Sledujete seriál Panelák? Ako sa vám páči?
Ahoj,
sledujete Panelák? Páči sa vám.....?
kamilecka michaela sa volala,veru by si zasluzil,no ale triniti ho dorazi,tomu ver. 😀
Ja som len zvedava co mu planuje povedat,alebo ako to zhrat,ked on je z tej netovej znamosti tak mimo
aha....ja to až tak pravidelne nesledujem,takže som mimo...ale zaujímalo ma to...vdaka 😉
ale ináč....ona sama dodrbala na konci ten vzťah...keby ho nenamotala na nete...on by nebol taký sebaistý...a flegmatický....aspoň ja si myslím....
No Michal musi trpiet za to ako sa k nej sprava,odmerane a povysenecky. Inak ked sa rz vratil z Brna tak ako sa ona snazila,navarila, nahodila sa a on jej zahlasi ze ide do baru
leva....ževraj bola veľmi chorá...a najviac sa mi páčilo...keď agáta povedala...že si ju pamatá....a v predchádzajúcom diely povedali...že mala agáta 1,5 roka, keď zomrela tá Linda...teda jej sestra....och...
ja som dnes nevidela, pretoze som bola na koncerte DESMOD .... cize som mala pesnicku Laviny v priamom prenose 😀 😀 😀
a viete, koho som tam videla? kordiaka 😀 😀 😎 😎
ale ja myslim toho praveho kordiaka 😎 presiel predomnou, len som zbadala tu jeho bordovu kozenu bundu a vlasy 😀 a potom presiel este raz a uz som ho viac nevidela 😅
ale ked dali desmodaci laviny, cakala som, ze naskacu vsetci z panelaku na podium 😀 😀
jaaaaaj 😒 😒 😒 tak niiiccc 😀 😀 😀
a to si ho spoznala?no wau,dobra si 😕
ja mam teda strasne zlu pamat na tvare 😅
a nenaskakali??????? 😀 😀 😀
pamatam, pamatam 😀 mne sa zo zaciatku pacil .... vyzeral presne jak v serialy 😎
nie, nenaskakali 😝 ale bolo by to dobre podla mna 😀
a stalo sa nieco dolezite v panelaku? 😕

Ahojte
Michalovi by som dopriala riadnu facku od zivota,ved v podstate on je vsetkemu na vine ked sa zaplietou s tou sestrickou,neviem ako sa volala. A Zuzana mu vsetko odpustila,je to hajzel