Snažilky 22. Pridajte sa!
Tak mile damy.... nech sa vsetko nevypovedane stane skutocnostou... vitam vas v novej 22-ke a nech je uspesna..... 😉
maahu, zatial celkom dobre, ja som uz OK, ziadne zapaly, cysty,zrasty, uz ziadne ureaplazmy, cyto OK, genetika dopadla na vybornu, idu sa zamerat na manzela, ten ma zhorseny spg, ide este k urologovi ci nema nejake zapaly a ci ma v poriadku jeho ustrojenstvo, ja som mala ist este na odber krvi na hormonalny profil, ale mrcha dosla na dovolenke tak krv az koncom jula a uz so vsetkymi vysledkami v auguste uvidime co dalej. Zatial to vyzera na IUI, ale nic nie je stratene aj prirodzenou cestou.
mirip, ajoj
miss_shy ja viem.. a preto mi je na nič.. že vy sa tu snažite a od vtedy čo ja by som mala dostat už viac ich z vás dostalo.. si myslíš, že ja vam to prajem? vobec nie!!! aj ked niektore si to myslite! 😠
evit ja radsej pojdem ku gyn.. ako mám testovat...lebo viem už že kramy neprídu už sa na to vobec necítim.. 😒
ja sa n to pamatam, ked som kupala malého Tobíka prvý krát, že ma sestrička pochvalila, že ako keby som mala v tom prax hehe 🙂))
no ahojte dievčatá, nechcem byť zlá ale nie sme mi náhodou snažilky čo sa snažíme o baby a túžime po nom.........??????? mám taký pocit že kúsok dnešnej diskusie je o opaku, neprišla som náhodou namiesto snažiliek do témy nechcem dieťa? 😔
a malalady, neviem prečo si taká momo a nastvaná že si možno tehotná, 😠 niektoré z nás by boli najšťastnejšie v živote keby boli tehotné 😠
mala viem ze nam to neprajes, ale chap nas ked nam pride mrcha je nam nanic. A ty si nebrala anti? Inak mozes mat kludne anovulacny cyklus, vtedy mrcha nepride, tak sa nestresuj. Ahojky evitka, kocaaar krasny aj ten medvedik v nom. 😵
mirip ja viem, že ti to tak pripada, ale to druhe si myslim, že by bolo velmi skoro... ja som vždy chcela druhe, ale nie takto skoro... takže tak a ked bude tak bude.. čo už... a ak si dobre čítala už sa začínam aj tešit.. 😀 😀 😝
no myslím že by si sa mala tešiť a velmi, noektoré tu by s tebou hned menili lebo sa snažia o baby aj niekotko rokov a všeličo podstúpili a ten vekový rozdiel detí ktorý by bol 2roky aj niečo je ideálny
evit.. v pondelok idem.. frajo si už robí srandu bo ja si myslím, že so mnou niečo je.. a on stale no hej je.. 😀 vyndes od gynekologa s tehotenskou knižkou 😠 😀 😎 svinucha jedna heh 😵
Malady mne za o chvíľku narodí druhé bábo, viem ako sa cítiš aj ja som mala obavy a aj ich mám, ale sa aj veľmi teším. Radšej teraz ako neskôr. Myslím že Mirip má pravdu. 😉

caute kocky, prave sme sa muzom vratili z neplanovenej vecere ...