Šoférovanie po dlhšej dobe

3. okt 2023

Ahojte. Vo februári tohto roku som si spravila vodičský a odvtedy som zháňala auto, pretože som nechcela aby som sa potom bála sadnúť za volant. Auto ešte stále nemám a vyzerá to tak, že si ho najbližšie roky ani nekúpim. Dôvodom je štúdium v BA. Nie som odtiaľ, ale niekto mi vravel, že nie je dobrý nápad ísť tam s autom, kvôli parkovacej politike. Navyše nie som boháč, aby som si to mohla dovoliť. Sťahujem sa tam sama a musím popri škole pracovať, aby som mala na nájom nejakej samostatnej izby (nejdem na intrák). Nie som rada, že nebudem mať auto, lebo som sa tešila jazdiť.
Dúfam, že po tých rokoch nedostanem strach, ako takmer všetci moji príbuzní, ktorí si spravili vodičský. Doslova sa toho bojím.

Tí, ktorí nešoférovali dlhšie, dostali ste sa do toho sami alebo ste si zaplatili kondičné jazdy?

filipka250
3. okt 2023

U mna je toto velmi aktualna tema. 15 rokov som nesoferovala, musela som si zaplatit kondicne jazdy, trvalo mi rok kym som sa odhodlala ist sama z nasej dediny do mesta. Dnes idem sama tretikrat. Je to iba 9km, cesta rovna a aj tak mam obrovsky respekt.

iwesska
3. okt 2023

Klud,ja som 20r. nejazdila a musela zacat zo dna na den. A to zrovna hned v BA,kde je rano a poobede sialena premavka. Najprv som chodila s doprovodom na menej frekventovane miesta, po necelych 2 mesiacoch som zacala jazdit sama. V pohode,ziaden stres.

thereisabear
3. okt 2023

Po 10r, mala som kondičné jazdy a veľmi mi to pomohlo.

brendaa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
modrykolibrik
3. okt 2023

Autorka aky mas badget na auto? My predavame auticko ktore je porobene, sikovne svizne a pre zaciatocnika idealne.. akmas zaujem napis mi ss urcite sa dohodneme

fotoportret
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
babulkomale
3. okt 2023

@modrykolibrik odznak na auto? 🤔

avonladyba
3. okt 2023

@modrykolibrik aj mňa by to zaujimalo 🙂

modrykolibrik
4. okt 2023

@babulkomale aky odznak?

modrykolibrik
4. okt 2023

@fotoportret pisem ss

babulkomale
4. okt 2023

@modrykolibrik badget je odznak.

autor
4. okt 2023

@babulkomale Technicky, "badge" je odznak, nie "badget". lol

modrykolibrik
4. okt 2023

@babulkomale badget je cast penazi teda aspon tak sa to hovori u nas

babulkomale
4. okt 2023

@modrykolibrik rozpočet je budget.