icon

Smer/Hlas

14. sep 2023

Ahoj, touto diskusiou nechcem vyvolať hádku, ale voľby sa blížia...
Zaujíma ma, kvôli čomu sa niekto rozhodne dať hlas jednej z týchto strán? Veríte, že tentoraz už splnia sľuby? Na rozdiel od ich predošlých 12 rokov vládnutia? Čo konkrétne urobili dobre? V čom pomohli?

chodec15
Odpoveď bola odstránená
viestta
15. sep 2023

@chodec15 obavam sa, ze vsetci zaplaceme. Aj jeho volici, ktori mu uverili zaplacu rovnako ako ti, ktori ho volit nebudu.

annm81
15. sep 2023

@lucia851 Myslím, že to, že voliči Smeru sú často neschopní napísať aj len štvorslovnú vetu bez hrubiek, je ten najmenší dôvod, prečo ich mnohí zaraďujú do kategórie, ktorú si spomenula...

chodec15
Autor odpoveď zmazal
mircalla
15. sep 2023

@lucia851 Nie, nie si blbec. Iba neovladas ucivo zakladnej skoly. MY. Opat dalsi volic Smeru, co nevie ani pisat.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Autor odpoveď zmazal
natalka13
15. sep 2023

@lucia851 ty si si nevybrala Smer, tebe ho vybral tvoj muz.

gta5man
15. sep 2023

Do teraz to tak bolo že nesmerácka vláda urobila škrty aby naplnila kasu, tým sa stali nepopulárni a želali si návrat smeru. Smer prebral kasu ktorú pred nimi vláda ako tak dala do poriadku a z toho profitovali. Keď ju minuli, zase prišla nesmer vláda a museli zase naplniť. Teraz bude fakt zaujímavé na čom budú stavať svoj populizmus.

A ktomu pokoju v rodine: voľby sú anonymné a druhá vec je že u nás tradične celá rodina volievala SMK. Ale nič sa nedeje keď vieme že Aliancia nemá šancu, dám hlas inej strane. Žiaden maďar ma nebude mať za zradcu. Na Kotlebu a Slotu síce nadávajú ale proti takej SaS nemá nikto nič. Dokonca otec aj mal rád Matoviča keď začínal a kritizoval korupciu, aj Sulíka ešte v začiatkoch. Len tí ludia sa sami strápnili.

gta5man
15. sep 2023

To proste neni riešenie že nepáči sa mi Matovič tak idem z trucu voliť Smer. Toto nerobte. Volte ho ak ste presvedčení ale z trucu to nerobte. Radšej si fakt prečítajte programy ostatných strán ale nie na sociálnej sieti ale na ich oficiálnej stránke. Pozerajte v TV diskusie a všímajte si ako sa správajú. Alebo sa zamerajte na ludí z regiónu. Napríklad v Aliancii je aj naša starostka, aj ludia z okresu a pod. Tak by som podoril ich lebo ich poznám viem čo spravili pre dedinu aj okres… Nevolte len z trucu.

gta5man
15. sep 2023

Alebo pri hlase krúžkujte Druckera a Dolinkovú. Tí sú odborníci a dobrí. Aj v zlých stranách sa nájdu dobrí ľudia.

fotoportret
Odpoveď bola odstránená
la_dolce_vita
17. sep 2023

@fotoportret oni nezabudli, oni si to nikdy ani neuvedomili a ak nahodou ano, tak je im to bohuzial jedno :(

viestta
17. sep 2023

@fotoportret @la_dolce_vita keby si niekto dal tu robotu a prehrabal len diskusie na MK z cias ked vlada Smeru a kolektivu zvysovala rodicovske prispevky, rodinne pridavky o par drobnych, tak tak by tam nasiel prskat jedovatu slinu na vladu presne tie iste nicky, ktore teraz na tie casy spominaju ako na "tie stare dobre" a ktore sa teraz idu potrhat o to aby sa tam dostali ti isti, co na nich vtedy kaslali. Spomienkovy optimizmus je nebezpecny. A este nebezpecnejsi je strach z neznameho. V mene toho strachu neguju vsetko, co by zmena mohla priniest, pretoze to "odskusane" im dava imaginarny pocit istoty. Zial ta istota je viac ako tragicka, kto zabudol co sa dialo, kto ucelovo zabudol, co sa dialo, ten co popiera fakty, ktore su rukolapne, toho ostava len polutovat

la_dolce_vita
17. sep 2023

@viestta ja s tebou absolutne suhlasim a je mi z toho smutno :(

fotoportret
Odpoveď bola odstránená
lucia851
17. sep 2023

@natalka13 ja volím to čo moja celá rodina

viestta
17. sep 2023

@lucia851 pekne, ze cela rodina sa zaradila do sklaneho jadra volicov Smeru. Takych on ma rad a potrebuje ich. A po tychto volbach sa aj na vas vytoto, pretoze vy nie ste "jeho ludia", ste len figurky, ktore potrebuje do momentu zatvorenia volebnych miestnosti. Potom ste mu uz kompletne ukradnuti, rovnako ako su mu ukradnuti volici ostatnych stran.

annm81
17. sep 2023

@viestta Nevadí, oni sú nepoučiteľní. Čím chudobnejší človek, tým väčšia šanca, že je to volič Smeru. Čím viac vlády Smeru, tým sú chudobní chudobnejší a bohatí bohatší. Vlastne by to bolo strašne smiešne, keby to nemalo vplyv aj na ostatných.

lucia851
17. sep 2023

@viestta každej politickej strane môžu byť ľudia ukradnuty

fotoportret
Odpoveď bola odstránená
lucia851
17. sep 2023

@fotoportret ja politiku moc nesledujem takže mne je to jedno

viestta
17. sep 2023

@lucia851 ahoa, takze politiku nesledujes, k tebe za za tie roky nedoniesla ziadna kauza Smeru, ty si v podstate spokojna s tym v akom stave je vdaka nemu skolstvo, zdravotnicstvo, policia, sudnicstvo, doprava, verejne financie aj socialne istoty tych najzranitelnejsich. Ty si ako osoba spokojna s tym co za tych 12 rokov spravil pre teba osobne a ty mu plne doverujes a preto ho pojdes zvolit zas. Co konkretne sa za jeho vlady udialo, ze ty mu opat das doveru?

annm81
17. sep 2023

@lucia851 Takže sama priznávaš, že politiku nesleduješ a je ti to jedno. Príde ti rozumné, že ideš rozhodovať o budúcnosti seba, svojich detí, svojich príbuzných, kolegov, kamarátov a miliónov ďalších ľudí bez toho, aby si mala akýkoľvek prehľad? Radšej sa na celé voľby vykašli... jedine, že ti aj tá budúcnosti vlastných detí je jedno.

lucia851
17. sep 2023

@annm81 je to moja vec koho budem voliť ja len vidím že môj manžel aj moji rodičia aj bratia sa tomu rozumejú

annm81
17. sep 2023

@lucia851 Áno, máme všeobecné volebné právo, takže máš možnosť voliť slobodne a dokonca tajne. A máš bohužiaľ právo voliť aj totálne neinformovane a teda nezodpovedne. Škoda, že na neinformovanosť teba a tvojej rodiny a tvoju nezodpovednosť nebude doplácať len tvoja, ale aj moja rodina.

fotoportret
Odpoveď bola odstránená
viestta
17. sep 2023

@lucia851 znovu sa ta spytam, ty nemas vlasny nazor? Ci nemas dost informacii aby si si nazor vytvorila. Nedajboze, nemas odvahu mat iny nazor ako ma manzel a ostani muzi z tvojej rodiny, takze u vas este stale panuje patriarchat a zena je nieco, co nema pravo ani na nazor... Keby sa prevalilo, ze nevolis Smer, tak by si bola nejakym sposobom potrestana?

lucia851
17. sep 2023

@fotoportret po žiadnom alkohole

lucia851
17. sep 2023

@viestta ja tie strany nesledujem takže volím to čo rodina