Smrť maličkej v aute
Ahojte. Mozno vam to pride blbe aku temu som sem dala ale musim sa niekde vypisat.. Odkedy som sa dozvedela o tej malickej kristinke co zomrela v aute som z toho hotova.. riadne neviem prestat mysliet na to ako musela anjelik trpiet ako velmi chcela aby ju odtial ocko vybral.... ako prosila o pitie a ako pomaly zomierala... strasne ma to trapi ako si taketo malicke dietatko zasluzi takuto krutu smrt... sama mam tri deti a ked sa pozriem na tu najmladsiu co je vo veku kristinky tak mi ide srdce puknut... ako sa toto mohlo stat???!! boze preco ho nenapadlo ovela skor ze ju do jasiel neodviezol... to je ta najkrutejsia rana aku moze rodic zazit... ja neviem ako sa oni s tym mozu vysporiadat niekedy.. ja by som uz bola mrtva od bolesti... neviem strastne to prezivam a stale na nu myslim ☹((((
@gaby21 Máš pravdu, nemôže sa to stať každému, mne napríklad nie, nemáme deti..
Asi sme sa nepochopili, každému sa môže stať to, že jeho roztržitosť, nepozornosť, momentálna vypätá situácia či duševné rozpoloženie môže mať tragické následky všeobecne, teda si stojím za slovom. Ak sa chlap dokáže doma naozaj naplno venovať deťom, môžeme predpokladať, že v práci sa na 100% venuje práci a ostatné veci okolo vytesní ako stereotyp, dokonca aj v prípade, že sa v ňom odohrala zásadná zmena.

@nair Práveže neutočím, to bola prvá reakcia ktorá ma napadla, si nejaká precitlivená, to nie je o rozdielnosti názorov, to je o tom že si napísala, MOZE SA TO STAT KAZDEMU, akokeby si písala o zabudnutej penaženke v aute, za svojím názorom si stojím, s manželom si nerozumiemie vo všetkom na 100 percent, ale na 100 percent sme si obaja istý, že nezabudneme na svoje dieťa priviazené v autosedačke, áno možeš vyjadriť svoj názor, ale nie tak radikálny k situácii ako je zaživa umučené dieťa v aute, ak máš pocit, že sa to može stať tebe,alebo sa ti to už stalo, ale nemalo to tak fatálne následky, tak to tak aj napíš, nie že sa to MOZE STAT KAZDEMU, MNE SA TO STAT NEMOžE, može sa mi stať vela iných vecí, v dosledkdku KRATKODOBEJ nepozornosti, ano možu mať fatálne následky, ale budem sa opakovať, nikdy nenechám svoje dieťa priviazané v autosedačke na celý den, už chápeš ten rozdiel, či?