icon

Sledujete seriál Panelák? Ako sa vám páči?

lindika
3. máj 2008

Ahoj,
sledujete Panelák? Páči sa vám.....?

miska002
3. máj 2010

boze ta lucia uz je trapna ...... 😠

mamartinka
3. máj 2010

No dnes zatial akosi onicom.Akosi ma to dnes nezaujalo a nebavi.Milanko ozran,Angie otec tiez.Ked nejedia tak ich zas ukazu pri pohariku rodicov Angie.A som zvedava co zasa vijde z Misky.Ta Ivana a Bajza som zvedava co zasa zamyslia.

petruska77
3. máj 2010

tak agata sa hanbi za otca ze robi pikolika, ale to ze ona cele dni nerobi vobec nic je uplne v pohode... mohla by byt rada, ze ma nejaku robotu 😠

mamartinka
3. máj 2010

No ja sa picnem.Michal a Ivana v posteli zasa.No ja uz mam dost.Nadarmo nieje teraz maj.Len o sexe sa to teraz bude tocit.A Miska uz spala ci kde ju mali?Zasa bude Teta tu uz bola hola 😀 Ten Emil bomba s tou Jankou.Som sa sulala.A tie sestricky,udrzbar ako nacuvali.A Bajza sa pridal 😀 Udrzbar je tusim ostrihany?A kde mame dnes Alicku,Imriska?A Milanko tiez dobry.Inak ako Noro priniesol Agate tu salku do postele,ze v nej nic nemala?Sa mi to zdalo?Bola prazdna?No dnes zatial u mna len Emilko vedie ako Janku potiahol v rozkroku 😀 😀

inkinka
3. máj 2010

lussy, deti boli vybrate na konkurzoch, konkretne Terezkinu mamu si pamätam, bol s nou minirozhovor 😉

honey023
3. máj 2010

Lussy, malá Miška má aj v seriáli tri roky aj v skutočnosti.

januarova
4. máj 2010

lussy, preco myslis ze by to museli byt deti z detskych domovov?

vodnarky
4. máj 2010

ahojte,
no to jak nacuvali za tymi dvermi bolo super..dobre som sa nasmiala.. 😀 😀 😀
Agata mi ide poriadne tiez na nervy..a ten jej vztah je trapny..nejako mi to tam nesedi.. 😒
a co sa tyka Michala a Ivany,tak by to uz mali nejako riesit..ked je taka nestastna pri Kubkovi,ako to rozprava,nech uz od neho odide..aspon bude mat Kubko konecne pokoj.. 😉

mamartinka
4. máj 2010

A nech daju dokopy Kubka z Julkou.Tusim bysa k sebe hodili.Len ako by Kubo prezil ze najlepsi kamarat spava z jeho manzelkou. 😕

vodnarky
4. máj 2010

urcite by to znasal dost tazko a alkohol by bol jeho kamarat...aspon zo zaciatku..myslim..ale potom by sa urcite niekto nasiel,kdo by mu z tolkeho velkeho nestastia pomohol sa dostat.. 😉

lussy23
4. máj 2010

Honey - v jedenej časti Michal povedal, že bude mať 5 ☹
Mamartinka - presne to som mala na mysli i ja....

salma22
4. máj 2010

ahoj.... co vravite na vztah Michal a Ivana?........len tak ci nie som sama 😕 ... na to nahnevana.... ja to tak vsetko prezivam ach

mamartinka
4. máj 2010

Ivanka sa akosi dnes na varenie dala.Bajza ju obcas pretiahne ona Kubkovi navari.Idealna rodinka uzasnych. 😀 😀

mamartinka
5. máj 2010

Tak mamicka sa nam bude predsa vydavat.Janka bude chciet ist na preventivnu gynekologicku prehliadku.Michala navstivi necakane Jakub.Imrisko si zlomi prostrednik na ruke.Ivana bude tvrdit,ze s Michalom navzdy skoncila.A Angie bude telefonovat Milan.

lussy23
5. máj 2010

Salma22 - ja som tiež nahnevaná. Ale to bude asi preto, že som si Kubka akosi obľúbila...

POSTREH: Neviem, ako by som sa vyjadrila. Veď oni prehodili scénky! Tak najprv zaklopal Karol u Agáty a oznámil jej, že Noro musel odísť. Ona dostala strach..... A o chvíľu ukážu scénku, ako Agáta fajčila s Dušanom pred barom a odišla.
Myslím si, že scéna s Karolom a Agátou mala byť ešte v predošlej časti. Ona by bola v šoku a šla by si zapáliť. 😉

Mamartinka - odkiaľ to všetko máte?

vodnarky
5. máj 2010

Salma-nie,niesi sama..ja ked ich vidim(Ivanu s Michalom) a na to ukazu jak Ivana prazi rezniky pre Kubka,potom su spolu na gauci,Kubko ju hladi a jak ona sa pri tom tvari,tak do mna vleze sto certou.. 😠 😠 😠 ...... 😉
lussy-tiez som si vsimla,ze sa im tie scenky nejako poprehadzovali.. 😅 😉

dadulka19
5. máj 2010

lussy,áno,scénky boli prehodené.Ale najprv mali dať ako Agáta fajčí vonku,vráti sa domov a príde Karol.Lebo ona v pondelňajšej časti išla do baru(kde stretla Janča),lebo nevedela,čo je s Norom 😝

eva7780
5. máj 2010

a to,ked išla fajčiť mala vyžehlené vlasy 🤐 aspon mne sa tak zdalo 😀

lucia78lucia
5. máj 2010

Neviete kto hrá tú chyžnú? Strašne známy hlas, ale neviem si vybaviť meno herečky, resp. z kade je známa.

mamartinka
5. máj 2010

Ahojte.Idem pozret archiv co dnes bolo.Som pozrela len co bude zajtra.Alicka na koze u Bajzu a 2 krali nad nim jej pozerali do spodu Maly a Fabry 😀 A ta Ivana co s tym Bajzom ?Milenci?Som to akurat kuk a ona ze ale ja chcem viac.No zrovna som to prepla spet na modre z neba.Takeho hlupaka robi z Kuba ze az.Uz by ich mohli zrusit Ivanu a Bajzu a dat inych hercov.Prestava ma to bavit ked z Kuba takeho hlupaka robi.A ten nic netusi.

ba80
6. máj 2010

...a hlaska dna... "ale ze jaka psychologicka"... 😀 😀 😀

januarova
6. máj 2010

mne sa pacil Emilko, "chcelo sa mi sr.ť" 😀 😀 😀

mamartinka
6. máj 2010

Inak vcera ked Maslak volal Kordiakovi my hned prislo ze asi zmizne za nim Maslakom.Co vlastne maju?Neaku akciu Kordiak z Maslakom?A Ci tam aj Noro niekde nieje z Maslakom.

mamartinka
6. máj 2010

U Svehlovcou zasa manzelska kriza bude?Prvy raz.Fodrasz bude ziadat Svehlov aby Jarmilu odhovorili od sobasa.

mamartinka
6. máj 2010

A kto chcel vediet este kolko ma Miska v skutocnosti aj v panelaku rokov tak tento rok bude mat 4. 🙂