Sledujete seriál Panelák? Ako sa vám páči?
Ahoj,
sledujete Panelák? Páči sa vám.....?
mama od Angie a ..... no uvidime,ako to bude dalej, ked je taka stabajzna. a ona fakt na svoj vek je. 😉
Baby, viete čo som nezachytila??? lebo robím popritom tristo iných vecí.... Prečo sa tak rýchlo Angie nasťahovala k Milanovi???? uplne mi to uniklo ten dialóg- Dušan, Angie a Milan,.,,, 😕 😕 😕 😝
ahoj,vcera jaka zlata Marienka,ze Emilko pod si dat kolacik....no a vsetko zozrala... 😀
@tibinka22 aj ja tak zvyknem popri tv robievať kadečo, ale tak ja som to pochopila tak, že gambaňa už silou-mocou chcela ísť bývať k milanovi a dudko sa do toho zamontoval, tak už milan nemohol cúvnuť, lebo gambaňa už zas otŕčala gambu 😝 😝 😝
baby krasne ste to tu zhrnuli...ste zlate...ja kukam dneska som veru zvedava 😀 😀 😀 😀
caute koceny som sa tesila ze dnes archiv ale nejde to spustit tak som smutna... ☹ ☹ ☹
ahoj baby,joj,co hovorite na Ivetu???Jaka falosna,ze pracu jej ponukli,zas bude toho tupela Dudka namotavat,ja byt na mieste Soni,tak ju vyrazim,sak co je ona nejaka trpitelka,ze musi vsetko znasat... 😠 bozinku a Maslak,jaky sexmachine,ze si nic nepameta,len,aby mu ta Natali nerobila problemiky s Dominikou.... 😢 a pani Janka,ta je vo svojom zivle,lepsiu domovu dovernicku najst nemohli..... 😀 a ten tupec Imro,ze kar 😀 a chcete didzeja??? 😀
mne sa nepáči ako sa gambana sprava k mame 😠 nieže by bola rada,že jej kazdy vecer do 23.00 strazi syna,este sa aj oduva 😝 a ani ju netrapi,ze mama musi cestovat sama v noci domov 🤐
mozno som ja staromodna,alebo co,ale nikdy by ma nenapadlo tak sa spravat k mame,to iste o Ivete,ani by ma nenapadlo lozit za muzom mojej sestry 😝
@eva7780 No veru neviem si predstaviť, že by som mala matku takto na motúziku... v Paneláku je možné všetko. A zas na druhej strane - čo si vychovala, to má... a ako som tak kukala, Milanko jej zalichotil a starej sa to celkom páči 😀 😀
No Angie - to je sen!!! Synovi som vravela, že keby takúto nevestu doplašil domov, tak sa asi zbláznim... 😀 Hrozne mi ďalej vadí, keď dáva pusu niekomu, ako cupká ☹ Keď hrala Martinu a s Maslákom sa olizovali, nemohla som.... a ešte keď žula sústavne žuvačku... no bŕŕ!
Ja som tiež hrozná, že? Furt len kritizujem! 😀
@claudica Maš pravdu to ked hrala Martina brrr. 😀 😀 😀 jak som ju neznašala a hlavne tu jej gambu jak žula v kuse žuvačku 😀 😀 😀 ešte viac otrčala gamby jak Angie 😀 😀 😀 a najviac sa mi pači ked sa rano zobudia a hned su namalovane upravene učesane to kedy stihaju 😀 😀 😀 a všetci si chodia kupovat ranajky no ne tak by sa mi chcelo ist rano o 7 do obchodu 😀 😀 😀
baby napadla ma taká anlketka. Koho by ste z Paneláku najradšej vyhodili? Len dospelákov. 🙂

@adelaida33 Dudko s Kordiakom budu asi od včera na nože 😀 😀 😀 po tom čo počul na chodbe aJanka presne dôležita jak ... tak najprv sa dobre že nezabila za tou funkciou a teraz sa dava prosit 😀 a Emilko chudačik aj modre z neba by jej doniesol 😀 😀 😀 mat takeho muža 😀 a Pato maš pravdu trulko nenormalny ale všetky baby mu skaču do postele a kde je Marcelka už sa rozišli či? nejak dlho ju neukazali 😕