icon

Snažilky, tehuľky a maminy z Gyncare Košice III.

eva7780
19. feb 2009

Hermanky šup,šup do dalšieho pokračovania 🙂
Snažilkám prajem čo najskor // 🙂
Tehulkám úspešne a bezproblémové tehulkovanie 🙂
Mamičkám zdravé bábatko a vela mliečka
PS:pre nás snažilky

raz toto zažijeme všetky(len požičané,bábo nepoznám 😉 )

matelko1
28. feb 2011

@sofia2008 aj tebe pekny den 🙂
inac ja som mojim chlapcom stavu z jablk a z mrkvy v plienke odstavila a davala som im 2 lyzicky uz v 5tt 🙂 ...takze chlapci na surove ovocie boli zvyknuti.

atlaska25
28. feb 2011

Prosím pomooooc!!!!!Potrebujem aby my narastla sliznica idem na KET a mam len 6mm!!!!Čo by my pomohlo????Piatok mám isť na kontrolu!

zuztek
28. feb 2011

@atlaska25 pomaha materska kasicka a caj z alchemilky 2x denne

sobka
28. feb 2011

atlaska25, daj si každý vecer 2dc cerveného vínka, uvidíš, ako ti sliznica narastie🙂 ahojte Hermanky 🙂

sobka
28. feb 2011

a ešte odporúčam všetkým snažilkám L-arginin, je to na prekrvenie sliznice aj na zvýsenie kvality vajíčok 😉

matelko1
28. feb 2011

@atlaska25 do piatku ti sliznica urcite este narastie...to ti nenarastie zo dna na den.

matelko1
28. feb 2011

@sobka ahoj sobka.co mas nove.

sobka
28. feb 2011

@matelko1 ahoj, takí ste krásni, ked na tvoje fotky stale pozerám🙂 tpfuj tpfuj tpfuj, nech ste zdravíííí. Nemám nic nové, stale pichám decapetyl, už mám z toho asi 5kg navyse, katastrofa ☹ ale dnes som už zacala spiniť, tak hádam sa MS poriadne spustí, nech konečne volám dr. už sa neviem dockat a dufam, že bude vsetko v poriadku a budeme moct zacať konecne so stimulkou🙂...stále rozmýslam nd jednou vecou, asi som tu jediná, co tolko krat to IVF absolvuje, ale myslíte si, že by bolo vhodné mi robiť výtery a PCRká stale pred stimulkou? ved za ten rok, co som bola na konzultácii u Hermana možem nejaké bacily chytiť, bavili ste sa tu o bazénoch a ureaplazmách...aj ked ich necítiť , namám žiadne problémy, ale nemožem to mať a opat mi IVF nevyjde? Je podla mna chore stale absolvovať vysetrenia, ale co ked som v bazene nieco za ten rok chytila? Ako ste to riesili vy? Pred rokom som mala výtery negatívne....ale to stací mesiac...den 😒

matelko1
28. feb 2011

@sobka dakujem.takze zacinas o chvilku so stimulkou.budem ti drzat palce aby ti to uz konecne vyslo.
a co sa tyka vyteru atd tak neviem,jedine skus nech ti tvoj gynekolog zoberie,ale hadam uz nemas ureu.mne hned zmizla po 5 dnoch brania ATB a uz sa mi viac nevratila,klop,klop.

sobka
28. feb 2011

@matelko1 dakujem, už je neskoro na výtery, skusim sa opýtať Hermana, ci aj keby bola pozit. ci to má vplyv na uspesnosť pri IVF...na uhniezdenie a tak...napísem potom, aby aj buduce snažilky vedeli na co si dávať bacha🙂 dám info, hned ako z CAR prídem domov...tak dakujem za palceky, budem ich potrebovať. Pekný dník, dnes je opat riadna zima, fnuk 😠

matelko1
28. feb 2011

@sobka aj tebe pekny zvysok vecera 🙂

atlaska25
28. feb 2011

Ďakujem za rady!!!Ja som brala materskú kasicku a teraz my už došla!!! 😒 Keď som bola u Hermana 17teho tak sliznica bola 8 žeby s tej kasicky??? 😉 tak zajtra zajdem do lekarne a kupim!!!Môžem brať aj po KET???

mima263
28. feb 2011

@sobka netráp sa už nad výtermi, teraz už určite budeš tehuľka a ja sa pridám, nech nekočíkuješ sama 😝

sobka
28. feb 2011

@mima263 super, neviem sa dočkať...myslím, že nám je sudene otehu spolu🙂 😉 sa tešííím

svetluska23
1. mar 2011

@sobka ahoj, keby si mala nejaký problém cítila by si asi a riešila to so svojím gynekológom. inak ja som počas celého tehu skoro mala zvýšené crp a vysoké biele krvinky. držím palce. vieš že mne vyšlo až 5.ivf / spolu s ketkom šesť pokusov/ mysli pozitívne a opatruj sa

sofia2008
1. mar 2011

pekne ranko 🙂
@sobka drzim ti velmi palce 🙂
mala dnes vstala rano stvrtej, lebo nemala cumlik, tak vkuse poplakavala, asi jej idu zubky, lebo ten cumlik tak zuzlala, tak sme ju dali k nam do postele, aj vecer tak plakala, tazko sme ju uspali ☹

sofia2008
1. mar 2011

@matelko1 ahoj 🙂 tak ako Maxik? uz nema teplotku?

matelko1
1. mar 2011

ahojte.prajem pekny den 🙂
@sofia2008 maxim uz rano nemal teplotu.spal do 3:30 takze som sa vyspala,potom sa napapal a o 4-tej sa zobudil alex a maxim zacal plakat,tak som si ho zobrala k sebe a hladkala po chrbatiku.
ak nebude mat ani po obede teplotu,tak pojdeme von,je krasne teplucko ako na jar.

matelko1
1. mar 2011

@sofia2008 co dobreho varis dnes na obed...ja uz mam obedik pripraveny...polievku my dopapame kuraciu,chlapci budu mat spenatovu a druhe nejake cestoviny s maskom a my s mm pirohy.

sofia2008
1. mar 2011

@matelko1 mnaaam..my mame sosovicovu s parkom, gulas s ryzou..utekam vonku, aj tu je krasne.poobede sa izvem..som rada, ze maxim nemal teplotku 😵

susienka
1. mar 2011

🙂

anksunamonka
1. mar 2011

ahojte, prepacte, ze sa vam tu takto vtieram do vasho zabehnuteho fora 🙂 ale chcela by som navstivit gyncare, nakolko mam PCO a nedari sa nam uz rok a pol otehotniet.
zajtra mam dostat MS, ale bude isto meskat, a potom sa mam tam objednat na odbery.
Ake mate s tymto centrom skusenosti? Viem ze v KE je ich viac, ale ja som si nejak vytipovala prave gyncare, ale nepoznam nikoho, kto by tam chodil a dostiahol to az k babätku 😵

mima263
1. mar 2011

@anksunamonka tak tých ľudí, čo sa dopracovali prostredníctvom Gyncare k bábätku poznám dosť a podľa mňa si si vybrala dobre 😉

svetluska23
1. mar 2011

@anksunamonka ahoj aj ja som si vybrala gyncare hlavne kvôli výsledkom dr.hermana a skvelému embryologovi dr.lazarovi, ten získal pekné ocenenia. ja mám dvojičky chlapcov.

anksunamonka
1. mar 2011

@svetluska23 naozaj ???? tak to si ma velmi potesila, tiez tuzim po dvojickach, ale samozrejme ze aj 1 mimčo postaci, len nech ho mam....
blahozelam k chlapcom, nech ti rastu pre radost 😉
a aky si mala problem, ze si musela ist do CARu?
a to automaticky dostanem dr.hermana? tiez som pocula tu v diskusiach, ze je velmi dobry.....

sofia2008
1. mar 2011

@anksunamonka ahoj..aj ja mam PCO..velmi dobre si si vybrala, mne Herman dal na zaciatok liecbu na pol roka na pCO a az potom ivf..urcite budes spokojna a drzim ti palce, aby ti vsetko dobre dopadlo 😵

anksunamonka
1. mar 2011

@sofia2008 ale tak ta liecba na pco ti nepomohla? ked hovoris, ze si isla na ivf.... a zadarilo sa na prvy pokus? Velmi sa bojim co ma tam caka, zajtra ocakavam MS, ale bude meskat, to sa stavim, lebo velmi chcem aby prisla.

sofia2008
1. mar 2011

@anksunamonka ja som nakoniec otehotnela prirodzene 🙂 neviem, ci si uz nieco brala pri PCO napr. Clostilbegyt, Duphaston, ja som mala liecbu tymito liekmi pol roka + Metformin...neviem, ci si kvoli PCo bola na endokrinologii, diabetologii, skus mi napisat, co si uz absolvovala..nechcem sa robit mudra, ale pol roka som studovala materialy na nete o PCO a dovolim si tvrdit, ze o tom viem viac ako moja gynekologicka /bezni gynekologovia tuto chorobu velmi liecit nevedia/ a ona sa ma este pytala ohladfom PCO, lebo jej nevesta ma to ochorenie, ze co a ako by mala brat 😖

svetluska23
2. mar 2011

@anksunamonka ahoj. v centre gyncare je len dr herman, samozrejme má svoj tím, ale všetky vyšetrenia robí osobne. my sme mali zlý spermiogram,veľmi zlý. ja ešte problém so štítnou žľazou a nepravidelný cyklus. u nás by to bez ivf asi vôbec nešlo.

ma77
2. mar 2011

ahojte joj dnes som od rana behala po predoperačnych od 7 do 12 30 som myslela že ma porazí 😠 ale mam suhlas tak už len čakať na 10 a idem na laparku 😉