icon

Slovensko - maďarský pokec

gabii83
12. nov 2008

sziasztok, ha valakinek van kedve magyarul barmirol tarsalogni, szivesen vennem, nincs nagyon kivel beszelgetnem itt BB, csak telefonon keresztul.
szules, terhesseg, receptek, akarmi, ..... 😀

csilla76
16. nov 2008

majacska te hová valósi vagy?hát azért forditunk akik nem tudnak magyarul 😉

majacska
16. nov 2008

csilla én Komárombol vagyok, és most éppen nézem a markízán a talentot, Te kinek drukkolsz? én a gyongyinek, még nem volt.

csilla76
17. nov 2008

Sziasztok 🙂
majacska én nem nézem a talentot,igy nem drukkolok senkinek 😉

sisulik
17. nov 2008

jo reggelt... 😀

csilla76
17. nov 2008

jó reggelt?sisu már nap van 😀 hogy vagytok? 🙂

wighy
17. nov 2008

ahojteeee mozem sa pridat???madarsky sice hovorim ale piiiisat je pre mna hroza,vobec to neviem takze sorry ale aspon sa tu mozno co to naucim
sziasztoooook 🙂

csilla76
17. nov 2008

wighy szia 🙂 jasne ze mozes 🙂 tiez si z KN? 🙂

wighy
17. nov 2008

ano priamo z Kn
aj by som uz potrebovala kecat madarsky lebo odkedy nerobim je to so mnou zle,kazdy okolo mna az na Niku/zdravim nika/ keca po slovensky a ja pomaly zabudam 😒 ale v podstate na materskej zabudam uplne vsetko 😀 😀 😀 😀

csilla76
17. nov 2008

neboj tak tu sa cosi naucis...ved ked si to neprecvicujeme a nieto skym hovorit tym jazykom tak pozabudame 😉

wighy
17. nov 2008

no presne nikdy by som si to nebla myslela ale fakt je to tak 😒 akoze hovorim v pohode len mi castejsie vypadavaju slovicka,juuuj huda mama keby to vedela 😀

ty si priam z RS???

csilla76
17. nov 2008

nie som priamo,ale tu nedaleko 😉 mamku mas mad.narodnosti?

dcerku mas zlatucku 🙂

wighy
17. nov 2008

hej maminu ano 😉

sa pytam len preto lebo v RD mam rodinu,bratrancov ktorych som asi 10 rokov nevidela ☹

dakujeme pekne 😵

gabii83
autor
17. nov 2008

haliho, sziasztok

na látom akadnak olyanok akik akarnak magyarul tanulni, vegyes házasságban élnekk.

no ako vidim najdu sa taký, kt. sa chcu po maď. naučiť, a žijú v zmiešanom sobáši.

to je supi. jo hogy hosszu hetvege van a mai nappal. ki mit csinal? en keszulok a szulesre nezzuk mi hianyzik, pakolunk a szuleszetre, meg koltozunk szombaton, nagy itt a kupi.

ja sa chystam vecicky na porod, do porodnice, pozerame co este chyba, v sobotu sa potom stahujeme. je tu riadny neporiadok 😠

csilla76
17. nov 2008

a rodina byva priamo v RS? 🙂 ktovie mozno aj poznam?v akom su veku ti bratranci? 😉 aj mne tam byva sesternica s rodinkou a mnoho znamych 😉

wighy
17. nov 2008

jeden ma 32 a druhy 30 Patrik a Peter juuuj ci by som ich rada videla
ked som bola mala casto sme tam chodili a hlavne na prazdniny na muran,strasne ma to laka tam opat zavitat, ked mala trochu vyrastie urcite tam pojdeme 😅

csilla76
17. nov 2008

tak to treba ,urobite si vyletik 🙂 no ktovie,su v nasom veku tak aj je mozne ze pozname... 😉

ja som mala spoluziacku z KN na strednej..ona vedela tiez po madarsky ktrovie co je snou 😉

wighy
17. nov 2008

fakt???aky je svet maly hehe mozno zas ja poznam tvoju spoluziacku 😉 🙂

no idem lebo mala sa budi a kolac mi v trube prihori 😀

gabii83
autor
17. nov 2008

ahojte, no na dnes sme koncili s balenim veci, uz mi ide chrbat od bolesti ani neviem ...leszakadni 😀 javascript:addEmoticon('😕','vBody')
javascript:addEmoticon('😕','vBody')😀

zajtra asi pokracujeme s vecami do kuchyne, kolacik dobru domacu, to by som si aj ja dala, wighy 😉

ale to už asi v novom byte, v takom neporiadku co tu je teraz, same krabice, nic nenajdem, a ani nemam na to naladu,

wighy
18. nov 2008

ahojteeee
sziasztoooook

gabi poslem ti ???este kusok ostal 😀

gabii83
autor
19. nov 2008

juj to by bolo aj dobre, ale aj tak mam vela sladkeho, doteraz som pribrala 13 kg.nie je to vela, ale pre mna uz hej, a este mam mesiac a pol, no teraz povedala gyn. ze prvy termin mam 4ho januara, jaj nech uz to mam zasebou 😝

csilla76
19. nov 2008

sziasztok lányok 😵 co nove, 🙂

suzi4
19. nov 2008

helóka csajokl!

Hogy smint? Csillus, szióka!

Wighy, svet je malý, aj ja pochádzam od KN, hoci už som dlhšie v BA... Ale vždy sa rada vraciam domov...🙂

gerena
19. nov 2008

sziasztok.....ja som z vychodu, najde sa este niekto ? ☹

jonatanka
19. nov 2008

ahojte ja som bola na madarsko slovenskej svadbe v komarne a bolo uplne super, kamaratka zo ziliny si brala "madara" z komarna, musim povedat, ze to bola super svadba, zenichovi hostia sa snazili hovorit po slovensky a mi sme sa ucili madarsky, v lete sa chystame do madarska na dovolenku, tak ak tu hodite do placu nejake slovicka aby som sa poducila budem velmi rada 😉

csilla76
19. nov 2008

gerena mizujs?hogy vagy? 🙂
suzikám hani hogy vagy? 🙂 jonatanka neboj nieake slovicka sa naucis 😉

csilla76
25. nov 2008

sziasztok 🙂

gondoltam kicsit felfrisitem a témát és irok vmit mert már rég nem irt senki 🙂

gabi és a többi csajok merre vagytok?hogy vagytok, 🙂 😵

expertka8
25. nov 2008

...baby...naucte ma nieco "ext madarske" 😀 😉
...mangel je z 1/2 "madar"...ale nevie ani ceknut....tak si ho aspon ja doberam "seretlek" 😀 😀 😀

...frazu typu..."ker mi dere tvar"...je uz otrepana 😅

andrea.m
25. nov 2008

gerena ja ale neviem madarský ani mäkké f. ale rada by som sa niečo naučiť. v robote by sa mi po MD zišlo. 😉

monkula
25. nov 2008

expi a č ota kLajoš Gulamiházi 😀

bibinka
25. nov 2008

baby, založme klub budúcomaďarskohovoriacich mamičiek 😀 😀 😀 . ja som bola ako decko v ozdravovni a tam boli dve maďarky a iba ja som sa s nmi kamarátila a normálne som sa trochu naučila maďarsky. no ale potom som zabudla 😖