icon

Sledujete seriál Panelák? Ako sa vám páči?

lindika
3. máj 2008

Ahoj,
sledujete Panelák? Páči sa vám.....?

hasleerka
27. jún 2014

dokelu aj my bude chýbať ... pričom budem raňajkovať a variť ☹

mamartinka
27. jún 2014

@hasleerka pusti si archiv a mozes casti Panelaka pozerat znova.Inak vcerajsiu cast budu dnes este na joj plus opakovat o 16.55

susika
27. jún 2014

tento serial to bolo jediné, koli čomu som večer zapla telku, aj ked väčšinou až v polovici. takže telka si cez leto oddcýhne, iba, že by davali niečo zaujímavé po večeroch🙂

mamartinka
27. jún 2014

Baby teraz ide topstar na joj a Hoffa je v serialy zas tehotna.Ked sa s Kubkom vcera brali tak bola tehotna.Teraz o tom rozpravala ze bola nervozna lebo bola tehotna a nemohla si zapalit ani nic.Tak v dalsej serii bude mat asi Kubko dalsie dieta.Tak mi to doslo.

monr
27. jún 2014

@mamartinka práve som si to pozrela, a hoffa spomínala na svoju vlastnú svadbu, že bola tehotná, bola nervózna a pod. Hoffy a Kuba, doknca aj Hoffinho otca sa pýtali na svoje vlastné svadby, tak predpokladám, že s panelákom to nebude mať nič spoločné. 😉

minutka
27. jún 2014

baby co malo byt to stretnutie basky a maslaka na zaver??

mamartinka
28. jún 2014

Miškine Prvé Sväté Prijímanie

mamartinka
28. jún 2014

Mnohí z vás sa pýtajú, ako sa volá skupina, ktorá spievala záverečnú skladbu a ako sa volá pesnička, ktorú spievali? Ide o skupinu CRABSLIDE (súťažili aj v šou X FACTOR) a pesnička sa volá DEMONS od skupiny IMAGINE DRAGONS.

zuzkatko
28. jún 2014

@minutka ja si myslím že chce dohodnuť kupu tej kliniky ked je na predaj

mamartinka
28. jún 2014

Maslak,Agatin otec a Fifo alias Doktorko- http://panelak.joj.sk/panelak-novinky/najvaecsi...

dossy
30. jún 2014

super to skoncilo .. 🙂 a dobre bude aj pokracovanie .. sa to fajnovo zamota.. aj ked nevim co vsetci vida na tej baske .. ved ona mi pride taka sliepocka 😀 ... a ta pesnicka na konci je aj tak prebrata ..

mamartinka
1. júl 2014

Dudko

mamartinka
2. júl 2014

Babicka Karola a Danice- http://www.pluska.sk/zena/pribehy/07/

sandrika1986
8. júl 2014

Mne sa Panelák kedysi páčil , to boli tie prvé série....teraz to občas keď nemám čo robiť pozriem, ale to už nie je také dobré ako predtým ...