Sledujete Superstar? Podeľte sa o svoje názory!
caute, sledujete superstar?
🙂
studenkova... 😀
malachovska bola najlepsia v tej relacii pre mladych ked som mala rokov, cize pred rokmi....tam ficala ako dracica,
Pridam sa aj ja k vam,poculi ste o Bruchalovi,zdal sa normalny pohodovy,tiez som ho mala moznost stretnut osobne,srandoval aj mimo kamery,no vraj nedavno vyletel na deti,ktore chceli len podpis od neho,normalne sa my sprotivil
aha...studenková... 😀 😀 , vidíš, tá mi nenapadla 😝 ...
No ja som bola nedávno v súťaži Vojna slov, moderuje Voštinár a poviem vám, posobí dosť sebavedome...bola som aj vo Veľkom hráčovi a naopak, Kočiš bol super, všetkých pekne pozdravil, pokecal...pritom Kočík je na scéne už dlho...a nemá maniére... 😖
Brat bol u Kocisa v sutazi Pali vam to a tiez vravel ze je fajn a srandista.Vostinar raz prehlasil,ze ten kto ma strednu skolu,nieje studovany clovek,poviem vam ze som mala dost,pre mna je to curipajzel.
Neviem aku ma,no predpokladala som ze vysoku,kedze sa takto vyjadril o strednej skole.Skaredy,verim,v telke to nieje tiez bohvie co,vlasy ako vratko,usta krive,juj neznasam ho.
http://superstar.stv.sk/spot/hviezdna_rota.php
pamatate na Pavla z Kosic co minuly rok "exceloval" s piesnou Emotions co teraz spievala Vierka? juuj dobre som sa aj teraz po case zasmiala, je to ten vo fialovom tricku ked kliknete trochu nizsie 😀 take esa tento rok vo HR neboli.
je fakt, že hviezdne roty boli asi "kvalitnejšie" po minulé roky, aj ked v tohtoročnej sa mi "páčil" ten čo spieval potom Dum holubí, ako sa nenechal a dospieval si to dokonca 😀 😀 😀 jaj, tuším sa volal bartolomej Slivka 😀 😀
a este bol super vitaz min. roku Janko zeleny muzicek. to ked mam na prt naladu, si pustim a neviem prestat smiat.
jaaaj, áno, ako som mohla naňho zabudnúť! tak dobre som sa už dlho nepobavila 😀 a ešte aj ten bol dobrý čo bol aj tento rok a spieval slnko stoj, ja som sa od rehotu skoro po.... 😀 😀 😀

no ja si ju vážim ako moderátorku, ale v milionári mi nesedí...
ale v tých hrách kedysi (tiposu) sa mi lubila, ona to tam vedela s rodinami a ľuďmi... 😉
monatko - nechápem, kto je zdenka s.?