Sledujete Superstar? Podeľte sa o svoje názory!
caute, sledujete superstar?
🙂
no mne sa uz nejak dominika prestala pacit 😒 ze v trnave ju chlapci opluli,a vynadali jej,ze je afektovana 😅
monatko dakujeme 😉
ale mna to fakt nebavi, len kastingy boli ako tak dobre, vas citam kazdu nedelu koho chcete aby vypadol (vecsinou Ivku tu nemate radi, mne az tak nevadi 😵 ) ale fakt ma to tak nechytilo, asi som uz stara koza 😀
Uz bije do oci ze jedina Dominika ma sucasne pesnicky, ostatni stariny 😒
Unplugged= koncert bez elektrickych gitar, kde maju miesto hlavne klavir, slakove nastroje a akusticke gitary, opravte ma ak sa mylim 😎
Hlavne mne už bije do očí, že sa Habera nebude zaoberať u Dominiky falošnými tónmi a Vierke alebo Marcelovi ich nikdy nezabudol vytknúť!!! 😠
inac Habera si nejak nevie davat servitku..... aj vcera v Slavikovi.... one je moc expresivny na moj vkus 😒
Zdá sa mi to,alebo Haberovi pojem nezaujatosť a objektivita nič nehovoria?Nehovorím,že Dominika spieva zle,ale keď už vytýka chyby iným,mal by aj jej,nie?
cat, na Slávikovi spievali Haberovu pesničku Je to vo hviezdach v krojoch ako duchovku 😝
cat,to si o vele prisla,skus si to kuknut v archive,mozno to tam bude,no to bol pre mna vrchol vecera 😀 😀
renika dakujeme 😉
habera to uz prehana, a suhlasim ze dominike "zabuda" vytknut falosne tony a naprikald u Ivky ich vyslovene hlada 🙄
podla mna vypadne dominika prave preto, ze je taka "preexponovana" vdaka haberovi....
mne sa tiez zda, ze habera sa "zgadzoval" a ze sa vyjadruje ako nejaky chlapec od lopaty (teraz nechcem urazit chlapca od lopaty...)

uz vidim - uz chapem 😉