icon

Snažilky, tehuľky a maminy z Gyncare Košice III.

eva7780
19. feb 2009

Hermanky šup,šup do dalšieho pokračovania 🙂
Snažilkám prajem čo najskor // 🙂
Tehulkám úspešne a bezproblémové tehulkovanie 🙂
Mamičkám zdravé bábatko a vela mliečka
PS:pre nás snažilky

raz toto zažijeme všetky(len požičané,bábo nepoznám 😉 )

sofia2008
28. sep 2010

@lusinkaj gratulujem k dcerkam 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
hlavne vela vela vela zdravia prajem 😵

katarina822
28. sep 2010

lusi blahozelam k dievcatkam 🙂 🙂 🙂

matelko1
28. sep 2010

lusi tak este raz ti prajem vsetko naj.....vela mliecka .....tato sprava ma zastihla ked som nebola doma,tak som nemohla na mk napisat.

sobka
28. sep 2010

Lusi,srdecne blahozelam a prajem vela vela zdravicka dievcatkam aj mamine!

kukulik30
29. sep 2010

@lusinkaj...srdecna gratulacia k dievcatkam🙂 drzte sa a vela zdravicka 😉

matelko1
29. sep 2010

ahojte.prajem pekny den 🙂
ja uz som videla lusiine bambulky cerstvo po narodeni na FB-tam su fotky,su krasne a vahy mali 2700g a 2100g.

matelko1
29. sep 2010

@kukulik30 ahoj.a ty mas co nove.tusim uz si po decap.a uz si bola na vklade....alebo.....

matelko1
29. sep 2010

hodim nove foto v novom kociku cosatto.vsetko robime rovnako 😵

matelko1
29. sep 2010

a pisala mi lusi.mala spinal,len to vstavanie z postele je tazsie a to my zeny,ktore sme mali cisarak tak vieme o tom,ze.....

babulko
29. sep 2010

blahozelam lusi ku dcerkam nech ste zdravucke a nech vam rastu do krasy 🙂

matelko1
29. sep 2010

@babulko ahoj.vy sa ako mate.pozeram,ze uz ste mali rocik.ako sa to da zvladnut ked deti zacinaju chodit.si sama na ne,alebo ti niekto pomaha.

babulko
29. sep 2010

matelko fesaci su uz ale riadne velky a zlatucky 🙂 moji uz maju 14 mesiacov ale aj mne by sa zisla nejaka bugina len nevierm ci sa este oplati kupit s tou svojou si spokojna?

babulko
29. sep 2010

tak da sa vsetko zvladnut 🙂 len ich musis mat stale na ociach moji chodia uz od 10 mesiacoch no je to veselo s nimi vsetko ti budu vyberat stahovat na sedacku vylezu do kresiel na postel no sranda je to na nich pozerat ale je to zase velka radost ja som s nimi sama od mala manzel chodi za pracou do zahranicia ale zvykla som si .....a co tvoji chlapci pocuvaju? 🙂 inac su zlatulinky...musim hodit aj ja uz nejake nove foto

matelko1
29. sep 2010

@babulko ja som s tym golfacom velmi spokojna,lahko sa ovlada..
aj ja som sama,mm je v praci cely den,akurat vecer mi pomaha s kupanim,ja som tiez s chlapcami velmi spokojna,som rada,ze to vyslo.ty si posielala hermimu nejake fotky...
mas ip

sofia2008
29. sep 2010

@matelko1 no krasni su tie deticky tvoje, take modre ocka maju nadherne 😵
pozdrav lusi..uz to ma za sebou..hlavne, ze vsetko dobre dopadlo 😵

kukulik30
29. sep 2010

@matelko1 ahoj..ja uz som po odbere / 9 oocytov/ a v piatok mam transfer- oplodnili 7 embryi 🙂 😉

matelko1
29. sep 2010

@sofia2008 dakujem a pozdrav odovzdam 🙂
@kukulik30 ja som mala tiez 9 a oplod.7.tak drzim palce nech ti to uz vyjde a v novom centre 😵

matelko1
29. sep 2010

@sofia2008 ved o chvilku budes to amt aj ty za sebou.mas to za par 🙂

matelko1
30. sep 2010

ahojte.prajem pekny den.tak kde ste kto....
dnes sme boli v poradni,tak alex ma 8600g,maxim 8020g.vsetko ok,prerezavaju sa nam 4 vrchne zubale 🙂 ,tak v noci nespime.

celiakia
30. sep 2010

@lusinkaj Gratulujem k dievcatkam. 🙂

celiakia
30. sep 2010

Rada by som sa s vami poradila v utorok som bola na krvicku a mala som 247 hodnotu hcg. DR. Herman mi povedal ze mam brat lieky nadalej to je duphaston 2*2 tablety a estrimax 3*1 tabletu. NA kontrolu mam prist o 3 tyzdne,m ale lieky mi dovtedy nevydrzia, asi si ich dam predpisat mojmu gynekologovi.
Rada by som vedela dokedy ste brali lieky vy, a ake mate skusenosti. DAkujem

lienka2
30. sep 2010

@celiakia a hermi ti nepovedal dokedy mas brat lieky? mne pri prenose dal papier, kde bolo napisane co dalej s liekmi v pripade tehu.. estrimax som brala tusim do toho usg u neho, kym sa potvrdilo srdiecko a duphaston som ja brala do 20tt, ale to uz bolo rozhodnutie mojho gynekologa..

walle
30. sep 2010

ahojte mbabenky...dávno som tu nebola...
jáj, ako som trafila...bola som zvedavá na lusi a pozri!!! ona má anjelikov dievčatká...Lusi -blahoželám!!!nech sú zdravučké a šťastné na tomto svete!!! neskutočné, veď to bolo nedávno, keď sme tu spolu snažilkovali...

sobka - myslím na teba...
matelko - máš krásnyhc chlapov!!! niečo pre Lusi dievčatká! 😉
sofi - opatrujte sa...

ináč, ja idem na operáciu...cysty sa mi za poseldné mesiace rapídne zväčšili ( po neúspechu v júni)...6x5cm dva kusy plus nejaké malé...mám aj bolesti, ale dá sa...čo mi lekárka povedala, že urobia mi takú revíziu...narušia zrasty, odoberú vzorku ( endometrioza), skontrolujú priechodnosť vejčníkov, pozrú sa do maternice ( hysterosk.)...tak uvíidíme...mám sa hlásiť po najbližšom ms ...a tak sa dohoneme kedy sa na to pôjde...bojujeme... 😔

objímam vás...

walle
30. sep 2010

sobka - teraz som si prečítala historiu...špeciálne mysllím na teba... 😔

a neviete ako dopadla mima263??????

matelko1
1. okt 2010

@celiakia estrimax sa berie kym ti herman nepotvrdi akciu srdiecka a duphaston do 20tt tehu.lieky ti moze aj tvoj gynekolog predpisat.
inac ahojte a prajem pekny den 🙂
@walle drzim palce nech vsetko dobre dopadne.

sofia2008
1. okt 2010

@walle ahoj..drzim palce, laparka urcite pomoze 🙂
pekny den prajem.. 🙂

nivejka
1. okt 2010

@matelko1 .....ahoj 😉 aký sú krásnučký....no nechápem ako ti chlapci narástli---bože to letí....ved neni dávno si rodila 😉 ..
tuším sú to šibali--očká ich prezradili 🙂

matelko1
1. okt 2010

@nivejka veru leti to.to su moji mali sibali 😀 😀 😀 ....pozeram,ze o chvilku mas termin.drzim palce.

nivejka
1. okt 2010

@matelko1 ....dakujem...už sa neviem dočkať --až mám zúfalé stavy---cítim sa už hrozne....

sofia2008
3. okt 2010

ahojte 🙂 peknu nedelu 🙂
ako sa ma lusi?