icon

Sme autom v Holandsku a muž má zlomený členok

24. apr 2023

Dobrý den, sme s manželom a 2 deťmi autom v Holandsku. Manžel mal nehodu - má zlomený kotnik a nemôže šoférovať. Problem je že ja som nesoferovala od kedy som spravila vodicak -cca 11 rokov. O dva dni nás čaká cesta domov a neviem čo robiť. Ist alebo nie. Inú možnosť ale nemáme. Nemáme nikoho kto by nás vedel odviesť. Je to sama diaľnica. Čo robiť? Má niekto radu možno sme nejakú možnosť prehliadli. Muz chce ist že posledné 2 dni skúsime jazdiť tu ako tréning .. no ja neviem

erickatt
25. apr 2023

Blahoželám, daj si pohar vinka za odmenu a okamžite spat. Popraces, popereš zajtra

jana_eyre_2
25. apr 2023

Gratulujem super že si to zvládla, myslím že teraz už môžeš smelo šoférovať aj bezne.. ale nič si z toho nerob, proste mk je taký, kauzu ženy urobia doslova z čohokoľvek.. (och dúfam že zase svojim konstatovanim naserem polku koníka) ja mám skôr hrôzu z prehnane sebavedomých vodičov čo majú pocit že kraľujú cestám ako zo ženy čo po 11r sedí za volantom a o to viac sa sústredí na cestu..

stanno
25. apr 2023

supeeerrrr

stanno
25. apr 2023

teraz si nám, čo sme Ti verili dlžná opis Tvojej cesty, samozrejme, keď to dospíš. Teraz si už pani šoférka.

yanni
25. apr 2023

@jaroe Nürnberg Ma ale velmi daleko od „urovne Mnichova“😱😳

liljana
25. apr 2023

Problem vyrieseny, zbytocnych kecov a urazok na 18 stran, vela ludom sa dvihol teraz tlak, ze sa ich "zicliva" predpoved nesplnila a dosli v pohode.

pink_lady
25. apr 2023

...a zazvonil zvonec...rozpravke konec. Tato bola dobra...

Hodis foto z cesty? Isto si si aj fotky urobila z takeho doleziteho okamihu 🙂

pink_lady
Autor odpoveď zmazal
owecka
25. apr 2023

Noo a teraz uz len udrziavat soferovanie, aby si to nezabudla...klobuk dole 🙂 tomu sa hovori odvaha, aspon vidis, ze nemas o sebe pochybovat. Dala si to na pani 🙂

aurora33
25. apr 2023

Ak aj to je pravda, za mňa je to aj tak veľmi nerozumne riešenie. Nebudem ti k tomuto gratulovať. Bola to hlúposť takto riskovať. A je mi absolútne jedno že sa tu na mňa spustí spŕška urážok.
Po 11 rokoch nesoferovania to bolo totálne nezodpovedne a sebecké a vlastne len preto, lebo máš lakomeho manžela. Za mňa buď do budúcna viac asertivna a v prvom rade mysli na bezpečnosť detí. Toto bol zbytočný risk.

elenita
25. apr 2023

@aurora33 vies, tu hlavne nejde ani tak o to, ze ona 11r nesoferovala, ale ze vobec nikdy nesoferovala, mimo autoskoly! (Ak som to teda spravne pochopila....) Moja sestra je na tom podobne, ale ta by uz nevedela ani nastartovat, cuvnut, nieto krizovat niekolko statov. Ja Ti nevim, Karle, neskutocne az absurdne na mna tento pribeh posobi. Ale teda, ak je nahodou skutocny a naozaj su v poriadku doma, som len rada. Hoci takisto to povazujem za blaznovstvo a neskutocny risk.

lavender273
25. apr 2023

@yanni to som tiez pozrela (zo zaujimavosti lebo ma zaujima geografia ) a tiez mi to prislo divne.

Ale mame tu happy ending, pani by zrejme zvladla aj airbus A380,kebyze ju muz do toho dotlacil.✌️

sono2
25. apr 2023

Akým úsekom ste šli položíme ti kvíz.
Viacerých zaujíma pravosť príspevku.

@elenita jasne.
Poznám pár ľudí čo takto od autoškoly nešoferovali, v živote by nešli takúto trasu.
Blbosť celý príspevok

karolinakr
25. apr 2023
karolinakr
25. apr 2023

nabudúce, ked zmeškajú let do USA, tak si ho odšoférujú

yanni
25. apr 2023

@karolinakr 😂 co odsoferuju, preplavaju. Ved ma urcite naplavane kilometre, viac ako vrcholovy plavec za cely zivot.

mira0611
25. apr 2023

Oddychni si autorka. Sme radi, ze aj ked sme boli c mensine si to zvladla a dufam, ze si pocas cesty nabrala aj potrebne sebavedomie na to, aby si bola aktivna vodicka!

apolka77
25. apr 2023

Pani si teraz oddýchne, aby tým 4-rom čo jej na toto skočili zajtra opísala=vymyslela túto spanilú jazdu.
Snáď aj nejaké foto vytiahne s nechtami na volante. A oni jej budú tlieskať a chváliť do nebies aká je šikovná a odvážna. A ako natrela zrak všetkým ktorí tvrdili že je casovana bomba. Bravo. Vyhotovte jej ešte diplom že sa vynašla v krízovej situácii.

Ešte včera písala že si budú robiť prestávky, niekde prespia, prečkaju ( čo? manžel aj na tomto šetril?) ale nie, oni si dali obedik a pani hoci v živote neprešla 10km zvládla zrazu 1000 a ešte ma silu prísť domov a čítať komenty 🤣😂🤣😂
Bravoooo 🙈

ibrunova
25. apr 2023

Včera o 11 prvý príspevpk, o 11.50 už vyskúšaná jazda na rýchlostnej ceste, o dva dni mali ísť domov, zrazu už sú doma 🤣🤣

karolinakr
25. apr 2023

@apolka77 ked da fotku nechtov na volante, preukáže pravosť prispevku 🤣

0martina0
25. apr 2023

tak tomuto neverím,môj manžel točí holandsko každý mesiac,a dobre sa na tomto zasmial,od autoškoly jedenásť rokou nešoferovať,a teraz dať taku cestu,to je ina rozprávka

0martina0
25. apr 2023

dva dni mala trénovať a už je doma😂

karola987
Odpoveď bola odstránená
aurora33
26. apr 2023

@karolinakr pozor pri tomto nám nestačia len nechty na volante. Chceme vidiet aj vyložený členok v sadre.

pink_lady
26. apr 2023

@karola987 lenze ty si mala cerstvy vodicak, nie 11vrokov zapadnuty prachom.

karolinakr
26. apr 2023
mondolina
26. apr 2023

@aurora33
a kde je tá fotka s nechtami? 🤣 neviem ju nájsť

sono2
26. apr 2023

Ja by som stranu napísala o tom detailne, mala by som normálne potrebu napísať, kde to bolo najkomplikovanejšie, že toto tamto.
Ženská napísala, už sme doma, alebo to jazdila denne a žiadne pocity z cesty.

jana_eyre_2
26. apr 2023

@sono2 ja by som zase o tom na MK vôbec nepisala, každý je totiž iný.. 🤷