Sledujete Superstar? Podeľte sa o svoje názory!
caute, sledujete superstar?
🙂
no zienky uz viac afektovane spievat nemohla vyzerala ako keby s nou triaslo 250 W
jaguarka 😖
mna tato seria superstar sklamala ☹ som si myslela,ze budem mat pri com zehlit 😅 tak aspon ze kon cvala 😀
baby, to myslite tuto poslednu, co jej museli davat kalciovku?? ja som sa tiez dobre zabavala 😀 fakt sila, ako hovorila dara - kozicky boli mile 😀 😀 😀
ale Habera aj jej mohol povedat rovno na rovinu ze to bolo na h.... tak ako to povedal aj inym , ze to bolo zle
...no jasne...bubaczik..mas pravdu...ja by som brala jej kila...ale aj "kozicky"... 😀 😀 😀 ...fuuuuj..idem si klaknut do kuta 😅 😝
aj mne sa pacila ta vierka a este cakam na tu poslednu ta si mi pacila od zaciatku tak som zvedava ako bude spievat teraz...
inak fakt to bolo ako na miss, jedna krajšia od druhej, spievať som ich moc nepočula, ale boli krásne tie mladé kočky, kilá aj kozičky by som zobrala každej 😀
také mladé, pevné, nevykojené 😀 😅
Tilly, ja by som im zobrala tie krasne ôporcelanove" tvaricky... ja mam celkom peknu plet, ale ked sa nalicim, tak sa hned vyhazdem, pouzivam kvalitne make-up a puder, ale aj tak nic nepomaha... tak poslednu dobu nato kaslem a mam pokoj apon 😅
ta posledna z niskym sebavedomim bola super, ci uz na vyzor - take pekne dievcatko, ktore dokaze oblbnut kazdeho usmevom a uprimnostou, a spev - no super... 😵 sice neviem ako sa vola, ale ked budes "kočka" toto citat, tak SI SUPER a si mojou favoritkou!!!!!!!! Drz sa, ver si, ved ked si sa dostala do Superstar, tak si TRIEDA!!!
toť vod Kotenka -Iwky a malej Lilianky z inkubatora
Dievcata, neviete, kde by som zohnala tie saty, co mala na sebe ta "Pocahontas"?

...yes 😀