Snažilky, tehuľky a maminy z Gyncare Košice III.
Hermanky šup,šup do dalšieho pokračovania 🙂
Snažilkám prajem čo najskor // 🙂
Tehulkám úspešne a bezproblémové tehulkovanie 🙂
Mamičkám zdravé bábatko a vela mliečka
PS:pre nás snažilky
raz toto zažijeme všetky(len požičané,bábo nepoznám 😉 )
ta ty si ale sikulka..........zabehni aj k nam poumyvat 😀
idem na chvilu od pc prec....zatim caves
tak dufam,ze sa ti tam pekne udomacnuje.len pekne oddychuj.
katica potom mozes aj k nam 😀
jasne....uz som rozbehnuta....... 😀
no tak baby uz hotovo...aj zaclonky visia...uhhh 😝 ...ale pekne to tu vonia... 🙂 🙂 ..ja som jak torpedo....dnes asi len dajaku omeletu si spravim na obed... 😕
katica no toto,tak mas cistucko.....ja som si trosku zdriemla,ale bola som s myslienkami niekde v ri... 😀
aha,,haha....ja som uvarila zemiaky na kyslo...a uz sa idem chystat do prace...papa 😎
no,este aj navarit si stihla.ty si hotova gazdina 🙂 ...tak pa a pekny den prajem.
tak aj ja koncim.pojdem sa napapat a uvidim ci pojdem sa niekam prejast,alebo.....
pa 🙂 a dobru chut.
no tak baby,kde ste.......ja som prisla kuknut do prace.
ahooj, ja tiez nakukam 🙂
tak som tu asi sama...............hmmmm....
juj, nikde nikoho 😕 ................tak pekny vecer
dobre rano zienky... 😎
caute baby...........ahoj kati 🙂
ahoj...vyzera to na pekny den...a mne sa tak nechce poobede do prace...ujjj...uz len piatok..a kus volno..uz sa blizi moja navsteva u Hermana... 😕 ..dufam,ze sliznicka nesklame....ty sa citis ok...??si doma ...dovolenka...
ja som doma ...dovolenka... 🙂
...juj....nech nam to rychlo ubehne....si objednana na pondelok?
....a mam sa fajn....trosku som vcera citila mierne bolesti v podbrusku.....dufam, ze to je ok...
malo by byt... 😉 😉 uz si ktory den po.....vklade...
hej pond.som obj.o 12 00.....uffffff 😕
dnes je 6 den po vklade..... 🙂 ........tak to ti drzim palce... 😉
drzime si navzajom..hiihi....a planujes testovat...??asi este skoro...
ja by som aj hned testla.........ale je este skoro.......musim vydrzat a cakat......aj tak uz je rozhodnutéééé..... 😉
ved toto..uz je to jasneee.... 😉 ...joj inak to cakanie je sialene....dvakrat som to zazila...tesim sa ze mi daju snehulkov dnu....ale aby sa im tam aj pacilo...na 9mesiacov..... 😔 😔
joooooooooooooooooooooj............. 😵 🙄 😕
ja mu tiez dohovaram, ze u mna mu bude najlepsie... 🙂
ano u mamickyyy..... 😉
mas daleko do prace?
nie...10minut... 😉 ...ja som taky stressmenik..navonok sa zdam silna...ale prezivam to...musim sa ukludnovat...klud...klud... 🙄 🙄 🙄 ale velmi chcem aby nam to uz konecne vyslo!!!ved to chceme vsetky.... 😵

joooj lana dufajme ze ano...udomacnuje sa..... 😉 idem na posledne okno...... 😝 😝 😝