Snažilky 22. Pridajte sa!
Tak mile damy.... nech sa vsetko nevypovedane stane skutocnostou... vitam vas v novej 22-ke a nech je uspesna..... 😉

•
10. okt 2008evit, to verim, ze sa podarilo... tolke testiky by klamat nemali... a krasne silneju.... 🙂
0
alex ahojky...akurat som pustila pracku, Adamko spinka, manzel siel vybavit poistovnu a socialku...potom sa chystame na prechadzku, vonku je krasne
dobre ranecko...nedavno som vstala, maly este spinka...mam tu maminu, tak ta sa mi chysta za tento tyzden upratat vsetko co sa da aj neda a ja mam len lezat :-N
Ahojte...som sa vratila od doktorky....mam tehotensku knizocku babo ma 10 mm a srdiecko bije ostosest.....dostala som aj prenatal box.....a bolo tam dudlik, praci prasok, mamadrink, rozne brozurky a casopisy....dalsie sono mame 18.11 a poradnu 13.11
cukrus gratulujem ku knizke...neboj este jeden box dostanes ked pojdes domov z porodky 😃
evit.....uz sa tesim.....sak tento bol tazky jak slak....a ked som to otvorila som vedela preco...bol tam mamadrink a pollitrova mineralka....okrem ineho 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli