Sledujete Superstar? Podeľte sa o svoje názory!
caute, sledujete superstar?
🙂
Mne sa lúbila, je nefér od Dominiky, že jej vybrala také nízke skladby, ešte aj Tinu...No tu sa ukazuje aj charakter dnes... 😝
Lenže narozdiel od nej má Vierka krásny veliký rozsah, takže problémy jej to nerobilo, mne sa to lúbilo.
Robo sa mi tiež lúbil. 😉
No mne sa teda Dominika v tejto skladbe vôbec nepáči, nestíha meniť falzety a potom to vyznieva falošne... 😖
Zatiaľ sa mi páči najmenej...
Ale samozrejme u Heberu bude super!
No mala tam aj chyby...ale že by ma nudila? Mne sa hrozne lúbi aj originál... Ale veď ona si ju nevyberala sama!
No Dominika jej ,,super,, vybrala!!! 😠
drnda1 ahoj aj ja mam 9 mesacnu dcerku, aj jeden tyzdnik
kedy sa narodila tvoja mala?
no nejak ma to už nebaví... 😖
aj tak NAJ...superstar bol a dlho asi aj bude Cmoro. 🙂
No Robo sa mi v tomto dáko nelúbi, také bez života... no ja to zasa porovnávam s Cmorom...on s tým úplne žil, s tou skladbou...behal tam po javisku a vytiahol aj ,,krista,,... 🙂
Ale pre mna Cmoro zostane aj tak jedinou superstar v pravom zmysle slova. Kde je Koščová a určite tak dopadne aj tohtoročná superstar, že za nejaký ten rok ani nebudeme o nej vedieť 😲
No presne Dadka...Cmoro bol úžasný od castingov po finále...mne sa ešte lúbila Schindlerka, len škoda, že sa hneď dala dokopy so Záhradníkom a kariéra je fuč... no aspoň študuje. 😉
Len terajšia superstar bude podľa mňa priemerná, nikto z nich už nevytŕča, každý robí aj veľké chyby! Schindlerka spievala čistejšie a kvalitnejšie než Dominika a Vierka, aj keď zasa stála na pódiu ako drevo, ale Cmoro...takého ešte budú dllllhoooo h%ladať!
Aj mne sa Schindlerka lúbila, ale ten jej album jej moc nevyšiel, som si ho asi 2krát vypočula a už mi zapadá prachom 😅
No pre mňa dnes zatiaľ Vierka priemer, Robo - priemer, ale Dominika sa mi nelúbila ani v jednej skladbe zatiaľ... 😝
aktak - úplne, aj spevák, aj multiinštrumentalista, aj skladatel či textár a hlavne profík, naživo spieva tak isto ako na CD!
No musím objektívne skonštatovať - že toto je hrozné... 😝 Vybrali jej hrozitánsky zlé skladby...
no konecne a to sme museli cakat az na koniec ale bolo to fakt DOKONALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no vidis ved pisem ze dnes nic moc oproti min kolu dost bieda ale domca to nakoniec zachranila 😵 😵 😵 😵

Vierka neviem no mňa to nudilo 😲