Snažilky, tehuľky a maminy z Gyncare Košice III.
Hermanky šup,šup do dalšieho pokračovania 🙂
Snažilkám prajem čo najskor // 🙂
Tehulkám úspešne a bezproblémové tehulkovanie 🙂
Mamičkám zdravé bábatko a vela mliečka
PS:pre nás snažilky
raz toto zažijeme všetky(len požičané,bábo nepoznám 😉 )
lusi blahozelam k dievcatkam 🙂 🙂 🙂
lusi tak este raz ti prajem vsetko naj.....vela mliecka .....tato sprava ma zastihla ked som nebola doma,tak som nemohla na mk napisat.
Lusi,srdecne blahozelam a prajem vela vela zdravicka dievcatkam aj mamine!
@lusinkaj...srdecna gratulacia k dievcatkam🙂 drzte sa a vela zdravicka 😉
ahojte.prajem pekny den 🙂
ja uz som videla lusiine bambulky cerstvo po narodeni na FB-tam su fotky,su krasne a vahy mali 2700g a 2100g.
a pisala mi lusi.mala spinal,len to vstavanie z postele je tazsie a to my zeny,ktore sme mali cisarak tak vieme o tom,ze.....
blahozelam lusi ku dcerkam nech ste zdravucke a nech vam rastu do krasy 🙂
matelko fesaci su uz ale riadne velky a zlatucky 🙂 moji uz maju 14 mesiacov ale aj mne by sa zisla nejaka bugina len nevierm ci sa este oplati kupit s tou svojou si spokojna?
tak da sa vsetko zvladnut 🙂 len ich musis mat stale na ociach moji chodia uz od 10 mesiacoch no je to veselo s nimi vsetko ti budu vyberat stahovat na sedacku vylezu do kresiel na postel no sranda je to na nich pozerat ale je to zase velka radost ja som s nimi sama od mala manzel chodi za pracou do zahranicia ale zvykla som si .....a co tvoji chlapci pocuvaju? 🙂 inac su zlatulinky...musim hodit aj ja uz nejake nove foto
ahojte.prajem pekny den.tak kde ste kto....
dnes sme boli v poradni,tak alex ma 8600g,maxim 8020g.vsetko ok,prerezavaju sa nam 4 vrchne zubale 🙂 ,tak v noci nespime.
Rada by som sa s vami poradila v utorok som bola na krvicku a mala som 247 hodnotu hcg. DR. Herman mi povedal ze mam brat lieky nadalej to je duphaston 2*2 tablety a estrimax 3*1 tabletu. NA kontrolu mam prist o 3 tyzdne,m ale lieky mi dovtedy nevydrzia, asi si ich dam predpisat mojmu gynekologovi.
Rada by som vedela dokedy ste brali lieky vy, a ake mate skusenosti. DAkujem
@celiakia a hermi ti nepovedal dokedy mas brat lieky? mne pri prenose dal papier, kde bolo napisane co dalej s liekmi v pripade tehu.. estrimax som brala tusim do toho usg u neho, kym sa potvrdilo srdiecko a duphaston som ja brala do 20tt, ale to uz bolo rozhodnutie mojho gynekologa..
ahojte mbabenky...dávno som tu nebola...
jáj, ako som trafila...bola som zvedavá na lusi a pozri!!! ona má anjelikov dievčatká...Lusi -blahoželám!!!nech sú zdravučké a šťastné na tomto svete!!! neskutočné, veď to bolo nedávno, keď sme tu spolu snažilkovali...
sobka - myslím na teba...
matelko - máš krásnyhc chlapov!!! niečo pre Lusi dievčatká! 😉
sofi - opatrujte sa...
ináč, ja idem na operáciu...cysty sa mi za poseldné mesiace rapídne zväčšili ( po neúspechu v júni)...6x5cm dva kusy plus nejaké malé...mám aj bolesti, ale dá sa...čo mi lekárka povedala, že urobia mi takú revíziu...narušia zrasty, odoberú vzorku ( endometrioza), skontrolujú priechodnosť vejčníkov, pozrú sa do maternice ( hysterosk.)...tak uvíidíme...mám sa hlásiť po najbližšom ms ...a tak sa dohoneme kedy sa na to pôjde...bojujeme... 😔
objímam vás...
sobka - teraz som si prečítala historiu...špeciálne mysllím na teba... 😔
a neviete ako dopadla mima263??????
ahojte 🙂 peknu nedelu 🙂
ako sa ma lusi?

@lusinkaj gratulujem k dcerkam 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
hlavne vela vela vela zdravia prajem 😵