Snažilky 22. Pridajte sa!
Tak mile damy.... nech sa vsetko nevypovedane stane skutocnostou... vitam vas v novej 22-ke a nech je uspesna..... 😉
Susy82 ma dcerku Vanesku a je naozaj naaaaaaaaaaaaadhernaaaaaaa...totalne nadherny anjelik, uz 2 hodiny po narodeni bola na foto uplne nadherna.... 😵 😵 😵 😵 😵 😵 vôbec nebola pokrčena... 😵 😵 😵
a jej modelkovske miery su: 3710g a 51 cm... 😵 😵 😵 😵 😵
Gio aj ja som clostilovala.. 😉
mirip ja viem ze si pisala ze sa narodila ale nedala si tu meno, niektora sa pytala na meno 😉
ci dala a ja som to prehliadla? 😅 😅 tak nevadi, opakovanie je matka mudrosti 😀 😀
nedala mne susy tiež písala ale som nechcela písať všetko chcela som to nechať na nu ked príde, inak už by teoreticky mala byť s maličkou doma 😵
hej, dúfam že ešte budú a malá bude vporiadku, už aby bol oktober a mala som svoje srdiečko pri sebe 😵
a ty ako pokračuješ? zase nejaké lieky? /ja o horonálnych liekoch viem svoje, som sa ich niečo naužívala/
siwi my len jedno Bianka a chlapec netuším o tej alternatíve že keby náhodou sme sa ešte nebavili 🤐
ahojte dievcence mate sa?
Alex gratulujeeeeeeeeeeeeeem som vedela ze sa to podari 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
no veď viem, som si prečítala, ale dúfam, že aj častejšie sa zastavíš. Ako sa máte?
jeeeeeeeej ahoj dala 100rokov som ťa tu nevidela 😵 malý rastie ako z vody, že? určite vám robí len a len radosť
ahojte dievcata tak my mame dnes rok tu je video tesne po porode na osviezenie pamati:
https://vimeo.com/1616826bol taky drobny...a teraz je to sidlo 😀
veji, všetko najlepšie Erikovi k narodeninkám 🙂 ......... páni, to to ale letí... 😔

gio dakujeme, uz sme mali skoro pred tyzdnom 😅