Snažilky 22. Pridajte sa!
Tak mile damy.... nech sa vsetko nevypovedane stane skutocnostou... vitam vas v novej 22-ke a nech je uspesna..... 😉
pozeram ze vsetky cakate chlapcov no teda sami chlapci sa rodia...ja zatial dufam v babu 🙂 ale vsetci nam hovoria ze to bude chlapec
Ahojte ja cakam na viliama to meno sa uz menit nebude jedine ak by bola eliska
@karamelinka u nas zatial Milan
babulky gratulujem k dalsiemu kolecku 🙂 ja by som este chcela babu ale chut si uz musim nechat zajst 🙂 ale ak by sa dalo bola by to Nela,,, ale zazraky sa nedeju 🙂
scarlett no tak u nas tiez nela keby bola baba to meno je uplne krasne no ale ak bude ten chlapec tak teda este sa nevie....och...
sranda ze vsetky baby v okoli s chlapcami zasa cakaju chlapcov
@karamelinka a ty kedy nahodíš do pasu tt?? 😵
co mirip to fakt no parada krasne 😵 😵 😵 😵 😵 😵
ja som tiez bez knizky ale u nas sa dava v 12tt a ja som teraz 11tt v pondelok idem ku dr tak som zvedava dufam ze bude vsetko v poho a ze bude aj knizka...
@karamelinka aj ty daj do pasu tt nech vidíme ako ti tt nabiehajú
ahojte baby, tak hlasim testovanie s dvoma ciarkami 😀 ani neviem ako sa nam zadarilo. vobec som necakala, tak sme troska prekvapeny. volala som Dr. kvoli krvy, nech mi to este potvrdi, ale nebere potvora. ☹ pri prvom tehu som sledovala plodne dni a vsetko kol toho a terz ani neviem ako a som v tom 😀 dufam ze bude vsetko v poriadku. pri malej som ani nespinila a teraz troska aj hej, ale hadam prebieha v brusku vsetko tak ako ma 🙂
baby skusali ste si vypocitat pohlavie podla cinskho kalendara?
meus no kokso tak super ideme na to baby..... 😉
@karamelinka ja hej pri malej mi vyšiel že to bude chlapec takže je to hovadina a teraz an to kašlen bude čo bude len nech zdravé a nahodi si už tt do pasu 😀
waw ale ale meus gratulacia...no kocky ste nas rychlo dobehli 😀
joj mna ani nebavi nikde prispievat mam notebook niesom na svojom pc lezim vedla erika cely tyzden sme horuckovali anginovali tak som len citala a citala a na rychlo navyse zaspava po pol desiatej a to uz vazne nemam chut na nic ale dnes na kontrole bolo konecne vsetko ok tak sa ozivam
kurnik ale teraz mi brutalne tvrdne brucho...auuuu
mirip po pondelku nahodim lebo idem k dr mala by som byt v 12tt ale radsej si este pockam do pondelka 🙂
mirip no mne to vyslo u maleho ale tiez sa mi to zda nejake divne ved predsa pohlavie urcuje chlap nie...no som zvedava strasne tuzime po dievcatku ta som zvedava
veji no tak nic moc a este tieto tepla no ale aspon je to uz za vami...a na to brucho pozor
@karamelinka veru nic moc...zo mna leje by si neverila...a zaha pali ako slak...ani mlieko nepomohlo 😔

alex a vy uz mate 4 mesiace pane boze to leti....