icon

Smer/Hlas

14. sep 2023

Ahoj, touto diskusiou nechcem vyvolať hádku, ale voľby sa blížia...
Zaujíma ma, kvôli čomu sa niekto rozhodne dať hlas jednej z týchto strán? Veríte, že tentoraz už splnia sľuby? Na rozdiel od ich predošlých 12 rokov vládnutia? Čo konkrétne urobili dobre? V čom pomohli?

la_dolce_vita
14. sep 2023

Je pravda, ze Matovic moze za to, ze Smer vstal z mrtvych.. bohuzial :(

annm81
14. sep 2023

@jj298 Ja trpím dosť silnou bannerovou slepotou, ale ak som postrehla nejaký plagát, vždy to bol len text, bez tvárí. Zaujímalo by ma, prečo sa tak rozhodli.

veronikaszabova
14. sep 2023

@viestta ona sa uz velakrat vyjadrila, ze bude volit Fica, lebo jej muz ho ide volit. 😂 zena bez vlastneho nazoru.

Uz jej mazali komenty, kde pisala, ze nebude volit nikoho, kto podporuje "buzerantov" 🤦🤦🤦

jana_eyre_2
14. sep 2023

@petronelag nerozumiem moc reakcii - ako súvisí s mojím príspevkom.. ja som ich napríklad naozaj nevolila.. Matovič, Záborská a podobne mi boli vždy nesympaticki a názorovo diametrálne vzdialení.. navyše neznášam tu trápnu teatrálnost matovica, ktorú ukazoval vždy keď mohol..

lucia851
14. sep 2023

@veronikaszabova daj sa vypchat

simca06022011
14. sep 2023

Ja si myslím, že ľudia volia smer lebo potrebujú pocit "silného vodcu " ( nemyslím diktátora atď, ale neviem ako.tom inak nazvat). Nejdem to rozpisovať ale presne mi to na národ ako taký aj sedí. Proste ak je tu niečo voľnejšie, novšie, moderné alebo nebodaj "postaraj sa sam" tak je z toho len cirkus, chaos a prostr všetko sa rúca ( vid zdravotníctvo, totalny chaos). Ľudia u nas pre kľud potrebujú mať nad sebou nejakého "baču". Tak preto. A niekde som už písala, že to kradnutie neberú ľudia keď sa majú "dobre" ako katastrofu. Lebo názor ktorý často počujem = všetci kradnú:D mozno je dolezite, čo popri kradnuti politikmi ostane ľuďom? Ak nič moc = nespokojní budú. Ak sa im niečo ujde =je im to fuk.

tanyag
14. sep 2023

Každý, kto bol "pri moci" kradol a kradnúť bude aj ten ďalší, či to bude PS, Smer, Hlas, Oľano, Republika atď.

veronikaszabova
14. sep 2023

@lucia851 odpoved hodna dospelej zeny

viestta
14. sep 2023

@lucia851 dufam, ze si sa najprv spytala manzela ako mas formulovat svoju odpoved pre
@veronikaszabova

veronikaszabova
14. sep 2023

@viestta 😂

lucia851
14. sep 2023

@viestta nie nespytala

lucia851
14. sep 2023

@veronikaszabova nemám náladu na vás

viestta
14. sep 2023

@lucia851 ako si sa opovazila nespytat sa?

jj298
Odpoveď bola odstránená
diewcatqoo
14. sep 2023

Toto, co sa deje aktualne na Slovensku, je totalne dno. A vcera henti dvaja idioti dosiahli este hlbsie, nez je Marianska priekopa. Normalne ziram na to, co tam vsetko kandiduje a akym smerom je spolocnost naklonena podla prieskumov.

lunademonica
14. sep 2023

Podla mna su to prevazne stari ludia, ktori ine strany ani nepoznaju ani nechcu spoznat a maju zastarane nazory ako ich idoly, hodnoty postavene na strachu a zlych emociach, + hlupota, hlupi clovek neuchopi dobre riesenia, uchopi len strachy a istoty ktore nikdy nedostanu.
Pocula som aj nazor, ze radsej volia tych zlych, lebo to zlo uz aspon poznaju ale noveho sa boja viac...hlupi narod, to je odpoved.

veronikaszabova
14. sep 2023

@lucia851 a preco nejdes volit podla tvojho uvazenia? Nazoru?

erikavesela
14. sep 2023

@viestta a na co?..ved na vychode nic nie je...alebo?

deti95060810
14. sep 2023

nevolím ....
ale čo poznám z rodiny názor tak : Fico je skúsený politik - tiež si myslím že je, a potom kvôli Ukrajine a vôbec pohľad na vojenský konflikt Ukrajina - Rusko

Ešte raz, NEVOLÍM.

jana_eyre_2
14. sep 2023

@diewcatqoo u nás nie je žiadne dno, sme bezodna krajina tuposti.. ak by nejake bolo, tak je už 1000x prerazene..

jj298
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
misinka0611
14. sep 2023

@lucia851 A keď skočia do studne, ty skočíš s nimi.

Každopádne chápem, veľa ľudí vôli to, čo rodina aby neboli hádky a problémy doma 😅😅😅

lucia851
14. sep 2023

@veronikaszabova ja volím fica aj podľa svojho uváženia lebo pri jeho vláde bolo určite lepšie než pri matovicovej

petronelag
14. sep 2023

@simca06022011 Aj tak by sa to dalo povedať, že ľudia hľadajú silného vodcu, t.j. skúseného, ktorý si poradí aj v nepriaznivom období. Aj počas 12 ročnej vlády Smeru boli aj nepriaznivé obdobia, napr. hospodárska kríza, plynová kríza a oni to ustali dosť dobre, Boli oveľa jednotnejší ako nová vláda. Všetko sa nedá splniť, aj táto vláda z r.2020 si dala záväzky, čo urobí, ako postaví nájomné byty a urobila veľmi málo.
A Sulík ten vždy povie, že má najlepší program, ale reálne ho nikdy nepresadí, keď neurobí žiaden kompromis a pre ostatné strany v koalícii, ten jeho program nie je taký ideálny ako si on myslí.

veronikaszabova
14. sep 2023

@lucia851 ved vsade pises, ze ho ides volit, lebo tvoj muz ho ide volit.

diewcatqoo
14. sep 2023

@jj298 kiezby ich volili len stari. Poznam ludi, niektori (ehm) aj vysokoskolsky vzdelani, a budu volit Smer, Hlas, Republiku a pod.
Takze moja posledna kvapka nadeje zhasla. Kym budu na Slovensku mladi ludia volit takuto pakaz, nikdy tam nebude dobre.

annm81
14. sep 2023

@lucia851 Fico prišiel v dobe, keď Dzurindove a Miklošove reformy prinášali rast. A za jeho vlád nebola pandémia ani vojna za hranicami. To, že vládu zostavovať Matovič a nie Fico, bol asi boží trest - keby sme dnes mali Fica za premiéra, bola by to nielen ekonomická, ale najmä hodnotová katastrofa, najmä vo vzťahu k vojne na Ukrajine a k demokracii

pkgirl30
14. sep 2023

ja by som radšej preformulovala otázku. neriešme strany. Ale podľa vás čo by štát potreboval, aby bolo lepšie, čo by sa určite malo zmeniť? Alebo naopak, niektorým to takto vyhovuje?

joesvk
14. sep 2023

Keby som si musela vybrať z tých dvoch, tak Hlas .
Už tu bolo povedané, prečo asi.
Tiež považujem Fica za synonymum zloducha.