Sledujete seriál Panelák? Ako sa vám páči?
Ahoj,
sledujete Panelák? Páči sa vám.....?
@sendy182 -ten fet presne spomenul moj chlap, ked to prvykrat videl. aj som skonštatovala, že otras a ta blondýna tam, hruza.
inak, mna tato seria na začiatku vobec nechytila a tiež ta neskorá hodina, zabudnem na to, lebo Kone nepozerám, tak dufam, že Panelak u man neprepadne,a ko vela teraz začatých nových serialov. a prečo je Fabry v base a čo može vytiahnuť na Michala? že by mi ušli poslendé časti?
teraz pozeram vcerajsiu cast,zatial som nevidela ani jednu a zistujem ze o nic som neprisla,staci kuk raz za tyzden ,pocitat na nete a viem o com to je 😉
inak Alica mavala predtým lepsie vlasy,aspon mne sa k nej nehodi ta farba 😝
@mamartinka mne sa zda,ze Ivana jej volala,este tam sedela pri nej aj ta podnajomnicka/nespomeniem si na meno/ 🙂
Baby co to povedala Ingrid teraz na konci, ako si Ivana isa vytiahnut cigaretu?
@sari24 ze sa na to tazko pozera normalne nervy nam uz.s toho nech uz je.aspon 15 cast ze to tam nebudu stale ukazovat a spominat
@mamartinka -vyzerá presne ako ja ráno🙂)iba ja nie som blond🙂 strááášne nevýrazné oči🙂
Tak fabry asi v base preto, ze tie posledne casti ho chytili pre maslaka, lebo ho podrazil, som myslela ze ho daju dole a asi ho strcili do basy
Ten novy policajt je divny, ale to co telefonoval tak sa mi zdalo, ze nieco hovoril do telefonu o zabudnutej telesnej??? Alebo som zle pocula? Lebo som to len ticho pozerala na tablete live
A janke o kubovi volala ivana
no nejak rýchlo ivana zhodila obväz... včera nie div že ruka zlomená a dnes s ňou krásne hýbe

http://vas.cas.sk/clanok/11102/taky-kiks-este-v... 😀 😀 😀 😀 😀