Smer/Hlas
Ahoj, touto diskusiou nechcem vyvolať hádku, ale voľby sa blížia...
Zaujíma ma, kvôli čomu sa niekto rozhodne dať hlas jednej z týchto strán? Veríte, že tentoraz už splnia sľuby? Na rozdiel od ich predošlých 12 rokov vládnutia? Čo konkrétne urobili dobre? V čom pomohli?
@miskakyska prepáč ja som musela je to názor 17 ročnej , ale ja sa s ňou stotožňujem 🙈
Ak by som mala volebné právo na SK tak by som ti napísala toto. NEBUDEM VOLIŤ PS. Ber to ako odpoveď na tvoju otázku. A tieto agitky uz by mali na MK blokovať
Manzel a rodicia volia Smer, tak aj ja. Prvy komentar. Ach Slovensko. Dospele jedince tak neschopne a zavisle na niekom, ze to nedovoluje mat ani vlastny nazor.
Neviem koho budem volit, ale viem ze urcite nedam hlas PS.
@vlastnynazor ináč že otázka bola Smer/Hlas a ty tu splietas PS. Čo vieš o ich programe?
@mircalla ty kokos že fešák ktorý má problém vetu povedať a ten fešák je dosť prepojený s Kvietikom a spol
@kate211 len nenormálny človek môže voliť Smer alebo Smer2
@markusrasford Mne sa paci, ze nick vlastnynazor, ale nevie 2 tyzdne pred volbami, koho bude volit....
Ale aspon to nie je "to, co moja rodina"
neviem ci si tu niekto spomina ako doviezol Alojz Hlina tusim to bolo pred parlament vlecku s hnojom, preco to teraz pred volbami zase niekto nezopakuje, alebo rovno pred Sumracnu, normalne by som sa smiala az by som sa za brucho chytala ked by som mala moznost vidiet ako sa Fico alebo Kalinak brodi hnojom, detto Matovic, preco ich pri tych ich slavnych tlacovkach neobhadzuju ludia paradajkami a vajciami, sme v srajdach vdaka nim, je mi z tuposti a zbabelosti tohto naroda fakt smutno….
Som zvedava, kolko tu vydrzi tato diskusia, kedze prednedavnom tu dal anonym uplne nestrannu diskusiu - nieco v duchu, ako to dopadne a kedze sa tam objavili nazory ludi na volebny "program" PS, tak diskusia zrazu zmizla.
Som zvedava, ci je meritkom na mazanie diskusii tema volby vseobecne, alebo ked ludia zacnu pisat, s cim sa nevedia s PS stotoznit.
A pre smerakov a hlasakov (sice utocne nazory tu vtedy najviac boli od volicov PS, tak asi pre volicov PS), Smer som doteraz nevolila. Koho budem - netusim, ale viem koho nebudem = PS v ziadnom pripade.
@viestta idealna volba, keby to slo, namiesto Lajcaka by som dala Kukana.
Vtipne je ale, ako volicky Smer/Republika a pod nenapisu, ze idu volit Smer, Hlas ci Republiku, ale miesto toho napisu, ze nebudu volit PS . Podla mna jasnejsie sa uz nemozu naznacit, ze koho volit budu.
@veronikapetra tych dvoch som mala v tom najuzsom vybere
@chodec15 suseda ma asi 70rokov povedala,dochodcom co uz nechodia do zamestnania by uz mali zakazat volit zo zakona,ved dostavaju si svoj dochodok a mladí nech sa maju dobre... zlata babka ,skoda ze nie vsetci maju tak rozumne zmyslajucich star.rodicov
A dodala kto voli smer,hlas tak mali by ich pocas volieb nenapadne zamknut a nepustit volit😀
@viestta závidím... :D ja si to rada pozerám, rozprávky... :D
Blízka osoba bude voliť Smer lebo ma horúcu informáciu, že potraviny výrazne klesnú na cene. Už sa to pripravuje! Maslo nestojí 4e ale 1.5 a to nám v tichosti vybojoval Fico a bude v boji pre nás pokračovať aj naďalej. Iba Fico vie pomáhať ľuďom. 🤮🤮🤮🤮
Ani smeru ani hlasu neverím nič. Vlastne tam nieje politik ktorému by som verila. Ani neviem ktorý z nich je menšie zlo. Takúto dilemu koho voliť som ešte nemala.
@malinda141920 logika nepusti 🙄
@mircalla ja som jasne napísala ze ps voliť nikdy nebudem :D a ani jednu z týchto strán voliť nebudem, tak teraz neviem.... :D

@mircalla na Sulikovi m vadi jeho jesitnost, keby nebol taky jesitny, tak inac to ma v hlave celkom dobre usporiadane