Sledujete seriál Panelák? Ako sa vám páči?
Ahoj,
sledujete Panelák? Páči sa vám.....?
no...asi tak...lebo nejak nechápem..o čo jej akože šlo??? šak ju nejak ani hopom nebalil...ani nič..ona ho pozvala....ako som tak pochopila...len u nej prespal....že z nej šaty netrhal...neviem...celé mi to príde kus odveci...a ria nám akosi zmizla 😀
teraz čo v ukážke ukazovali....ako eva vysvetluje agáte, že nič lepšie ako rozchod s kordiakom sa jej stať nemohlo....šak udržujem kľud 😀
Ved to, Angie teda dopadla a vobec, cudujem sa jej ako sa mohla dat s tutkom Karolom vobec dokopy. Bajzovcom uz nepomoze ani svatena voda. Inak Emilko mal sexi plavky 😀 😀 😀
no na tych plavkach som sa sulala 😵
angie mala asi zatemneny mozog, ked ju karol balil... 😝
teraz ho asi ti chalani z partie nabonzovali, ze? ach jo.....
a dnes neboli ani ziadne pletky okolo betky a karola ze?
co to dovliekol jakub domov pre dcerenku??? 😅 😅 odpadla som z neho 😀 😀
na to som uplne zabudla..... ja teraz vooobec neviem, o co jej ide...... 😕 😕
zeby chcela milanka ociernit tak, aby agata lepsie nanho zabudla a chce si ho mila evicka nechat pre seba?? 😲
zuzana a michal sa teda spolu opili u blicharovcov 😀 aj sa spolu vyspali..... ale asi nic nevyriesili.... 😕
akurat im bolo rano zle 😝
a prave prisla televizia natacat ohladne sexshopu a zuzana nevedela zo seba vydat nijaku zmyselnu vetu a vyznelo to cele akokeby vobec nic nemala proti sexshopu 😀 potom nahanala redaktora, ze to chce natocit este raz 😀
ivanka vcera povedala, ze nechce dceru vychovavat ako babiku v ruzovom... tak jakub dnes kupil poltik pre kutila s naradim 😀 😀 ivana ho samozrejme zvozila ... 😝 😝
blicharovci v grecku o nicom..... akurat si emil kupil nove plavky 😀 bol komicky v nich.....
janka povedala, ze ma ist do vody popredku, ze ona pojde pozadku 😀 sa hanbila zanho .... teda za tie plavky 😀
kordiak spal u evi .... dalsi den este dostal od nej sms, ze sa ma tesit na pondelok ..... ale furt neviem, co ma mila evicka zalubom 😨
potom agate hovorila, ze sa s milanom uz nestretava, ale ze sa o nom dozvedela hrozne veci, ze moze byt agata rada, ze to s nim skoncila...... 😕
fakt nechapem...... ked je eva s milanom, tak je hrozne z neho napichana a pred agatou hovori presny opak 😖
co sa z toho vykluje........ agata spominala este, ze sa jej nieco rysuje v rakusku, asi nejaky job, tak mozno eva kyda na milana, aby agata nanho zabudla a evicka si milanka necha pre seba 😎
no a na konci proste dosli dvaja policajti, zazvonili u angie a pytali sa na karola 😕
a bol koneeeec
nee, skoncilo to, ako angie otvorila dvere... a pozerala na tych polisov jak puk 😕
a co bolo v ukazke..... na to si nejak nespominam 😅 😅 😅
ok...tak uvidíme v pondelok..ja idem ešte prečítať...čo dávajú na txt jojky...sú tam nejaké diely vopred...ale moc sa z toho dozvedieť nedá....dobrú noc...a vdaka 😉
zuzitka odvedu ho?ja som videla dnes ukazku ako len hovoril,ze sa ho pytali kde bol v piatok a ten edo sa ho pytal,ze co povedal a on ,ze doma
a este ,ze angie mu to potvrdi...
pozerali ste magazin?ta lucia,teda nic moc ani v sukromi sa mi nepozdava--taka namyslena....
ale pani janka--bola super 😅

asitka no uz asi zistila co je zac 😅 asi o to islo 😀