icon

Solidna zoznamka

4. aug 2021

Zienky, vedeli by ste poradit nejaku solidnu zoznamku? Mam kamosku bez chlapa, bez deti a biologicke hodiny tikaju, tak ju nahovaram na nieco taketo. Ma 37 rokov, je vobec mozne najst v takom veku nejakeho chlapa na zalozenie rodiny, co by nebol vadny mamickar? Mate nejake osobne skusenosti? Dakujem

Strana
z2
zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
3tato
13. aug 2021

@ciusinka povedzme si rovno, že podobné očakávania má väčšina ľudí, ktorí hľadajú partnera na vzťah...
No a pokiaľ si stále "single", tak asi dotyční nespĺňali iné,pre teba dôležité kritériá (charakterové vlastnosti, zručnosti, výzor, soc. a spoločenský status, zabezpečenie ... atď ) Preto som skôr čakal odpoveď niečo v tom zmysle, ako písala @dianaana.
Ale oki, vďaka za odpoveď. Plne rozumiem aj tomu tvojmu štádiu - takých ľudí, je nás viac 😅

3tato
13. aug 2021

@buffinko náhodou, rozvedená žena so záväzkami je úplne v pohode...
Lebo vie, čo znamená starať sa o dieťa, o rodinu, o domácnosť...
Vie, že život "není peříčko" - dokáže sa postarať aj sama bez chlapa.
A pokiaľ takej žene chýba muž - partner a nejakého v svojom smere objaví (za predpokladu, že nevníma muža len ako sex. objekt, bankomat a taxi) - a nájde v ňom vyhovujúci protipól, dokáže si ho vážiť a milovať. Pokiaľ tak neučiní, má smolu.
To isté platí samozrejme aj v opačnom garde na mužov.

Napr, ja osobne by som slobodnú, bezdetnú ženu už nechcel vedľa seba.
Zase na druhú stranu, žiadna žena by sa asi nehrnula do vzťahu s niekým, ako ja 😂

buffinko
13. aug 2021

@zahrajzlato rozumiem, tvoj prispevok ale vyznel ako vseobecne hodnotenie obsadenstva zoznamiek z pohladu muza.

buffinko
13. aug 2021

@3tato keby mam cas na partnersky vztah, co nemam 😀 , vo svojom veku by som tiez brala skor otca deti (fungujuceho otca...). Muz s dietatom rozumie, co vychova obnasa a zaroven netuzi po dalsich potomkoch. Najst kompatibilneho partnera nie je jednoduche, a v pokrocilejsom veku ani nehovorim.

3tato
13. aug 2021

@buffinko 100% súhlas, vidím to presne tak isto 😎

ahaknaj
13. aug 2021

@zahrajzlato zlato moje má podvádzalo a nechalo so záväzkom nech sa životom tlčeme sami a preto som nenormálna? To radšej sama ako niekoho presviedčať

autor
18. aug 2021

@zahrajzlato som sa dobre pobavila, ta moja kamoska sa nachadza v kategorii 1 😂🙈

iivanah
16. nov 2021

Ahojte žienky, poznáte teda niektorá z vás muža od cca 35 do cca 43rokov, ideálne vzdelaného, rozhľadeného a vyrovnaného, ktorý si hľadá partnerku? Takisto pre kamaráku s podobnými vlastnosťami🙂 Ďakujem veľmi pekne za odpoveď🙂

meluela
16. nov 2021

@iivanah A to by nejaka fakt sla na rande s chlapom, ktoreho jej nasla kamoska na modrom koniku? Vsak nech si spravi konto na tinderi, zozere jej to sice vela casu najst tych par fajn ludi co sa tam prave nachadza, ale nieco najde a ak bude mat stastie tak si aj sadnu.

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
mizuu79
7. jan 2022

Ahoj ktora ma seriozny zaujem sa zoznamit ak sa najde odvazna budem rad ak mi napise .budem cakat

horalpolesny
25. apr 2022

Tu vyplakávate ja som seriózny, šikovný (zručný ) muža nezadaný starám sa sam o dve deti 7r.A moje skúsenosti zo zoznamiek des! Prevláda sex a stretnutia bez perspektivity spoločného života proste výlety atď.Podotýkam píšem len z nezadanými s princípu.Výsledok 99% žien ma problém si zavolať stretnúť odpalkuju ťa podľa fotky to je prvé čo ju zaujíma 🙂 Odpalkuju ťa dokonca ak je vek +-3-4r ako v supermarkete zoznamky ponukaju vyber predsa 🙂 čoho odpadu poväčšine.Falošne fotky posielate aj sa mi priznali niektoré s tým.Aj mi jedna hovorila ako jej kamošky všetky dokola to tak maju kamošov len na pekne chvili to je trend dnes nechať sa vyprašiť 🙂 v aute a isť spokojne domov.Spavaju mnohe aj zo ženatými pretože je dobrý v posteli 🙂 a to len preto? Ano len preto.Psychické poruchy žien a fobie aj ked je normalna ma strach lebo zoparkrat skončila ako odkopnuta handra.A prečo ved si mohla predsa vyberať 🙂 aj preto : poučne čitanie a veľmi vystižne autor sa vyzna https://www.dormeo.sk/clanky/commitment-fobia
Par normálnych občas niekoho stretneš a je to o štasti aby ste si padli do oka 🙂 ostatne je musim povedať ľudsky odpad ako hrozne sa ženy spravaju na zoznamkach je des 🙂 Pošleš fotku nevrati ti oklame ťa potom ťa "ošteka! pred susedami a v potravinach v praci atď. 🙂 No uplna parada už som si zvykol že to tak je a žijem a hľadam stale🙂 ake naivne. Ale verim kto hľada najde.6iaľ pada nam moralka a veľmi a ženy sa chcu vyrovnať mužom ale žiaľ v tych najnegativnejšich veciach 🙂Ale aj tak verim že najdem

horalpolesny
25. apr 2022

Ak si výnimka s okolia Čadce 40+ tak napíš na: horalpolesny@azet.sk Rád ťa spoznám to čo je vzácne toho je malo 🙂 Dobrý muži a ani ženy nerastu na stromoch treba sa hľadať minimálne si dať šancu tým že si možno zavoláme stretneme sa .Veď bas to bude stať len čas a troška námahy ale mame šancu spoznať sa tak sa tešim 🙂 ale som to tu využil 🙂

autor
26. apr 2022

@horalpolesny no ja nehladam nikoho, skor ja pre kamosku (ona sa ale zatial tomu brani, kvoli sklamaniu) ale Cadca je fakt daleko

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
maria4793
29. apr 2022

Internetové zoznámenie - https://hespac.com/zoznamka.htm Mne pomohlo toto.

dodo1981
Odpoveď bola odstránená
dodo1981
Odpoveď bola odstránená
dodo1981
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2