icon

Sledujete seriál Panelák? Ako sa vám páči?

lindika
3. máj 2008

Ahoj,
sledujete Panelák? Páči sa vám.....?

mamartinka
25. mar 2011

@nicky655 no teraz uz snad Miska bude spat na poschodovej ked si uz Ivanu oblubuje a dudko to vsetko Miske vysvetlil.A ano Milica je Milosova byvala manzelka a ma s nou aj dceru tusim v Prahe.

nicky655
25. mar 2011

no ved to nechapem- minule ked dosla ta milosova dcera,tak nieco spominala, ze s tym maminym frajerom sa to neda vydrzat. ci pletiem sa? tak potom neviem,co si chcu s michalom vyciat.

lili_mia
26. mar 2011

Ja som zvedavá na Svetlanu, páčilo sa mi ako ju odkúril Paťko, že chod domov 🙂))) Uvažujem, či jej dali rolu, že ho ona má zviesť, alebo ho naozaj chce, ale momentálne dievča trošku vyvádza.

lussy23
26. mar 2011

Tak Miškina trauma j e už dúfam vyriešená a Michal to už nepokazí. Dvojičky sa nám zmenili, najprv som s apýtala, že aké dievčatká to tam sú 😀 Inak zaujímalo by ma, ako sa rán odostala Svetlena do Patrikovho bytu

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
dominika1988
Autor odpoveď zmazal
mamartinka
26. mar 2011

Obsahy na buduci tyzden-Pondelok 28.03(Kozuch)Emil s Barteltom plánujú poľovačku. Emil potrebuje zbraň. Dušan vyriešil Michalov problém. Noro s Agátou majú hodinu pravdy. Utorok-29.03(Zbran)Noro je z toho, čo sa dozvedel, v šoku. Imro chce hrať hazardnú hru. Klárika nechtiac nahnevala vrchnú sestru. Streda-30.03(Ochrana)Oxana sa plánuje v Thajsku vydať. Patrik odporúča Svetlane liečbu na psychiatrii. Za Ďusim prichádza mama. Stvrtok-31.03(Romantika)Angie chce opäť žiť s Maslákom. Dušan vysvetľuje Svetlane, prečo žije so Soňou. Karol sa nevzdáva, bojuje o svoju lásku. Piatok-01.04(Prvy April)Jana objavuje v byte zbraň. Dušan poriadne zavaril svojmu synovi. Jakub sa stretáva s mamičkou u Ivany. Čaká ho nemilé prekvapenie.

mamartinka
26. mar 2011

Obsahy Pondelok- 04.04(Chudak)Soňa sa začína správať podivne. Betka prespáva u Masláka. Ako reaguje Dominika? Mia chce ísť na Patrikov koncert. Utorok- 05.04(Bubenik)K Jančovcom prichádza Monika s Fedorom. Povedia konečne, aký majú problém? U Michala Bajzu je Aleš. Prišli s ním aj dvojičky? Streda-06.04(Vychodniari)Silvinka naznačuje Líškovi, že má pre neho slušný kšeft. Fedor chce vyrábať logá pre firmy. O pomoc žiada švagra Dušana. Stvrtok-07.04(Otec)Michal Bajza začína pochybovať o svojom vzťahu s Ivanou. Do baru prichádza Imrov otec, potrebuje synovu pomoc. Piatok-08.04(Dohoda)Miloš prichádza o 33 tisíc eur. Dušan urobil so svojím synom obchod. Spúšťa sa výroba pastiliek.

eva7780
26. mar 2011

Ako vyriešili Miškinu traumu?Som včera zaspala a nechce sa mi to kuk v archive 😒

eva7780
26. mar 2011

@mamartinka to bude riadny mišung,čo Angie dochadzajú peniaze ked chce zase Masláka......?????

didiana333
26. mar 2011

ten panelák už nieje to čo býval.... ☹ nejak ma to prestáva baviť a už to ani nesledujem každý den...Ved je choré,aby bývalý manžel vybavoval pohreb...to je uplne nereálne...prečo ten pohreb nevybavil Aleš? za neho bola predsa Zuzana vydatá....a aby dvojičky boli u Alešových rodičov a Michal ani nevie,že kde su a čo robia...to je celé choré....

no keby tam nebol Imro,tak je to uplná nuda.... 😝

mamartinka
26. mar 2011

@eva7780 Misku varoval Dudko a ten jej povedal ze uz mamicku nema ze umrela.Preto Dudko Miskinu traumu vyriesil.
@didiana333 Ales nemohol Zuzane vybavit pohreb.Bol predsa v nemocnici.

lupena
26. mar 2011

čaute. Neviete ako by som sa dopracovala akú značku blúzky (topu) mala na sebe v piatok Lucia? bol kráááásny ja taký chcem!

labelo
26. mar 2011

didiana333
to aj ja nestiham kukať,že Michal má dalšie dve deti dvojičky,ktoré mu, ale evidentne v živote nechýbajú,ani žiadna snaha po smrti Zuzany,že by ich bral k sebe,ako keby ani neboli jeho deti 😒 a teraz ked mu Aleš povedal,že sa chce s ním rozprávať a Michal vytučil,že asi o čom,tak mi pripadal Michal,že "budeme sa musieť o nich starať my".....

lussy23
27. mar 2011

Baby, teraz ma tak napadlo, že možno sa dievčatku, ktoré hrá Terezku ten kolotoč páči, tak jej ho tam nechávajú, aby im ležala v tej postieľke 🙂

iinuska
27. mar 2011

@lussy23 ano, ta mala tam uuuurcite lezi 😀

lussy23
28. mar 2011

@iinuska 😀 to sa akože rozprávajú s prázdnou postieľkou? 😀

mirela
28. mar 2011

lussy23 - urcite ano, to je serial ... nevidim dôvod preco by malo byt dieta v tej postielke, ked neukazu zaber priamo na neho

majina.b
28. mar 2011

Jakub sa stretáva s mamičkou u Ivany. - z obsahu ... ale ak sa dobre pamätám, tak Ivana bola sirota, neskôr sa priznala k ťažko choremu otcovi, ktory následne zomrel, a teraz matka???.......... a v ďalšej serii sa vráti Bajzová

katy2
28. mar 2011

@majina.b predpokladam, ze sa Jakub stretne so SVOJOU mamickou 😉

eva7780
28. mar 2011

@majina.b asi to bude Kubova mamička,aspon ja som to tak pochopila 😅

majina.b
28. mar 2011

@eva7780
@katy2 , no to ma nenapadlo, na ňu som uplne zabudla 😀 , mate pravdu 😉

eva7780
28. mar 2011

mne tam pride trošku mimo dej ta ušatá čo balí Filipa 😝 😝
a Maslákova svadba v kostole,......????to radšej ani nekomentujem 😲

mamartinka
28. mar 2011

@majina.b to sa u Ivany Kubko stretne zo svojou mamickou 😉

mamartinka
28. mar 2011
atinka22
28. mar 2011

No tá ušatá - to je fakt trápne. Už nevedia, čo by si vymysleli. 😝
Škoda, že som v piatol nevidela, asi bolo rušno.

mamartinka
28. mar 2011

@atinka22 ak mas moznost teraz ide panelak na joj plus z piatka 😉