Snažilky 22. Pridajte sa!
Tak mile damy.... nech sa vsetko nevypovedane stane skutocnostou... vitam vas v novej 22-ke a nech je uspesna..... 😉
oki neviem či tu budem budem musieť venčiť a boli hlava tak dam tabletku asi a pojdem lahnuť
čie tvoje srdiečko? 😀 no moje srdiečko nie si ty sorry, to moje srdiečko teraz leží vedla mna 😀
😀 😀 😀 sorry nie som na baby ale na chlapov 😀 a jedného sexi mám pri sebe 😀 😀 aaaaaaaaaaaaallllllllllllleeeeeeeeeeeeeee nie neurážaj sa som žartovala
ja mam tiez toho mojho ale nie pri sebe lebo je v blave ale zajtra mi pride a bude tutumutu 😀
aj my zajtra asi 😀 ešte idem niečo ožehliť do roboty a niečo sexi k dokymu 😀 😀 😀 😀
ja uz mam nastaveny budik.....normalne uz citim ovu...ma boli cely spodok brucha 😒
ja tiež ale asi to ešte len začína a bude zajtra alebo pozajtra ešte to nevyvrcholilo myslím tá bolesť, by bola sranda keby sme nie len sexing prevádzali naraz ale aj rodili 😀 😀 😀 😀 😀 😀
jezis ani nehovor.to by bolo uplne super......nejako mame toho az moc spolocneho....okrem muzov.... 😀
no sak sa mi uz nechcelo venovat...zabudla som ze ty uz si stara korcula... 😀
sak to zato ze sa tvaris ako keby si mala 100 rokov.....si v najlepsom veku...no tak bud tu...nechod este.... 🙂
a prídeš mi ožehliť? ja idem, na rozdiel niektorých čo si to možu dovoliť byť doma 😀 , ja idem do roboty a vstávam o piatej 😝 😔 idem brú noc, zatra čakám sms, potom ked pojdem od dokyho napíšem aj ja, pápá
mirip....oki...hned ako zavriem dvere ordinacie ti napisem....tak sa teda maj

ja budem urcite tehu...sak co ja som nejaka vynimka alebo co....no to teda nie 😉