Solidna zoznamka
Zienky, vedeli by ste poradit nejaku solidnu zoznamku? Mam kamosku bez chlapa, bez deti a biologicke hodiny tikaju, tak ju nahovaram na nieco taketo. Ma 37 rokov, je vobec mozne najst v takom veku nejakeho chlapa na zalozenie rodiny, co by nebol vadny mamickar? Mate nejake osobne skusenosti? Dakujem
@ciusinka povedzme si rovno, že podobné očakávania má väčšina ľudí, ktorí hľadajú partnera na vzťah...
No a pokiaľ si stále "single", tak asi dotyční nespĺňali iné,pre teba dôležité kritériá (charakterové vlastnosti, zručnosti, výzor, soc. a spoločenský status, zabezpečenie ... atď ) Preto som skôr čakal odpoveď niečo v tom zmysle, ako písala @dianaana.
Ale oki, vďaka za odpoveď. Plne rozumiem aj tomu tvojmu štádiu - takých ľudí, je nás viac 😅
@buffinko náhodou, rozvedená žena so záväzkami je úplne v pohode...
Lebo vie, čo znamená starať sa o dieťa, o rodinu, o domácnosť...
Vie, že život "není peříčko" - dokáže sa postarať aj sama bez chlapa.
A pokiaľ takej žene chýba muž - partner a nejakého v svojom smere objaví (za predpokladu, že nevníma muža len ako sex. objekt, bankomat a taxi) - a nájde v ňom vyhovujúci protipól, dokáže si ho vážiť a milovať. Pokiaľ tak neučiní, má smolu.
To isté platí samozrejme aj v opačnom garde na mužov.
Napr, ja osobne by som slobodnú, bezdetnú ženu už nechcel vedľa seba.
Zase na druhú stranu, žiadna žena by sa asi nehrnula do vzťahu s niekým, ako ja 😂
@zahrajzlato rozumiem, tvoj prispevok ale vyznel ako vseobecne hodnotenie obsadenstva zoznamiek z pohladu muza.
@3tato keby mam cas na partnersky vztah, co nemam 😀 , vo svojom veku by som tiez brala skor otca deti (fungujuceho otca...). Muz s dietatom rozumie, co vychova obnasa a zaroven netuzi po dalsich potomkoch. Najst kompatibilneho partnera nie je jednoduche, a v pokrocilejsom veku ani nehovorim.
@zahrajzlato zlato moje má podvádzalo a nechalo so záväzkom nech sa životom tlčeme sami a preto som nenormálna? To radšej sama ako niekoho presviedčať
@zahrajzlato som sa dobre pobavila, ta moja kamoska sa nachadza v kategorii 1 😂🙈
Ahojte žienky, poznáte teda niektorá z vás muža od cca 35 do cca 43rokov, ideálne vzdelaného, rozhľadeného a vyrovnaného, ktorý si hľadá partnerku? Takisto pre kamaráku s podobnými vlastnosťami🙂 Ďakujem veľmi pekne za odpoveď🙂
Ahoj ktora ma seriozny zaujem sa zoznamit ak sa najde odvazna budem rad ak mi napise .budem cakat
Tu vyplakávate ja som seriózny, šikovný (zručný ) muža nezadaný starám sa sam o dve deti 7r.A moje skúsenosti zo zoznamiek des! Prevláda sex a stretnutia bez perspektivity spoločného života proste výlety atď.Podotýkam píšem len z nezadanými s princípu.Výsledok 99% žien ma problém si zavolať stretnúť odpalkuju ťa podľa fotky to je prvé čo ju zaujíma 🙂 Odpalkuju ťa dokonca ak je vek +-3-4r ako v supermarkete zoznamky ponukaju vyber predsa 🙂 čoho odpadu poväčšine.Falošne fotky posielate aj sa mi priznali niektoré s tým.Aj mi jedna hovorila ako jej kamošky všetky dokola to tak maju kamošov len na pekne chvili to je trend dnes nechať sa vyprašiť 🙂 v aute a isť spokojne domov.Spavaju mnohe aj zo ženatými pretože je dobrý v posteli 🙂 a to len preto? Ano len preto.Psychické poruchy žien a fobie aj ked je normalna ma strach lebo zoparkrat skončila ako odkopnuta handra.A prečo ved si mohla predsa vyberať 🙂 aj preto : poučne čitanie a veľmi vystižne autor sa vyzna https://www.dormeo.sk/clanky/commitment-fobia
Par normálnych občas niekoho stretneš a je to o štasti aby ste si padli do oka 🙂 ostatne je musim povedať ľudsky odpad ako hrozne sa ženy spravaju na zoznamkach je des 🙂 Pošleš fotku nevrati ti oklame ťa potom ťa "ošteka! pred susedami a v potravinach v praci atď. 🙂 No uplna parada už som si zvykol že to tak je a žijem a hľadam stale🙂 ake naivne. Ale verim kto hľada najde.6iaľ pada nam moralka a veľmi a ženy sa chcu vyrovnať mužom ale žiaľ v tych najnegativnejšich veciach 🙂Ale aj tak verim že najdem
Ak si výnimka s okolia Čadce 40+ tak napíš na: horalpolesny@azet.sk Rád ťa spoznám to čo je vzácne toho je malo 🙂 Dobrý muži a ani ženy nerastu na stromoch treba sa hľadať minimálne si dať šancu tým že si možno zavoláme stretneme sa .Veď bas to bude stať len čas a troška námahy ale mame šancu spoznať sa tak sa tešim 🙂 ale som to tu využil 🙂
@horalpolesny no ja nehladam nikoho, skor ja pre kamosku (ona sa ale zatial tomu brani, kvoli sklamaniu) ale Cadca je fakt daleko
Internetové zoznámenie - https://hespac.com/zoznamka.htm Mne pomohlo toto.