icon

Sledujete seriál Panelák? Ako sa vám páči?

lindika
3. máj 2008

Ahoj,
sledujete Panelák? Páči sa vám.....?

mamartinka
20. mar 2010

To uz tak nejde ze nato kliknem a otvori sa mi clanok?Tak ktora chcete citat si to okopirujte.

lila794
21. mar 2010

Heleniatko, uuuuplna pravda!!!!

lila794
21. mar 2010

Jeeeej, Kubko - Vladko ma krásnu rodinu!!!! 😉

mamartinka
21. mar 2010

Panelak 22.3.(Trojuholnik)Kordiak vie,ze situacia mezi Maslakom a Martinou je vazna.Angeliku odvezie z prace spolumajitel kasina Haluska.Panelak 23.3.Utorok(Marcel,Maslak)Ivana zisti ze Nika podvadza Jakuba.Situaciu okolo firmy chce zobrat do vlastnych ruk. Panelak24.3Streda(Operacia)V case, ked je Ivana u Michala v dome,prichadza Maria.Emil potrebuje na piatok limuzinu,poziada o pomoc Maslaka. Panelak25.3Stvrtok(Varovanie)Maslak sokuje Angie.Informacia,ktoru jej povedal,bude ich spolocnym tajomstvom.Jakub prichadza necakane domov a zazije sok. Panelak26.3Piatok(Limuzina)Vecerne posedenie u Jancovcov sa skoncilo predcasne.Jarmila ma pre Jakuba prekvapenie.

lila794
21. mar 2010

Martinka, dik za info 😉 som zvedava, aky sok zazije Kubko, ked pride domov 😅 A to si Ivana fakt zacne zase s Bajzom? 😝

lussy23
22. mar 2010

No Ivana pôjde Bajzovi kvôli tej Nike. A ja som sa už tešila, že to Tibor zachránil -| A som zvedavá, aké prekvapenie pripraví mamička Jakubovi a prečo nereagovala.

mamartinka
22. mar 2010

http://www.pluska.sk/soubiznis/zo-sveta-zabavy/... lussy23 ako vies ze koli Nike pojde Ivana za Michalom?

eva7780
22. mar 2010

Terezku riadne ani neukazuju a uz chodi do skolky 😕

egyptanka
22. mar 2010

eva, ona je asi nadpriemerna ... ze skolka 😉

dadulka19
23. mar 2010

mne tá žvachtlajúca Martinka hrozne vadí 😝 😝 😝

lila794
23. mar 2010

dadulka, aj mne, ja sa na nu ani nepozeram, ked tam je 😀

mamartinka
23. mar 2010

Ahojte.Inak ste si vcera vsimli ako sa pytala Denisa Lucii ci uziva antykoncepcku?To naco uziva akoze ked chodi z Denisou?Ci aj dve zeny medzi sebou mozu otehu?Neaka novinka? 😀 😀 Inak cast vcera nic moc.Akurat Janco je dobry z Alicou.Ako ho prehanalo 😀

zuziiiicek17
23. mar 2010

No ta zuvacka aj mne neskutocne vadi,fuj,jak dajaka krava, 🙄
A pokial ide o tu antikoncepciu,tak mozno lucia neveri vztahu s Denisou a preto ich este uziva

lila794
23. mar 2010

Ja si tiez myslim, ze Lucia este presne nevie, ci je skutocne na baby 😀

A Janco a Alica 😝 😝 😝

A Nika, aka dolezita, Kubko jej dal 😀

zuziiiicek17
23. mar 2010

Hej ,ale NIka mu teraz podla mna preberie klientov 😠

honey023
23. mar 2010

Trochu si musíme zvyknúť na nový design 🙂 jj, je to možné, že to Lucia užíva pre istotu 🙂 ...inak Soňa - Zuzka Haasová sa v skutočnosti rozvádza?

honey023
23. mar 2010

pre istotu, že to nemyslí s Luciou až tak vážne...

dadulka19
23. mar 2010

tiež si myslím,že Lucia v ten terajší vzťah neverí,veď keby chcela,aby jej dal aj Boris pokoj,tak by mu to raz a navždy rázne "vysvetlila"a nie že ,ako povedala Denise,že mu nemôže zakázať,aby chodil pred školu 😝 .A aj to,ako Denisa pozerá po babách a jej komentáre k tomu 😕 ,to jak keby som ja pred mužom takto chlapov komentovala 😖 ...ble,ble,ble,nech už Denisa frčí preč zo seriálu 😖 😖 😖

mamartinka
23. mar 2010

Inak neviem ci ste vcera niektora pozerali webmaster.Bol tam aj Brano Bystriansky-Imrisko a hovoril ze v skutocnosti cakaju druhe babo.Maju 4 rocnu Lesanku a teraz ze je zena v 7 mesiaci.Tak Imro bude mat ochvilu 2 bejby asi.

lussy23
23. mar 2010

mamartinka - myslím si to. prečo inak by tam šla
A škôlka nie je synonymum od jaslí?

lila794
23. mar 2010

Lussy, jasle su pre krpcekov - do 3 rokov a skolka od 3 vyssie 😉