Snažilky 22. Pridajte sa!
Tak mile damy.... nech sa vsetko nevypovedane stane skutocnostou... vitam vas v novej 22-ke a nech je uspesna..... 😉
alex ahojky...akurat som pustila pracku, Adamko spinka, manzel siel vybavit poistovnu a socialku...potom sa chystame na prechadzku, vonku je krasne
dobre ranecko...nedavno som vstala, maly este spinka...mam tu maminu, tak ta sa mi chysta za tento tyzden upratat vsetko co sa da aj neda a ja mam len lezat 😅
evit, super, že ti maminka pomôže. A naozaj oddychuj. Ešte si malého užiješ až, až, tak to pekne využi 🙂
Katy hoď nám sem potom info o výsledku, ok. Som netrpezlivá 🙂
Ahojte...som sa vratila od doktorky....mam tehotensku knizocku babo ma 10 mm a srdiecko bije ostosest.....dostala som aj prenatal box.....a bolo tam dudlik, praci prasok, mamadrink, rozne brozurky a casopisy....dalsie sono mame 18.11 a poradnu 13.11
cukruska, gratulujem k tehu knizke a k tomu, ze je vsetko v poriadku...
ano bola som dnes na krv, poobede budu vysledky, dam vediet.... 🤐
cukruš, tak si už oficiálna tehuľka 🙂 gratulujem
ja som sa ráno zobudila na bolesti brucha a do nového týždňa som vstúpila aj s novým cyklom 🙂
cukrus gratulujem ku knizke...neboj este jeden box dostanes ked pojdes domov z porodky 😀
evit.....uz sa tesim.....sak tento bol tazky jak slak....a ked som to otvorila som vedela preco...bol tam mamadrink a pollitrova mineralka....okrem ineho 😀
pamätám si, keď sa narodila moja neter a to je už 9 rokov dozadu, ža aj moja sestra dostala takú krabicu a v nej takéto vzorky.
no tak vidíš, mala si také menšie prekvapko 🙂 Teraz už len musíš oddychovať, aby ste krásne rástli.
ja som nedostala ani jednu box..vraj nemaju a ani porodnu som nedostala..vraj im nebolo dorucene a reku serem na vas..majte ma radi! 😠
Katy moc ti z celého srdca gratulujem!!! Teším sa s tebou. Dávaj na vás pozor a príď nám to tu občas zavíriť 😉
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
dakujem 😵
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

evit, to verim, ze sa podarilo... tolke testiky by klamat nemali... a krasne silneju.... 🙂