icon

Sledujete seriál Panelák? Ako sa vám páči?

lindika
3. máj 2008

Ahoj,
sledujete Panelák? Páči sa vám.....?

minkak
30. okt 2008

asitka no uz asi zistila co je zac 😅 asi o to islo 😀

asitka
30. okt 2008

no bud hrá na dve strrany....alebo ho fakt len chcela dostať.... 😝

minkak
30. okt 2008

no postup ako pubertiacka,nech uz robi cokolvek-je to otras 😖

asitka
30. okt 2008

no...asi tak...lebo nejak nechápem..o čo jej akože šlo??? šak ju nejak ani hopom nebalil...ani nič..ona ho pozvala....ako som tak pochopila...len u nej prespal....že z nej šaty netrhal...neviem...celé mi to príde kus odveci...a ria nám akosi zmizla 😀

monkula
30. okt 2008

asitka, kľuuud, lebo neviem o čom hovoríte.... 😀

asitka
30. okt 2008

teraz čo v ukážke ukazovali....ako eva vysvetluje agáte, že nič lepšie ako rozchod s kordiakom sa jej stať nemohlo....šak udržujem kľud 😀

minkak
30. okt 2008

no Ria urcite nieco chysta 😅

zuzitka
31. okt 2008

no tak majo, hepy brzdej 😀 😀 😀

slaviq81
31. okt 2008

Baby, kukali ste?

zuzitka
31. okt 2008

jo kukali..... policajti prisli pre Karola 😕 😕

slaviq81
31. okt 2008

Ved to, Angie teda dopadla a vobec, cudujem sa jej ako sa mohla dat s tutkom Karolom vobec dokopy. Bajzovcom uz nepomoze ani svatena voda. Inak Emilko mal sexi plavky 😀 😀 😀

zuzitka
31. okt 2008

no na tych plavkach som sa sulala 😵

angie mala asi zatemneny mozog, ked ju karol balil... 😝
teraz ho asi ti chalani z partie nabonzovali, ze? ach jo.....
a dnes neboli ani ziadne pletky okolo betky a karola ze?

co to dovliekol jakub domov pre dcerenku??? 😅 😅 odpadla som z neho 😀 😀

leva
31. okt 2008

no mna by zaujimalo o co ide Evicke,potvora jedna.

zuzitka
31. okt 2008

na to som uplne zabudla..... ja teraz vooobec neviem, o co jej ide...... 😕 😕

zeby chcela milanka ociernit tak, aby agata lepsie nanho zabudla a chce si ho mila evicka nechat pre seba?? 😲

asitka
31. okt 2008

dievčatá...ja som dnes vôbec nepozerala...o čom bolo??? a čo bude??? 😕

zuzitka
31. okt 2008

zuzana a michal sa teda spolu opili u blicharovcov 😀 aj sa spolu vyspali..... ale asi nic nevyriesili.... 😕
akurat im bolo rano zle 😝
a prave prisla televizia natacat ohladne sexshopu a zuzana nevedela zo seba vydat nijaku zmyselnu vetu a vyznelo to cele akokeby vobec nic nemala proti sexshopu 😀 potom nahanala redaktora, ze to chce natocit este raz 😀

zuzitka
31. okt 2008

ivanka vcera povedala, ze nechce dceru vychovavat ako babiku v ruzovom... tak jakub dnes kupil poltik pre kutila s naradim 😀 😀 ivana ho samozrejme zvozila ... 😝 😝

blicharovci v grecku o nicom..... akurat si emil kupil nove plavky 😀 bol komicky v nich.....
janka povedala, ze ma ist do vody popredku, ze ona pojde pozadku 😀 sa hanbila zanho .... teda za tie plavky 😀

asitka
31. okt 2008

zuzi...dakujem... 😀 a čo kordiak a tá eva...o čo tam ide?

zuzitka
31. okt 2008

kordiak spal u evi .... dalsi den este dostal od nej sms, ze sa ma tesit na pondelok ..... ale furt neviem, co ma mila evicka zalubom 😨
potom agate hovorila, ze sa s milanom uz nestretava, ale ze sa o nom dozvedela hrozne veci, ze moze byt agata rada, ze to s nim skoncila...... 😕

fakt nechapem...... ked je eva s milanom, tak je hrozne z neho napichana a pred agatou hovori presny opak 😖
co sa z toho vykluje........ agata spominala este, ze sa jej nieco rysuje v rakusku, asi nejaky job, tak mozno eva kyda na milana, aby agata nanho zabudla a evicka si milanka necha pre seba 😎

zuzitka
31. okt 2008

no a na konci proste dosli dvaja policajti, zazvonili u angie a pytali sa na karola 😕
a bol koneeeec

asitka
31. okt 2008

zuzi...vďaka....sa teším na pondelok... 😀 a karola aj zobrali?

zuzitka
31. okt 2008

nee, skoncilo to, ako angie otvorila dvere... a pozerala na tych polisov jak puk 😕

a co bolo v ukazke..... na to si nejak nespominam 😅 😅 😅

asitka
31. okt 2008

ok...tak uvidíme v pondelok..ja idem ešte prečítať...čo dávajú na txt jojky...sú tam nejaké diely vopred...ale moc sa z toho dozvedieť nedá....dobrú noc...a vdaka 😉

zuzitka
31. okt 2008

neni zaco 😉 dobru....

zuzitka
3. nov 2008

no dnes si odvedu Karola ti polisi 😝 😝 prave den pred jeho meninami 😀 😀

minkak
3. nov 2008

zuzitka odvedu ho?ja som videla dnes ukazku ako len hovoril,ze sa ho pytali kde bol v piatok a ten edo sa ho pytal,ze co povedal a on ,ze doma
a este ,ze angie mu to potvrdi...
pozerali ste magazin?ta lucia,teda nic moc ani v sukromi sa mi nepozdava--taka namyslena....
ale pani janka--bola super 😅

zuzitka
3. nov 2008

ja len myslim ze ho odvedu.... aspon na vysluch... nie?? 😅 😅

minkak
3. nov 2008

neviem,ved uvidime 😉 som zvedava 😕 chuda angie 😖

leva
3. nov 2008

boooze,ta eva ako sa na toho kordiaka vrhla 😲 ani buuu,a hned na to.