Sledujete seriál Panelák? Ako sa vám páči?
Ahoj,
sledujete Panelák? Páči sa vám.....?
Imrove hlasky su fantasticke, ze "a nechces si odsat mlieko", my sme takmer maleho zobudili od smiechu 😀 😀 plus jeho ton v hlase a ten nechapavy pohlad, na jednotku s hviezdickou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Brana Bystrianskeho alias Imro by kludne mohli nominovat na Oscara!!
Ahojte. Tá Angelika je akási rozmaznaná. Imro zaslúžene brán išfku a ona sa urazí 😝
S kým chodí Nika na korčulovanie? To je Barča?
Som zvedavá, čo vyvedie Zdenka za tú facku a ako Ivanka vysvetlí ten papier.
A prečo bola kedysi Angie v kóme?
Ozaj a kto sa vám v Paneláku nepáči? Mne Denisa, Martinka a Alica.
Lussy: Angie mala problémové tehotenstvo preto bola v kóme. A je to Barča len má iné vlasy.
Inak Panelák nám dnes oslavuje: http://panelak.blogspot.com/2010/02/panelak-osl... ...tak všetko najlepšie 😉
Ink som si vcera vsimla ako Dusan ponukol Michalovi marypepi-Marihuanu.Vsimli ste?Tak uz aj drogy tam maju?No hroza.
no ja by som chcela vidiet matku,ktora by sa nestarala o dieta ako Angie,to ako Lukaska opatruje cely den Milan alias mafian??? 😒
Karol konecne dostal riadnu cez drzku,nechapem preco ho vratili do deja,robi tam zo seba debila, ale aj Zdenke sadla 🙂
Najlepsi su tam Alica"koceny",Imro a teraz sa mi paci aj Bajza 🙂
Ja som zvedava, co bude Ivana vystrajat, ked sa dozvie o Michalovi, ze spava s tou sestrickou 😀
no tak to by som chcela aj ja vedieť čo urobí ivanka, dúfam že aspoň nejakú žiarlivostnú scénu urobí michalovi... inak mne sa páči velmi lucia ten jej humor...
Kordiak mi v poslednej dobe lezie dosť na nervy 😝
Lucka dobre vystihla Denisu 😀 😀
no furt po opici... neviem ci by som neusla z porodneho stola keby bol ožraty jak pri Angeličke...
doktor večne ožraty do prace, škoda že mu nedávaju fukať ako inych pracoviskách pri nástupe 😀
ale naozaj to prehanaju, neviem ci som včera správne pochopila ale oni sa aj zhúlili...
Ten ten obrázok, čo namaľovala Lucka nemala chybu a aj Imro to Lucii pekne vysvetli 🙂 ... lenka: nie nezhúlili sa.
aha no ale nemuseli to tam davat, odisli z kosic aby ich syn nefetoval a stary ma marišku...
lenka: neodišli preto, Jančo sa priznal Kordiakovi, že preto lebo závidel Soni a nechcel, aby mu Soňa preberala prácu, lebo ona tiež veľmi dobrá architektka, preto chcel on ísť silou-mocou do Blavy.
Maslák teraz, keď žreboval víťaza bol aký nervózny 😀 inak podľa vás spravia takú haluz, že Janke dajú nejakú scénu v Odsúdených? 🙂
ak daju niečo zahrať, tak malu ulohu, matku, alebo sestru nejakej väzenkyne.???
mne sa strasne pacia Borisove poznamky..ako cital Lucka..o princovi... 😀 a kuk na Denisu

no mne sa zacina pacit agata, konecne jej dali trosku humornejsie crty to jej sedi viac. angelike trosku hrabe, je pazrava.