Snažilky 22. Pridajte sa!
Tak mile damy.... nech sa vsetko nevypovedane stane skutocnostou... vitam vas v novej 22-ke a nech je uspesna..... 😉
ajoj meus...vidim, že rastiete.... 😉
ja som presedlala na mojasvadba do témy "první rozvod" 😢 😔 😔 😢
Ahojte, jéééj sa tu rozbieha debata 🙂
Meus, no teda, tebe tiež krásne pribúdajú týždne.
ahojte babulky co mate nove?chvalte sa a prehanajte aj mne do ip kedze som tu malicko snazim sa kazdu chvilocku venovat ely
janino..ahoooj to mi ej teda velmi luto ze sa rozvadzas...co tak necakane?? 😨
martinka..len sa venuj babatku...aj ja sa uz xcem 😀
cukrus...jeeeej aka krasna fotka...no si kocka 😉
alex heh tiez si zevdava na fotku bruska?? aj ja a velmi 😅
ahojte baby, dobre, dobre, uz davam cestne iskrickovske ze uz sa pozviecham a dam sem konecne fotky 😝
janino.... 😒 tak to ma mrzi
cukrus ahoj moja...no zachvilku ako zachvilku..ale poslickov uz mam pravidelne asi kazdy den aj tri krat...a tvrdne brucho osto sest..zajtra idem na velky ultrazvuk a duuufam ze konecne na 100% zistim co to tam mam..a co mi to tam kopcuje 😀
evit prave pozeram ..jeeej no je nadherny a aky malicky...
cukrus...a kupene mam skoro vsetko..teda mala by som si este jednu podprdu na kojenie kupit..jednu mam ale asi sa na to vykaslem a bduem mat len plienku...sak na co na nulky podprdu..? 😀 😀 no ale citim ze to moje drobciatko sa tam uz ozaj tlaci..vcera sme tak skontatovali po asi desiatich poriadne bolavych uderoch...az som poskocila a zjajkla..a muzicek len upokojoval brusko aby..nebolo na maminku take bezcitne ze maminku to boli...no na zozratie bol.. 😀 😀 😀
veji...ani si neviem predstavit comu sa to da prirovnat...take udery z vnutra 🙂

noooooooooooooo to už može byť a zase som tu ako inak prvá veji 😀 😀 😀