icon

Slovenská sporiteľňa - otvárací čas 21.12.2020

chrobacik41
15. dec 2020

Ahojte, myslíte si že bude slsp v pondelok zatvorená? U nás je celý týždeň teraz zatvorená a nemohla mi sefka vybrat peniaze tak preto sa pýtam či neviete ako to bude od pondelka, ďakujem

simca06022011
15. dec 2020

@chrobacik41 no myslim, ze to nik okrem tej banky nevie(mozes pozriet ci nieco nie je na ich webe).. a sefka ti moze vybrat peniaze z bankomatu, na to su ;)

nelca84
15. dec 2020

@chrobacik41 na stranke slsp su uvedene pobocky, ktore su docasne zatvorene, co tak sa tam pozriet? My predsa nevieme kde je to "u vas"

viestta
Odpoveď bola odstránená
chrobacik41
autor
15. dec 2020

@simca06022011 nie tie peniaze sa z bankomatu nedajú vybrať musí ísť priamo na pobočku

silvija1702
15. dec 2020

Šéfka je asi pribrzdená. Existuje internetbanking aj bankomaty.

chrobacik41
autor
15. dec 2020

@viestta aby si bola v obraze ja pracujem ako opatrovatelka a z upsvarposielajú peniaze na účet slsp vedený na môjho klienta a jeho mama nám chodí vyberat peniažky. Nie je to na účet ale na knižku a dajú sa vybrať len na pobočke.

chrobacik41
autor
15. dec 2020

@silvija1702 nie je napisala som komentár je to vlastne mamina môjho klienta o ktorého sa staram. A peniaze sa nedajú vybrať z bankomatu musia sa vybrať z knižky priamo na pobočke.

simca06022011
15. dec 2020

@chrobacik41 tak treba ist na inu pobocku.

viestta
Odpoveď bola odstránená
chrobacik41
autor
15. dec 2020

@nelca84 ja som chcela len vedieť či bude banka otvorená alebo nie ak bude lockdown. V bánovciach som myslela že je od pondelka zatvorená.

chrobacik41
autor
15. dec 2020

@viestta u nás v bn je len jedna pobočka

zuzanka.zuzu
15. dec 2020

baby, možno divná téma 😀 ale je VEĽA dôvodov prečo sa niektoré peniaze "nedajú" vybrať na pobočke - my tiež nemáme k účtu kartu lebo po prvé by sme tie peniaze nemali ako vyúčtovať (nepreukážem účel) a po druhé ich podľa iného zákona vyberať takto ani nemôžeme 😉 nemusia byť ľudia hneď pribrzdení....

simca06022011
15. dec 2020

@chrobacik41 pozri, musi si zistit a najst sposob ten co to takto vymyslel.. su ine mesta, su ien pobocky... v 21.storoci pouzivat vkladnu knizku, uz len to slovo som tisic rokov nepocula, na bezny platobny styk, uhrady a vkaldy a vybery... to je rozumne, ale za to ty nemozes samozrejme.

viestta
Odpoveď bola odstránená
zuzanka.zuzu
15. dec 2020

@chrobacik41 to poznám, že len jedna pobočka a ďalšia najbližšia v inom okrese 🙄 nič si z tých uštipačných komentov nerob, nepochopí ten čo nezažije.... ale nezostáva nič iné než ísť do iného mesta

simca06022011
15. dec 2020

@zuzanka.zuzu no to je zaujimave, podla akeho zakona? o aky ucet sa jedna? (a nevyryvam, cisto ma to zaujima z profesionalneho hladiska, este som sa s tym veru nestretla)... ale predpokladam, ze nejde o osobny ucet osoby, ako v tomto pripade.

ivkazba
15. dec 2020

@chrobacik41 dotyčná môže skočiť do Trenčín alebo Prievidze, kde sú pobočky otvorené, obe mestá sú autom 20 minút. V rámci lockdownu banky zatvorené nebudú.

chrobacik41
autor
15. dec 2020

@ivkazba ďakujem za inf to som chcela vedieť či budú zavreté alebo nie ak bude lockdown.

zuzanka.zuzu
15. dec 2020

@simca06022011 nie, nejde o osobný (v tomto vlákne ide, len som chcela poukázať na fakt, že sú aj iné dôvody než "bežné" a iba kvôli tomu nemusia byť ľudia pribrzdení).

silvija1702
15. dec 2020

tak treba písať rovno. Písala si v úvode o šéfke, a zo šéfky je zrazu matka nejakého klienta, ktorý ma peniaze len na vkladnej knižke. To nikto nemohol vedieť. Taktiež nikto asi nevie, kde ty bývaš, prečo sú pobočky zavreté, keď tu, kde som ja sú všetky otvorené... Tak tam zavolaj, slsp má určite nejakú linku a hneď sa to dozvieš.

simca06022011
15. dec 2020

@zuzanka.zuzu no ved a mna zaujima o ake... konkretne. Okrem nejakej statnej spravy... lebo ja som sa teda s tym este nestretla, aby niekto nemohol vybrat peniaze z uctu a aby nevedel v pripade takejto situacie vyplatit niekomu nieco...

mtoth
15. dec 2020

@chrobacik41 zavolaj si na sporotel, tam ti presne poradia ktora pobocka a kedy bude otvorena