miloš sápal po Zuzane, však?
S tým alkoholom máš pravdu, ale ja si myslím, že tehuľky vedia, čo je dovolené a čo nie, nejaka Ivanka ich neovplyvní...

otrivinkajanka
21. máj 2008

monkula ja viem,ze kazda zena vie co je pre nu najlepsie,ale nevyzera to dobre ked uz aj tehotna zena pije a fajci ale ved scenaristi musia vediet co a ako

monkula
21. máj 2008

Asi aj hjeho žena chlastala a fajčila počas tehu, ta ksi myslí, že je to OK 🤐 🤐 🤐 😅

vesi
21. máj 2008

monkula, presne tak....ináč je veľa takých "neuvedomelých" tehuliek, aj ked si myslím, že v normálnom živote, ked žena čaká dieťa o ktorom si myslela, že ho nikdy nebude mať, tak si dáva na seba pozor...

vesi
21. máj 2008

janka s tými cigaretami je to tak, ale toho piva si len logla 😀

vesi
21. máj 2008

švehlová by si mala pozrieť na MK, že na nevoľnosť pomáha pepsi 😀

otrivinkajanka
21. máj 2008

mne ked bolo blbo tak som mala doma iskru ten sumivy napoj a hned mi bolo lepsie 😀

vesi
21. máj 2008

mne pomáhal čerstvý vzduch, ráno som skoro prevalcovala otca vo dverách ako som bežala na dvor 😀
a že ranné nevoľnosti 😠 u mňa trvali celý deň 4 mesiace 😝

otrivinkajanka
21. máj 2008

ja som mala super tehotenstvo len prvy mesiac mi byvalo strasne tazko od zaludka rano ale iskra to istila a potom mi bolo super do konca 7 mesiaca som robila casnicku a po rajone som behala jedna radost

weja
21. máj 2008

sorry, ze vam do toho vstupujem, ale mne sa zda, ze svehlova mala cigu len v hube, ale nakoniec ju doslova vyplula mamicke na stol, ked do nej vrtala... odvtedy sa mi zda, ze som ju s cigaretou nevidela, ci som nieco presvihla...? 😕

vesi
21. máj 2008

weja, mám rovnaký postreh 😀