Sledujete seriál Panelák? Ako sa vám páči?
Ahoj,
sledujete Panelák? Páči sa vám.....?
minka....no nič iné mi nenapadá....keď to má byť prekvapivé rozhodnutie....O))
a dakujem... 😉
žužu...nejeduj 😀 😀
dnes veru...sa teším...ale už teraz viem, že budem sklamaná.... 😀 😝 že to celé domotajú...ja nechcem, aby sa bajzovci dali dokopy....lebo nemám rada zuzanu...teda jej postavu...totálne ju dodrbali... 😝
ked Michal zbada Zuzu aj s detmi, tak sa naser.. a zmizne prec 😠 ci nie?
no fakt neviem, co sa stane... ale trapas jak hovado pre Michala 😀 😀 😀 😀
a dnes sa nastahuje Beta ku Karolovi zase? ojeeej .....
viete co? michal naposledy vypraval, ze este nie su rozvedeny a ze zuzana uz mysli na to, ako si najde noveho partnera.... ale to ona len tak nenapadko od neho vyzvedala... a on na nu takto!!! pritom si pise s neznamou....
a teraz, ked sa zuza dovali na to rande, to musi byt pre michala fakt fakt trapne..... 😝 😝
ak prestanes prispievat...ja na rychlo pokukam, najdem tvoj nick precitam co bude...a ty mi tu pises verejne, ze uz nebudes.....tak to teda nie!!! 😀 😀
keby aspoň v uputavke dali čosi...vrrrrrrr....som zvedavá, čo bude zajtra...už to moc naťahujú
jo, Beta prisla, vybalila sa.......
michal a zuza mali poznavacie znamenie cervenu siltovku...... michal tam uz sedel a zrazu prisli dvojicky, za nimi zuza a miska..... michal kukal jak puk ..... a bol koniec 😕
a vsetci v cervenych siltovkach 😀
betka mala furt nejake rozhovory s karolom .... o com? to som nejak nevnimala..... 😅
este sa tesim na piatok...ale urcite to s kordiakom ako pride do baru a budu tam jeho milenky stopnu a pekne po vikende uvidime....uz sa to meni na telenovelu 😕
ale karol ju od niekoho pozdravoval...... lebo raz po betke patral medzi spoluziakmi alebo tak... ne?
kordiak mal na stole nejake prachy a nevie co s nimi 😀 😀 😀
a pozval luciu na vianocne nakupy 😵
ale asi len v ukazke nie? 😨
lebo dnes ju pozyval a ona sa tvarila ze akoze preco? ale potom sa tesila jak mala........ 😵

asi ivanka navrhne...aby mamička prišla bývať k nim. 😀