Snažilky 22. Pridajte sa!
Tak mile damy.... nech sa vsetko nevypovedane stane skutocnostou... vitam vas v novej 22-ke a nech je uspesna..... 😉

•
5. jún 2009ja varim len pre seba...manzel ma cez tyzden obedy v robote a vecer uz nechce nic take jest, len nejaky rozok alebo chlebik s niecim a cez vikend varim normalne len ja si dam mensiu porciu
0
ej evit si ma teraz navnadila, tak hádam sa už konečne aj ja dokopem k lepšiemu stravovaniu.
Luko, no viem, že veľa kočiek z gyn fivu odyšlo, lebo sa im nepáčil prístup lekárov a sestričiek. Vo ferticente je len jeden lekár, takže si ťa nehádžu, že kto má teraz službu ten ťa zoberie a sestričky sú tam úžasné. Ja môžem zatiaľ odporučiť.
No a o financiách ani nevravím... platiš si len lieky cca 100eur a nič viac. Teda je tam ešte jeden úkon, ktorý je dobrovoľný, tiež stojí 100eur. A keby ti zostali mrazáčikovia a ideš na KET, tak to sa platí už. V gyn five platíš pomaly aj za to, že ti povedia dobrý deň.
veď skús si počítať aj v téme gyn fiv a ferticent a uvidíš 😉
Luko, no viem, že veľa kočiek z gyn fivu odyšlo, lebo sa im nepáčil prístup lekárov a sestričiek. Vo ferticente je len jeden lekár, takže si ťa nehádžu, že kto má teraz službu ten ťa zoberie a sestričky sú tam úžasné. Ja môžem zatiaľ odporučiť.
No a o financiách ani nevravím... platiš si len lieky cca 100eur a nič viac. Teda je tam ešte jeden úkon, ktorý je dobrovoľný, tiež stojí 100eur. A keby ti zostali mrazáčikovia a ideš na KET, tak to sa platí už. V gyn five platíš pomaly aj za to, že ti povedia dobrý deň.
veď skús si počítať aj v téme gyn fiv a ferticent a uvidíš 😉
no na mne je už 5 rokov nalepené to, čo som nabrala počas tehotenstva 😞 Skúšala som jesť pravidelne menej, ale akosi sa mi nedarí... |-|
susy je veľká tajnostkárka 🙂 A ja som si ju nedávno započítala do do skupinky ešte netehu 😃 Ako sa to podarilo? Boli ste v nejakom centre, alebo prirodzene?
Začni písať odpoveď...

Odošli