icon

Snažilky, tehuľky a maminy z Gyncare Košice III.

eva7780
19. feb 2009

Hermanky šup,šup do dalšieho pokračovania 🙂
Snažilkám prajem čo najskor // 🙂
Tehulkám úspešne a bezproblémové tehulkovanie 🙂
Mamičkám zdravé bábatko a vela mliečka
PS:pre nás snažilky

raz toto zažijeme všetky(len požičané,bábo nepoznám 😉 )

anuliktula
5. dec 2012

@cerkutka a zajtra hod sem dalsi test a mozeme znova :D

cerkutka
5. dec 2012

@anuliktula tak kazde 2 dni aby vas to neprestalo bavit🙂) bo mna to baviii

slniecko001
5. dec 2012

@cerkutka nebuď labuť, aj ja by som radšej tehuľkovala ako lyžovala, ale čo už .... keď nič iné, tak aj lyžovačka bude dobrá 😀 😀 😀

cerkutka
5. dec 2012

@slniecko001 🙂)) normalne mi to nedochadza..moj mozog to neberie, ale este pockam tie 3 tyzdne na to srdiecko, toho sa dost bojim...

lrm
5. dec 2012

@bambula27 dufam, ze aj my naskočime na tu pozitívny vlnu, ktorá sa nesie z gyncare 😀
dievčata, všetkým s vysším hcg blahoželááám! 🙂

lilli202
5. dec 2012

@cerkutka
@slniecko001 joj 4icky uz niiiee dvojky este beriem ale 4 sú uz vela namna hahhah.cerkutka gratulujem velmi velmi.budeme spolu tehulkovat aj s majkou aj nathali ...jupiii.aj ty ides o 3tyz??aj ja okolo18-ho mu zavolaj kedi mam ist pre boje srdiecko.jaj to je také neuveritelne vsak???

cerkutka
5. dec 2012

@lilli202 sme spolu zacali "bojovat "a bojujeme bok po boku vsetky spolu dalej🙂)) pekneee...dufam ze sa nam to vyplni tak ako sme si to na zaciatku povedali🙂)) boze kedy to bolo? v januar februar?? tesim sa.....dufam ze to bude dalej dobre pokracovat...velmi nam drzim palce a zacinam sa bat 🙂 ale este si chcem uzit ten pekny pocit a bat sa budem az od zajtra🙂

bambula27
5. dec 2012

@cerkutka no tak este raz moja, blahozelam 😉 verila som tomu. Tak uz len krasne a pokojne tehulkovanie.

bambula27
5. dec 2012

@lrm ach, ja verim, ze aj my sa pridame. Zajtra mas odber vsak? Ja asi pondelok alebo utorok.

bambula27
5. dec 2012

Baby, bola som dnes v Gyncare...dr. povedal, ze ja nie som taka pohodova pacientka, ako väcsina, pretoze pri mne to neide len tak sup-sup, ale ze pri mne musi vela rozmyslat. Hm...vraj moj problem je v tom, ze na nizke davky reagujem vysokym poctom. Ja mam zase hromadu vajok....nejakych 12 alebo tak. Ale vraj pozit. sprava je, ze su zatial rovnako velke vsetky. V piatok ma chce znovu vidiet, lebo sa boji ma nechat len tak az do odberu, aby ma nevidel. A odber vraj bude asi pondelok, najneskor utorok.

bambula27
5. dec 2012

@lilli202 moja zlata....ty si nemala nahodou tiez 12 vajok? Preco dnes zas povedal, ze ich je dost vela?

lilli202
5. dec 2012

@cerkutka spolu sme zacali bojovat veru ja som zacala chodit do gyncare v januari .ty?jojj aj ja velmi verim ze bude vsetko okej.....budeme spolu kocikovat ja mozno dvojky mozno stvorky :DDDDDDDD

bambula27
5. dec 2012

Povedzte mi, preco reagujem na nizke davky vysokym poctom vajicok....a napr. na Clostilbegyt nezareagujem dostatocne???? 😒 ach jaj.

lilli202
5. dec 2012

@bambula27 ahoj moja ja som mala 11vajok z toho bolo dobre 8sa oplodnilo dve my vlozili a 6my zmrazili(asi)

cerkutka
5. dec 2012

@lilli202 ja tiez v januari to bolo moje novorcne predsavzatie🙂))

cerkutka
5. dec 2012

@bambula27 dakujem velmi pekne, a inak podla mna 12 vobec nie je vela...ved tak bezne maju baby, ja som mala iba 6 z mne sa to zdalo dost malo a aj on povedal ze je to taky priemer....a skor menej...

cerkutka
5. dec 2012

@bambula27 inak to su strasne haluzne veci s tymi hormonmi, to naozaj nevies ako zareagujes, pamatas sa...ja som puchla od nich...som bola na injekciach a zakazali mi ich pichat a napriek tomu som ich pichala a hned na to som utekala do nemocnice po davku dithiadenu a kortizonu...takze to je tak..hormony su svina..

bambula27
5. dec 2012

@cerkutka ved ani mne sa nezda 12 vela....ale asi podla davky, aku si picha, je ich dost. Ty si si aku davku pichala?

bambula27
5. dec 2012

@linka Ahoj moja. Ty si mala kratky protokol, vsak? Co vlastne budem este potrebovat tesne prd odberom? Od zajtra pridavam este Cetrotide...a nic viac mi nepovedal.

timmka
5. dec 2012

@matelko1 ano krati sa mi to, no ja budem 37+1, ale dnes mi opuchli poriadne nohy, mam ich ako 100 kilova zena, tak neviem, dufam ze to nevadi, az v piatok mam poradnu ☹

matelko1
5. dec 2012

@timmka aj ja som mala strasne opuchnute nohy,ziadne papuce som neobula a v nemocke mi dali ich,nemohli sa na mna kukat,ze nemam co na nohy.....

anuliktula
5. dec 2012

@bambula27 ahoj,mas PCO?pozri temu inofolic...nejaky novy liek z talianska...v care v blave ho uz vyskusali a uspesne....mozno by ti to pomohlo,ked na hormony reagujes tak cudne

timmka
6. dec 2012

@matelko1 to vazne??? potesila si ma 🙂 , ja som sa normalne zlakla, ze idem uz rodit 😀 lebo ani clenky si nevidim ☹ , dnes idem do mesta, potrebujem ist, takneviem co obujem 😒 , hadam nejako narvem tie tlucky do ciziem, moja ty si mala sekciu? ci riadny poorod??

timmka
6. dec 2012

@bambula27 moja nie si sama co reagujes tak... aj ja som tak reagovala, vacsinu zeny z PCO reaguju tak, ale ja to nemam a aj napriek tomu som bola nosnica, takze klud a 12 vajok je super, uz ti viac nenarastu, pichas cetrotide 😉
drzim palce

matelko1
6. dec 2012

@timmka no,keby si moje nohy videla,tak by si ani neverila.v nemocke ma hospitalizovali 22.1.a dr chodil a normalne mi masiroval nohy 😀 ,dali mi tie papuce co sa obuvaju ked ides na operaciu,tak v tych som tam chodila.mala som sekciu,plnu narkozu.deti mi ukazali hned ako som sa prebrala,ale to som ani nevnimala,rano o 8-smej sa narodili a na druhy den uz sanitarky rano o 5-tej ma budili,ze musim ist sama na wc a umyt sa.dobre som to vsetko znasala.o 48 hodin som si sla na nedonosenecke pozriet deti na vozicku a o den na to uz po svojich.chodila na izbu fyzioterapeutka a cvicila so mnou.
ja som chodila v trekigach odopnutych,len nohy som supla do vnutra a sla som.
tak sa drz,silno,silno drzim palce a cakam na tvoje spravy... 🙂

tromboska
6. dec 2012

@cerkutka Gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 🙂

tromboska
6. dec 2012

Dievcata som velmi rada, ze je to tak ako to je a konecne sa to tu s tehulkami rozbehlo 🙂

cerkutka
6. dec 2012

@tromboska dakujem🙂 dufam ze setko bude OK🙂

bambula27
6. dec 2012

@timmka myslis, ze viac nenarastu? Cetrotide zacinam az dnes... a dakujem ti 🙂

slniecko001
6. dec 2012

@bambula27 Už iba Pregnyl si pichneš 2 dni pred odberom večer o cca 22,00 hod. Nič viac okrem tbl.