Snažilky, tehuľky a maminy z Gyncare Košice III.
Hermanky šup,šup do dalšieho pokračovania 🙂
Snažilkám prajem čo najskor // 🙂
Tehulkám úspešne a bezproblémové tehulkovanie 🙂
Mamičkám zdravé bábatko a vela mliečka
PS:pre nás snažilky http://www.youtube.com/watch?v=UnzLxIPdjZ8&feat... raz toto zažijeme všetky(len požičané,bábo nepoznám 😉 )
Snažilkám prajem čo najskor // 🙂
Tehulkám úspešne a bezproblémové tehulkovanie 🙂
Mamičkám zdravé bábatko a vela mliečka
PS:pre nás snažilky http://www.youtube.com/watch?v=UnzLxIPdjZ8&feat... raz toto zažijeme všetky(len požičané,bábo nepoznám 😉 )

•
15. aug 2009pekný víkend prajem 🙂 🙂
0
Ahojte, kočky. Poradíte mi, prosím? Ja chodím k Hredzákovi do SPLNu, ale nepáči sa mi. Správa sa veeeeeľmi čudne, naposledy mi bolo do revu, keď som od neho odchádzala. Chcem sa spýtať na Hermana, tiež je taký chladný, mlčanlivý až nepríjemný? Má význam zmeniť centrum? A má dobré výsledky? Ste tam spokojné? Dík za názor.
ahojte,ludka hermi je taky aky je...ale je velky odbornik,aj ja som vela krat od neho odisla,ze najradsej by som zmenila centrum,ale pocula som ze hredzak je taky isty,taze nema to vyznam,jedine ak tak do Heliosu-tam je to na urovni,je to dialka. 🙂
ale herman,je v pohode,treba si zvyknut... 😃
tak bola som dnes na vysetrenia,zajtra idem k hermanovi,uvidim co chce,lebo som si mala ist len po vysledky z krvi a poslat do poistovne a on povedal,pockajte ja vas objednam,tak zajtra 🙂
ale herman,je v pohode,treba si zvyknut... 😃
tak bola som dnes na vysetrenia,zajtra idem k hermanovi,uvidim co chce,lebo som si mala ist len po vysledky z krvi a poslat do poistovne a on povedal,pockajte ja vas objednam,tak zajtra 🙂
Ďakujem lauritka, ja sa neviem rozhodnúť. v skutočnosti sa mi na IVF vobec nechce, nechce sa mi tým celým prechádzať, brať lieky, chodiť po doktoroch a tváriť sa že verím, že to dobre dopadne... Bola som len 2x na IUI a mala som toho dosť. Obdivujem ženy, ktoré majú za sebou toľko pokusov, ja si to vobec neviem predstaviť... ale asi ma to neminie.
a existuje nejaký dôvod, prečo to nevyšlo? Povedal ti doktor k tomu niečo? Alebo nič, proste, ide sa ďalej, skúšame do blba, možno to raz vyjde? Mne aj to vadí, že sa nikto so mnou nebaví, čo by som mala robiť, ako zvýšiť šance, veď nemôžem len tak naverímboha donekonečna chodiť na oplodnenia a čakať, alebo to takto funguje?
to sú presne veci, o ktorých teraz uvažujem a možno ich trochu používam ako výhovorku, aby som nechodila po lekároch 🙂 . Ja viem, viem, pri IVF ja vyššia šanca ako pri prirodzenom počatí pre tie, ktoré majú zdravotné problémy, ale v podstate to aj tak nie je nič moc... Treba skúšať.... 🙂 ale je to pre nás bez rizika, to večné IVF skúšanie?
ludka ja som bola relativne v pohode, skor som mala nervy ked som mala ist na uzv, ci sa to vyvija spravne, ale to by urcite bolo aj pri prirodzenom tehu... |-| ale cely ten kolotoc je narocny, cakanie na potvrdenie z poistovne, cakanie na termin, pichanie einekcie, lieky atd , odber , cakanie na vysledok. je to ho dost.
poviem ti pravdu, teraz som si dala od centier rok pokoj po dvoch miseedoch a tiez verim, ze sa predsa len podazi prirodzene... u nas bol len problem v horsom spg.
poviem ti pravdu, teraz som si dala od centier rok pokoj po dvoch miseedoch a tiez verim, ze sa predsa len podazi prirodzene... u nas bol len problem v horsom spg.
ja som bola na IUI vo februári a presne to isté som si povedala, že si dám na polroka, rok pokoj, schudnem, nebudem sa tomu venovať a uvidíme, šak čo pánboh chce, to bude... ale zasa uvažujem, že či netreba aspoň skúsiť všetky možnosti... asi to skúsime, no ešte neviem kedy. ja mám endometriózu, a po prvom IUI som bola dva týždne tehotná a potom som už nebola.... bolo by mi dobre padlo, keby si ma bol doktor zavolal a povedal : viete, tak a tak chodí, také sú šance, prvé tehotenstvo často konči potratom a tak... a nie že si mám všetko hľadať na nete... tak si držme palce! 🙂
ahojte,ja až teraz,nemám celý den času,mám tu synovca,teraz kuká rozprávky :-o
ludkala mne hermi tiež zo začiatku nevyhovoval,lebo to celé bral tak(aspon podla mna)že všetko už od niekoho viem a nemal potrebu vysvetlovať, keby nebolo netu a zvlášť MK tak som úplne blbá s toho čo mi hovoril :-x
ale po pár sedeniach som prišla na to,že ked sa ho opýtam odpovie,vacsinou aj čosi navyše,takže treba sa pýtať a ako odborník?každý má aj úspechy aj neúpechy,takže podla toho sa to ťažko súdi
ludkala mne hermi tiež zo začiatku nevyhovoval,lebo to celé bral tak(aspon podla mna)že všetko už od niekoho viem a nemal potrebu vysvetlovať, keby nebolo netu a zvlášť MK tak som úplne blbá s toho čo mi hovoril :-x
ale po pár sedeniach som prišla na to,že ked sa ho opýtam odpovie,vacsinou aj čosi navyše,takže treba sa pýtať a ako odborník?každý má aj úspechy aj neúpechy,takže podla toho sa to ťažko súdi
Začni písať odpoveď...

Odošli