Snažíme sa. Začali sme po lete 2008. Pridajte sa
Pokračovanie témy, ktorá priniesla vela tehuliek a snád vela prinesie ešte 😉

•
23. feb 2009Adenka som Ta vypatrala 😃 ...krasne 14tt..jej sa tesim
0
ahojte babulky
prepacte ze som sem k vam tak vtrhla ale chcela by som vas poprosit o vas hlas sutazime s heidinku o dieta roka 2009 a ide tam o to zohnat co najviac ludi
http://inpink.blog.cz/0902/pokracujeme-d-r-2009 staci ak pod fotkami v ankete kliknete na meno heidi
moc vam budeme vdacne a radi vam to odplatime ked budete vy sutazit
dakujemeeeeee
podporte modrokonicanku 😃 😃
prepacte ze som sem k vam tak vtrhla ale chcela by som vas poprosit o vas hlas sutazime s heidinku o dieta roka 2009 a ide tam o to zohnat co najviac ludi
http://inpink.blog.cz/0902/pokracujeme-d-r-2009 staci ak pod fotkami v ankete kliknete na meno heidi
moc vam budeme vdacne a radi vam to odplatime ked budete vy sutazit
dakujemeeeeee
podporte modrokonicanku 😃 😃
inak kym este mozete, tak by sme mohli ist niekam na ozaj dobry kolacik, co povies... niekedy o tyzden alebo o dva, ako budete moct (ty, martinka, cukruska, alebo aj niekto dalsi...)
adi - mas pravdu, baby su tu stale zriedkavejsie a zriedkavejsie... Vies, vacsina sa nas uz dost dlho snazi, a mam pocit, ze povzbudenia sme uz vycerpali... opcas mame vsetky smutnejsie obdobia... Inak budem rada, ked sa s Mrtinkou dohodnete a navrhnete termin. Ja sa pokusim vam tehulkam prisposobit... 🙂
hedunecka .. mas moj hlas, ale ste jasni vitazi
alicao vitaj, no skus aj ty prestat s too sledovacou ... 😃 😃 😃 😃 ja som tento mesiac prestala a ked mam pravdu povedat, som ovela uvolnenejsia a hlavne ma nestve teraz mame plodne dni tak davajho o 106 ... vykaslala som sa na to 😃 😃 😃
alicao vitaj, no skus aj ty prestat s too sledovacou ... 😃 😃 😃 😃 ja som tento mesiac prestala a ked mam pravdu povedat, som ovela uvolnenejsia a hlavne ma nestve teraz mame plodne dni tak davajho o 106 ... vykaslala som sa na to 😃 😃 😃
adi - super, tento tyzden by mi to zatial vyhovovalo vo stvrtok... a co vy? 🙂
alic - ty si teda prasiatko... 🙂 😃 ze sa nehanbis... 😃
alic - ty si teda prasiatko... 🙂 😃 ze sa nehanbis... 😃
rada by som - ver mi... ale dnes mam s drahym dohodnuty squos... :-| Okrem pondelka mozem skoro stale
adi :-| hm... necham to na vas. Ja mozem skoro stale, okrem pondelka. A co je s tvojim drahym, preco do nemocnice???
alicka, ked je niekto hamizny, znamena ze bere, aj ked nepotrebuje...
alicka, ked je niekto hamizny, znamena ze bere, aj ked nepotrebuje...
adi - no snad to nie je vazne, moc sa v tom nevyznam, ale kazdopadne mu drzim palce
Začni písať odpoveď...

Odošli