icon

Snažilky zo zahraničia. Pridajte sa

ivana98
25. jan 2008

Ahojte 🙂
uz tu mame rozne snazilkovske temy, ale ziadnu podobnu.
Takze vy ktore zijete daleko od domova a snazite sa otehotniet (popr. uz dlhsie a nedari sa) - vitajte 😉

mirusch
29. apr 2009

A co je DHS? 😕
KDS je Kleines Deutsches Sprachdiplom. Uz je len po nom Großes a koniec. A ten Großes by nespravila vacsina nemcov 😀 😝

mirusch
29. apr 2009

Ok, tak teda idem do postielky pomaly, ked ste aj vy isli 😝 Zajtra skoro vstavam a mam v plane sa aspon trochu vyspat.
Dobru nocku.

zuzka11
29. apr 2009

Ja nejsem v postylce ani nahodou, byla druha vecere 😀 A Simca si dela vlasy 😉 Hodne toho zitra stihni a moc diky za dnesni podporu, sms moc potesila.....

meduna
29. apr 2009

ahoj holky,pripojila bych se rada na pokec,dnes uz teda ne,koukam,ze jdete vsechny do pelisku,ale zitra najuknu 😀 Jdu ted delat gaucaka a cucet na bednu.Vecere mam uz taky dve 😀 😀 jestli budu takhle pokracovat,tak bouchnu,v rodine mi rikali,ze vypadam jako zavodni chrt,ale to uz prestava byt pravda 😀

zuzka11
29. apr 2009

Medun - vitam te u nas, jsou tu same spravne baby 😉 Vsak ony te zitra samy privitaji......

meduna
29. apr 2009

uz se tesim 😉 🙂

kleopatris
29. apr 2009

ahojky

miri ja by som aj mala o com pisat, ale ked ja mam len take same otazky a tak a vy ste si tym uz vsetky presli a ja nechcem otravovat 😉 a v tej druhej teme sme vsetky "zaciatocnicky" tak to preto 🙂 ale citam uplne vsetko co pisete 😵
inak teda poctivo snazilkujeme az sa nam z tiel pari 😀 uvidime ako sme na tom

ja som tiez prave zjedla veceru a konecne upratala (este som to po dovolenke furt nestihla a ta uz bola pomaly pred mesiacom) tak som cela happy a vychutnavam si nas makkucky gaucik 😝
a sestrine male mi pred chvilou volali, ze im skrecok porodil 4 mlade, tak som sa vytesovala po telefone s nimi...skoda, ze pri tom nemozem byt ☹pri takych veciach by som bola najradsej doma u maminky aby som nic nezmeskala.....no ale sak v piatok ich uvidim, svagrova ma 30 tak ideme na oslavu 😎

zuzi to s tym zachodom teda des 😠boze to je hrozne, clovek plati najomne jak blbec a i tak nas vzdy ose.u, ked je nieco pokazene 😠

tak vam aj ja zelam peknu dobru nocku a sladke snicky

zuzka11
29. apr 2009

Kleo - necti, pis nam sem taky, vzdyt my ti drzime palce az nas boli!

Zachod je fakt des, ted z nej prisel manzel a pry zvon je moc velky a porad to natyka......zbůaznim se z toho....a mam pocit, ze nase bytna s nama jedna, jako s cizincema z vychodu, at vydelavame kolik chceme......cuza jedna blba - tak jsem si ulevila a hned je lip 😀

meduna
29. apr 2009

hm,tak to oni nas tady totiz tak berou.jako blbce z vychodu

zuzka11
29. apr 2009

ja nemam pocit, ze vsichni, mame tu fakt super kamarady a lidi kolem sebe, ale tahle cuza fakt jo....a ja jeste vypadam dost mlade, takze si mysli, ze si muze dovolit vsechno......podle me nas bere jako studenty...

Koukala jsem na fotky - kockaaaaaaa 😉 Jsi u nas spravne 😉

kleopatris
29. apr 2009

no my to mame teraz tu tak....tiez kazdy s nami jedna jak s handrami...ja som putka z vychodu a manzel "blby" nemec....hlavne ze ti rakusania su genialni 😠
a ten byt co mame je tiez hrozny, sused nam furt vyfajcuje pod balkonom a vsetko nam ide do bytu, minule nam vynadal, ze zametame balkon, ze mu trusime na jeho....vraj aby sme upratovali balkon vysavacom! 😠 jezis jak ja som sa vtedy vytocila 😠 a este mali macku a tie jej stanky smrdeli v celom nasom byte, ale uz asi chcipla mrcha jedna (aj ked ona chuda za to nemohla 😒 ), lebo sme ju uz dlho nevideli ani necitili 😀

zuzka11
29. apr 2009

😀 A nepomohlas ji Kleo? 😉 To byl blby vtip, vim.....

Ja jsem dneska v metru potkala svoji byvalou ucitelku NJ, bydli o dve ulice od nas a ma to same, jsou to proste stare byty, nikdy neuklidis poradne, protoze je to vekem zasle a koupekna se zachodem je nejvetsi des.......kdyby tak ta nase bytna vedela, jaky byt mame doma, cuza jedna......

Putka z vychodu - to sedi....fakt si to nekteri mysli......

meduna
29. apr 2009

vsichni ne ale par si jich mysli,ze jsme blbci z vychodu.Ja kdyz delala kurz nemciny,tak se tam mluvilo o obchodakach a nejak prislo na OBI a baumax atd,tak jsem rikala,ze u nas je to taky a ucitel se malem vyvratil a pta se a u vas v Cesku je to taky?Tak me tak nas..l a rikam mu,ne Franku u nas neni nic,my zijeme jeste v jeskynich udrzujeme ohen,chlap je na lovu mamuta,pak prijde a posmyka nas za vlasy 😀

simonecka91
29. apr 2009

ahoj tak vlasy jako udelane a jeste jsem se cestou prichomejtla na cinskou vecu takze druhou vecu jsem mela taky proc ja steppuju 😠

pry se da zvladnou naucit cinsky jak uz mam cely barak cinanu tak se asi zacnu ucit no 😀

medun vitam te tu mezi nas tu jsou fajne kocky vsechny 🙂 odkud ze to jsi???

aha DSH je test ktery kdyz nemas nesmis studovat v nemecku hehe a ja uz tu jsem dva roky a nikdo ho nechce 🤐

zuzka11
29. apr 2009

Dneska je nejaky "zravy" vecer....ale Simi zitra zase bude normalni rezim......super ze ten test po tobe nikdo nechce, kamardky, ktere tu chteji zacit studovat s tim maji dost problemy, nekde chteji KDS nekde staci TestDaf......

kleopatris
29. apr 2009

ani ja sa neviem dozrat 😠 teraz zerem zase susene banany, drahy na mna pozeral a skonstatoval, ze uz asi musim byt tehotna, ze uz teraz zerem za dvoch 😀

zuzka11
29. apr 2009

Kleo ale to to jeste beres docela zdrave, muze byt o hodne hur 😉

Kdy budes zkouset test?

meduna
29. apr 2009

Simonecka ja jsem puvodem ze Severnich Cech,ale momentalne ziju v Norimberku

kleopatris
29. apr 2009

inak ja uz som rozmyslala, co s tou mackou urobim, lebo v lete to bolo hrozne a priroda to vyriesila za mna 😀 ale ja inak milujem zvierata, ale macky nemusim a uz vobec ked mi stia pod okna a smrdia 😠

meduna
29. apr 2009

fuj a ze kocky smrdej pekne 😝

kleopatris
29. apr 2009

ale pred tym som uz kavenky zozrala, to je len dalsie v poradi.....
na test mam este casu, sak sme zacali len tuto sobotu snazit a mrcha ma prist az za 10 dni ci jak

kleopatris
29. apr 2009

medunka a vy tiez snazite? a ako dlho ak sa smiem spytat?

zuzka11
29. apr 2009

Jeste neco pro Miri az bude docitat - koukla jsem na bestsellery a je tam knizka Lafer nimmt ab - treba bys manzilkovi podle toho mohla vyvaret 😉

Tak to je jeste na test cas🙂)))ale ono to utece, neboj.....

meduna
29. apr 2009

ja uz moooc let,pred 14 lety jsem absolvovala svoje prvni IVF a stale jsem snazilkou 😀

meduna
29. apr 2009

koukam,ze s fotkou jsem jedina......

zuzka11
29. apr 2009

Kdyz to vezmu medun ironicky, hooodne s blbym humorem - nikdo nemuze rict, ze bys prepalila start a nevedela do ceho jdes 😀 Promin, blby vtip.........

zuzka11
29. apr 2009

Jinak vsichni co se snazi "dlouho" maji muj obdiv, dlouho je relativni pojem...me prislo sakra dlouho ty nase dva a ctvrt roku.......

kleopatris
29. apr 2009

tak to je uz dost dlho ☹ ale je fajn, ze si nestratila nadej 😉

ok babulky tak vam este raz zazelam dobru nocku a idem spinkat. tak papa zatial

kleopatris
29. apr 2009

aj ja vas obdivujem vsetky, ja by som sa asi uz psychicky zosypala, mne uz liezol na mozog ten krcok maternice a to v podstate nebollo ani nic vazne

zuzka11
29. apr 2009

Dobrou!