Snažilky 22. Pridajte sa!
Tak mile damy.... nech sa vsetko nevypovedane stane skutocnostou... vitam vas v novej 22-ke a nech je uspesna..... 😉
dari ahoj,
ja vynikajuco, som doma na PN a chystam sa vybehnut dnes do ba si kupit topanky a nafasovala som aj peniazzky od muya sa ma pytal ci mi bude stacit to co mi dal 😀
evit ahojcek, co drobec?
scar zlaty muzo 😉 drzim palceky dufam, ze si kupis nieco slusive, aj mne by sa niake zisli, ale akutnejsi je niaky kabat na zimu 😖
dari ja som si vyhliadla take na jesen v katalogu daichmann tak ich idem kuk a jeden svetrik v CaA
evit 🙂
dary bola som v nemocke a len vo stvrtok ma pustili tak ostavam doma, este dnes sa nebojim ist vonku ale zajtra uz radsej nie, cakam ze ma pridu skontrolovat nakolko som PN v ochrannej lehote po ukonceni prac.pomeru
Evit - ja som uz zabudla, vies co sisi vestila prstenom nad bruskom pohlavie, splnilo sa to? nepamatas sa?
tak konecne mame so synatorom spolocnu fotku v albumejavascript:addEmoticon('☹','vBody')

krasnu dobru nocku prajem vsetkym mojim snazilkam... zase vas minam, tak vam ason poprajem krasne snicky 😉