Sledujete Superstar? Podeľte sa o svoje názory!
caute, sledujete superstar?
🙂
inak v archive som nenasla Kraviara 😒
monatko vzdy to tak bolo..ak sa im nieo nepaci tak nenechaju dohovorit
Ked bude spievat ten krpec Martin,to bude vreskot,pubertiacky budu pistat ako splasene.
ale aj tak som zvedava ako to zaspieva...
no a jasne ze 15-tky budu saliet a mozno si niektore aj vlasy vytrhaju 😅
inak my pride divne ked sa taky chalan maluje...
leva, ja to ani neriskujem ist pozerat, Konrada jednak nemozem a tie decka ma fakte irituju 😒 davam si pauzu....
no s tym licenim je trapny. a vypadava mu text... asi to berie tak, ved ja som Konrad, mam obrovsky fanklub. a tie ruze - to sa musia dievkam nohy podlamovat..🙂
a este som otvarala usta, ked bol Magazin, tie dve slecny a ich priatelska pusa, no pride mi to ako ciste papagajovanie po niektorych celebritkach.. chory trend 😒
TRAPAS!!! Aby sa niekto nenaučil text, keď ide spievať slovenskú pesničku, tak to sa tu ešte v živote nestalo!!! 😒
no,pohnojil to..vypadol mu text,falošný spev,nezvládol vyššie tóny,oneskoroval sa za hudbou..
no niekto sa poriadne nenaucil text...bolo to hrozne a ak nevypadne teraz takpotom..... 😝 😝 😝
no chudak Mato Durinda a cela Tubla
boze a tie ruze jak daval dievcatam, si ich obzeral jak take kravy v ohrade, ze ktora je najkrajsia 😖 😖 a ten lucenic mi uz zere nervy ako ho stale obhajuje! 😠
Samozrejme - Lučenič ho zachraňuje - jeho libling!!! 😠
Ten Lučenič je trápny!!! Ide mi na nervy!!!

no a predstavte si, ze Chrenkova mama a Dara su jeden rocnik 😕 inac, idu mi na nervy ti parchanti v hladisku, nenechaju nikoho dohovorit 😠