Snažilky 22. Pridajte sa!
Tak mile damy.... nech sa vsetko nevypovedane stane skutocnostou... vitam vas v novej 22-ke a nech je uspesna..... 😉
ja som prezmenu v noci grcala..neviem ci mi nieco uskodilo..alebo co 😔 dva tyzdne mi vadia pachy a napina ma z pasty...dnes kupim pre istotu test..ale nemozem byt tehu lebo sexujeme len s primakom 😖
ved hej veji ale ešte si to nepripúšťam že porod je za dverami....... 😅 a potom daj vedieť ako dopadol test, vypadá to teda možno aj na súrodenca pre Erika 😵
to by bolo super keby sa hned zadarilo a ešte k tomu sestra pre adamka, my ideme dnes popoludní do poradne tak kto vie či ešte prídem domov alebo nie, na porod sa ešte necítim ale rodiť s vyvolávačkou by som tiež nechcela 😖 tak možno naposledy TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😵
a možno ešte budeme 2 v 1 oxidovať
ahojte,
evitka... co to vidim, uz snazite??? no ved aj naco velky vekovy rozdiel 😉
veji, ja som bola na tom podobne, cakala mrchu a ta nikde, aj blivno mi uz bolo, ale nakoniec mrsisko doslo a ja som pritom uz myslela na to, ako poriesim kocik, ked bude druhe mimi 😝 ale este si na surodenca pockame a teda k snazilkam sa zatial nechystam 🙂
mirip.. drzim palceky a nech sa tvojej bianke chce vyliezt viac ako tej mojej 😀
evit ja si myslim, ze ked mala zacne chodit sama tak asi potom budeme riesit surodenca, teda ak sa dovtedy neplanovane nezadari 😝
no ved, a neviem si predstavit ze mi tu zacne lozit a ja budem predychavat nevolnosti 😀
mimochodom budes asi prva zo starych snaziliek, ktora sa stala znova snazilkou 😉
to mas pravdu 🙂 som aj zvedava ako ostane baby, bolo by fajn sa tu zase zist ako za starych cias 🙂
ujuj to bude zase, ale vraj druhe sa uz zadari skor, tak hadam tu nebudeme tak dlho tvrdnut 😀
to asi zavidi od toho ako skoro po porode isli na druhe mimi. ja som si napr. na sebe vsimla, ze od porodu mrchujem silnejsie a mam krcok viac otvoreny ako predtym a to aj pocas plodnych dni. tak hadam sa tie spermosky potom cez vacsi otvor skor dotrepu do ciela 😵 no len nech nie neplanovane 🤐
u mna je to naopak, ja mrchujem kratsie a z toho jeden den silno a ostatne slabo a upravil sa mi cyklus k lepsiemu
no a ja zase naopak 😒 uz i tak bola mrcha silna ale teraz, no skoda reci, hadam sa to casom spravi 😝
hej a co tu vlastne robis na konikovy ked snazite? to by si mala znasilnovat manzela 😀 😀 😀
ja som mala predtym silnu, dlhu a chodila mi tak vselijako a teraz mam cyklus tak 28-30 dni
oki evit, tak drzim palceky k snazeniu a idem offik, mala je akcna v posteli tak idem strazit. dobru noc 😉

ahoj veji u mna nič, všetko po starom