Snažilky 22. Pridajte sa!
Tak mile damy.... nech sa vsetko nevypovedane stane skutocnostou... vitam vas v novej 22-ke a nech je uspesna..... 😉
egy..take silne som uz raz brala a tiez 3 dni...ale to som musela brat aj take nejake vitaminy na obnovu mikroflory v zaludjku lebo mi byvalo zle
egy....ja lubim iba take ze milacik, termix a tak...a ked tak tak vitalineu
egy..to uz duplom...minule som ho len ocuchala a naplo ma....ale mlieko lubim strasne
alex, citas mi mislienky, tiez uz len odratav minuty, kedy pride drahy po mna a nech uz som odtialto tahet..🙂
rybca, ja som tiež teraz volala manželovi, nech príde pre mňa. Pôjdeme sa bicyklovať, juchúúú teším sa.
alex zavidim, my sme dnes v praci opat autom a idem hned do baumaxu dokupit par veci, potom este co to zbalit do auta a ideme po podlahu co nam chyba a robit na dom, este ze mam zajtra volno aj ked budeme zase makat na dome
scarlete - aj my pracujeme doma, akurat mame rozpracovany tatr. profil na podhlad na balkone..🙂
alex pa a uzi si to 😉
rybca my sme vsetko malovali, davali nove podlahy a teraz skladame kuchynu, este nas caka vymena okien, v piatok nam dodaju chladnicku a sporak a tak sa tam bude dat uz existovat

egy dakujem, vsak dam potom vediet ak nezabudnem 😅