Snívalo sa mi s Ježišom
Bol to taký živý sen, najprv som videla jeho tvár a mal také krásne oči až mu žiarili, mama bola pri mne povedala som jej nech sa pozrie aký je krásny. Potom pristúpil ku mne, rukou mi zdvihol tvár a povedal mi, že mám rovnakú tvár ako moja mladšia sestra že sa strašne podobáme a usmial sa. Potom som s mamou sedela na posteli, pozerali sme sa na neho. Zrazu bol pri nás môj otec, mladšia sestra a pes. Všetci sme boli na posteli a Ježiš stál nad nami. Náš pes ležal a tiež sa na neho pozeral, spýtala som sa ho či mu páči nás pes, usmial sa na mňa. O nejakú chvíľku nám povedal, že všetko bude dobré. Natiahol ku mne ruku ja som mu ju pobozkala, potom sa otočil a odišiel.
Čo si o tom myslite? Mali ste už niekto takýto sen?
@simona20201309 neviem ako ho "vy všetci" poznáte. Ktorý z týchto?
+ fotky niesu dostupné nikde. V tej dobe fotografie neexistovali.
@tora23 najlepšie sú tie spracovania s Ježišom ako vysokým mladíkom s blond alebo popolavymi vlasmi, bielou pokožkou a modrými očami. Rodák z Izraela. Tak urciteeeeee
@tora23 toho co poznám ja je v pravo hore 😄
@elementissa celkom určite, taky typický Židovsky junak zo stredného východu. Pritom aj v biblii ho popisujú ze výzorom bol ako ktokoľvek iný v tej dobe a oblasti.
@simona20201309 hmm, tak ak sa ti s nim bude snívať, vedz, že je to pravdepodobne len Braňo Mojsej.
@simona20201309 chceš mi povedať ze ten vpravo a vľavo majú rovnaké črty? najbližšie k podobe ku ktorej sa vedci dopracovali je podľa všetkého ten vľavo hore.
@simona20201309 pravda. Lebo poďme nezabudnúť, že Boh je beloch, blondak s modrými očami. To ma logiku. 😂
@simona20201309 ja verím tomu, ze Boh je skôr entita ako chlap na oblaku a tiež ze nebol biologickým otcom Ježiša. A teda Ježiš nemal jeho črty. A aj v bibli ho popisujú ako vzhľadom úplne bežného chlapa na strednom východe v tej dobe. Fyzicky sa nijako nevymykal priemeru - hnedá pokožka, hnedé oči, tmavé vlasy, nižší vzrast (oproti dnešku). Myslím, že vysokého blondaka s modrými očami by im stalo za zmienku. Minimálne ako zaujímavý fakt.
@tora23 😃😃😃 moj muz je Boh! So svedskym vzhladom 😂
@tora23 chapem. Kazdopadne pochybovala som ked som sa docitala ze kazdy piaty clovek ma nejaku dusevnu poruchu. Uz nepochybujem.
@diana0200 Co si o tom sne myslis ty? Ja by som sa trochu bala ze coskoro pride nieco zle v mojom zivote.
@babulkomale 😂😂😂😂
@simona20201309 no lebo uz to tu bolo vysvetlene. krestanstvo je jedina sekta uznavana nasim statom. jezis, Boh nemaju s touto organizaciou nic spolocne.... a sekta je sekta no...aj radikalny moslimovia su sekta robia co robia, odvolavaju sa na Boha a dosledky netreba vysvetlovat. (ked zratame tie krestanske, tak niesu o moc horsie ci lepsie)
@tora23
skus si este vygooglit maliarku "Akiane Kramarik"
@evkano1402 pozerala som, nejaká maliarka z USA. Čo je na nej zaujímavé? Okrem toho, že maľovala Ježišov portrét.

@stanulienkat
cirkev je jeden velky bordel, organizacia, ktora pachala a pacha nechutnosti najhorsieho charakteru. Vacsinou skryte i ked vsetci o tom vedia.
S cimkolvek Bozskym vi dobrom nema tato organizacia nic spolocne, Len sa tak tvaria na zakrytie tych zverstiev.
Viera je ale diametralne odlisna vec ako cirkev. Kto sa trochu zamysli, vie to rozlisit V nazore na cirkrv ti davam za pravdu.
No nezamen to s vierpu.