Snažíme sa. Začali sme po lete 2008. Pridajte sa
Pokračovanie témy, ktorá priniesla vela tehuliek a snád vela prinesie ešte 😉

•
23. feb 2009alicao .. hej jasenskaj je taka mierna to mas pravdu ...
0
baby predstavte si, že som sa dnes dozvedela že niektorý ľudia na našom úseku mali na výplatu odmeny, mala ich moja kolegyňa a mne nedali ani jeden cent a oproti minulému roku som išla platom dole o 6 000 Sk, vidíte že ostávam v práci aj do večera a takto so mnou robia a dnes nám bolo oznámene že od 1.3. ideme na 60% - baby no povedzte mi čo zarobím. Nič.
Dnes mám hrozný deň ]-( ]-( ]-(
Dnes mám hrozný deň ]-( ]-( ]-(
jasne susann - vitaj medzi nami. Ako dlho sa snazis susann?
jani, alicka ma pravdu - im sa to raz vrati...musis to prekusnut a ist dalej...
jani, alicka ma pravdu - im sa to raz vrati...musis to prekusnut a ist dalej...
ahojte slniecka.
Doobeda som bola na skoleni ale uz som tu.
Jani vitaj v klube ja som sa takto tapila 2 tyzdne do zadu. Mna obehli uz 2 kolegyne co sa tyka odmien a vysky platu ktore prisli 2 a pol roka po mne pracovat. Vsetci uz maju vyssie platy. Ja mam najnizsi. Co k tomu dodat.
Asi len to ze nemam spravnych ludi na spravnom mieste
Doobeda som bola na skoleni ale uz som tu.
Jani vitaj v klube ja som sa takto tapila 2 tyzdne do zadu. Mna obehli uz 2 kolegyne co sa tyka odmien a vysky platu ktore prisli 2 a pol roka po mne pracovat. Vsetci uz maju vyssie platy. Ja mam najnizsi. Co k tomu dodat.
Asi len to ze nemam spravnych ludi na spravnom mieste
dakujem za privitanie 🙂 🙂 🙂
snazime sa od seprtembra, ale 🙂 mazel bol ca 7 rokov na kamione, tak neviem-neviem. teraz pozeram lekarov a asi ho poslem na vys.
a este k tomu sme boli tri hodiny v saune, teraz na dovolenke, tak som to poriadne pokazila, lebo cely den len lezim, to by bol idealny mesiac na snzilkoanie...
jani, ja by som sa na tvojom mieste tiez spytala, ved to je nepravodlive, aby niekto mal viac a ty robis nadcasy odusu!
snazime sa od seprtembra, ale 🙂 mazel bol ca 7 rokov na kamione, tak neviem-neviem. teraz pozeram lekarov a asi ho poslem na vys.
a este k tomu sme boli tri hodiny v saune, teraz na dovolenke, tak som to poriadne pokazila, lebo cely den len lezim, to by bol idealny mesiac na snzilkoanie...
jani, ja by som sa na tvojom mieste tiez spytala, ved to je nepravodlive, aby niekto mal viac a ty robis nadcasy odusu!
kiki, hej, ja ti verim, po tolkych peripetiach sa ti necudujem, ze to nechavas zatial tak.aspon sa mozes lyzovat bez stresov, ja som sa tiez tesila na lyzovacku a dorazila som si koleno 😞
ja som s meranim este len zacala, tak uvidim kolko ma to bude bavit.
alic, kolko treba cakat na vysledky?
ja som s meranim este len zacala, tak uvidim kolko ma to bude bavit.
alic, kolko treba cakat na vysledky?
Začni písať odpoveď...

Odošli