icon

Som nemožná keď neviem variť?

bielavlcica
10. aug 2018

Baby asi sa potrebujem len vyzalovat. Poslednu dobu to s partnerom trocha skripe. Chodi z prace utahany bez nalady. Je nastvany lebo doma neni navarene (varit neviem az tak) potrebuje nabrat lebo je chudy. Myslela som,ze ked budeme spolu byvat ake to bude super ale mam pocit ze nas vztah sa zhorsuje. Podporujeme sa ale neni to take ako na zaciatku. Uz ani sex ho nebavi vraj nema chut. Je to mozne teplom tym stresom atd. Ale dufam, ze sa to zlepsi lebo naposledy sme mali taky poriadny krasny sex pred asi mesiacom a to aj tak musim zobronit. Predtym sam prisiel a chcel sa mojkat teraz uz ani to. Ina baba v tom neni na to ho poznam az moc dobre aj ked viem ze baby po nom idu ale on ked nema chut tak nrma a moze okolo neho chodit aj sexbomba.
Neviem co mam robit som zufala. Dnes uz padli aj slova o rozchode co on si mysli ze by bolo asi vraj lepsie ale ja viem ze by ho to znicilo. Co mam robit.
Ono kamenom urazu je hlavne asi to varenie lebo mi sam povedal ze ked neviem varit naco budem u neho byvat ze navarit si vie aj sam.

romiada
11. aug 2018

@frerik plno zien (vratane mna) jej dalo radu hlavne k tomu co naozaj nevie: variť. Každý hľadá vo vzťahu niečo iné, a ak si to dvaja medzi sebou dajú do rovnováhy a uzrejmia čo kto komu ponúkne a čo komu vyhovuje a sú spokojní tak je to uplne v poriadku. Ak má niektorá žena za muža "nejakého Borisa" s ktorým môžu chodiť po reštauráciách a nemusí variť potom je to tiež ok. Asi má iné očakávania od vzťahu a stačí mu že má pestovanú reprezentatívnu cicu micu vedľa seba😉 Väčšina sa tu vyjadrila ku "kameňu úrazu", čo si sama autorka aj "vypýtala"

lmml
11. aug 2018

@zuzanapjat vydržal to skoro rok kým som sa poriadne naučila takže asi mu to tak nevadilo..😊

zuzanapjat
11. aug 2018

@lmml tak ono zalezi od toho, ako dlho autorka prispevku s priatelom chodila, ako prislo k spolocnemu byvaniu (koho napad), ci je pracujuca, alebo proste tam len byva a čo vlastne od toho celeho očakavaju obaja. ake mali predstavy

montemotherone
11. aug 2018

@bielavlcica no, ak by som pre svojho muža bola len "stroj na varenie", asi by som vo vzťahu šťastná nebola :-/

bucko555
11. aug 2018

no tak ked nevies varit sa necuduj ked je chudak hladny tak potom aj nervozita stupa aj ja ked som hladna som nervozna, ziadna sme od zaciatku nevedeli hned varit tiez sme sa museli naucit ked sme uz chceli rodiny a manzelov, priatelov a hlavne spolocnu domacnost.

z1984
12. aug 2018

Ešte sa pripojim k diakusii. Akoze co musi len ona varit? Ja chodim neskoro z prace a manzel nenadava ze je hladny . Otvori chladnicku a uvari alebo nieco pripravi. Mne pride ze ten chlap je lenivy a potrebuje služku

zuzanapjat
12. aug 2018

@z1984 ale tak to je niečo iné, keď sú pracujúci dvaja, prirodzene to tak býva, že navarí ten, kto má práve voľnejšie, kto stíha. Ale tak autorka nepíše, že by chodila neskoro z práce ona. Keby si mala týždeň dovolenku a on by makal, došiel by domov a mal by on variť, tak asi by šťastný nebol. Keby bol jej chlap lenivý, tak jej nepovie, že sa chce radšej rozísť a fungovať sám. Podľa mňa je to sebestačný chalan, ktorý si práveže navariť nie. Ale nie za takú cenu, že prišiel o súkromie, dojde unavený a nemá čo jesť, kým slečna je pravdepodobne celý deň doma. ;)

z1984
12. aug 2018

@zuzanapjat nepiše ani že ona je doma

zuzanapjat
12. aug 2018

@z1984 tak keby nestíhala variť, kvôli práci, asi by to spomenula. 🙂)) myslím, že sa vyjadrila jasne... že variť proste nevie... a tiež napísať, navarené by chcel, ale nie je tam z čoho variť.... to máš pocit, že ona zarába? skôr očakáva, že jej nechá financie ... Je to total sebestačný chalan.... ktorý bol zvyknutý na svoje súkromie, nepotreboval mamičku ani ocka, býval sám.... a teraz tam má babu, ktorá naloží práčku, zavesí prádlo a ustelie. Mne sa proste nepáči ako sa do chlapca tu pustili ženy, keď ani okolnosti toho, ako prišlo k spoločnému bývaniu nevieme a ani ako dlho predtým spolu chodili 🙂))))) Poznám babu, ktorá bola schopná sa nasťahovať k chlapovi 2-3 týždne od ZOZNÁMENIA :D ani sa nestihol spamätať. Po mesiaci už o spoločných deťoch písala na nete......... A keby sa tu posťažovala že chalan sa sťažuje, lebo neni navarené, tak by tu z neho hneď spravili všetky DEBILA ktorý potrebuje slúžku ;)))

z1984
12. aug 2018

@zuzanapjat ty tiez.nevies ako to je.

libawet
13. aug 2018

@bielavlcica šmykni sa po zábradlí pár krát pred tým než pánko príde domov a privítaj ho
" miláčik, večera je zohriata "....🙂

laska201
13. aug 2018

Tiez som nevedela varit ked som zacala byvat s mojim muzom len rozdiel je ten ze ja som si zaviedla zosit vzdy vecer mi muz povedal co chce navarit a cely postup ako sa to robi.ked som nieco nevedela vzdy som mu volala a vzdy mi zdvihol a povedal co a ako.no ja som to mala este horsie podmienky asi take ze dom max elektrina fungovala.aj zakurit v piecke mi musel ale ako zaciatok nasho vztahu nas to riadne stmelilo a preverilo.a ked mal volno vzdy sme varili spolu.

stevvvka
13. aug 2018

@bielavlcica nauc sa varit, ale kvoli sebe, zide sa ti to v buducom vztahu. Tohto chlapa nechaj a utekaj.. Najviac ma zarazilo to medzi riadkami, ze si nepokojna, ked je pri tebe a vsezko komentuje... Ze mam pravdu, ked napisem, ze varenie nie je jedine, co mu vadi? Ze ta opdavuje aj v inych veciach, toto sa robi tak a tak, ty to zle robis...? To je manipulator, nelubi ta a ty nelubis jeho, len si rada, ze nie si sama. Toto nie je laska, najded si lepsieho!

ciusinka
13. aug 2018

Zakladna otazka pre mna je - chodis do prace alebo nie? Ak nie, co robis cez den? Je jednoduche zase zacat nadavat len na hnusneho chlapa a vsetko hodit na neho, ale pre mna je dost podstatna odpoved na otazky, ktore som ti dala..Pretoze ak nepracujes a si cez den doma, tak ja byt chlap a pridem domov, kde nie je navarene, tak tiez by som bola nastvana..Na internete je milion stranok s detailnymi receptami, fotkami, aj s videami, ze to uz by fakt len totalne neschopny clovek nedokazal podla toho navarit..A napisat, ze nie je z coho? A ty nevies ist do obchodu a nakupit? Ak si nezamestnana a bez penazi, tak si od neho tie peniaze na nakup vypytaj a chod nakupit a navar mu..Nieco ine by bolo, ak chodis do prace, lebo to by zase od toho chlapa bolo trochu dost sebecke, ze pracujes rovnako ako on, prides domov z prace a on si vylozi nohy na sedacku a ty mas este vyvarat v kuchyni veceru..U nas doma nikdy nefungovali teple vecere, resp. len velmi vynimocne, ale zase na druhej strane, treba mat nieco v chladnicke, z coho sa da aj ta studena vecera urobit, takze ja mam vzdy v chladnicke sunku, salam, maslo, syry, parky, paradajky, salatovu uhorku, vajcia..Z coho sa da rychlo nieco urobit, ked tak aj prazenica, ham and eggs alebo parky, chlieb vo vajci..Ale nie som ochotna po praci chlapovi este vyvarat teple vecere..Takze ale proste pre mna je to, ci pracujes alebo nie v tomto smere dost podstatna otazka..

vlasica19
13. aug 2018

@bielavlcica ja by som od neho odisla. Z tvojho prispevku mam pocit, ze tvoje varenie nieje jedina vec s ktorou nieje nespokojny. Hlavne sa nauc varit sama pre seba, zide sa ti to do buducnosti, aspon take najzakladnejsie jedla. 🙂

nikk3y
14. aug 2018

@bielavlcica ahoj podla mna ak nevies tak dobre variť, tak skus pokukat recepty videa na internete a je to vyriesene :D popripade chodte niekam sa najest ale tak pre precvicenie tie videa a recepty su velkym pomocnikom ;) a nejde tu o to ze "sluzka" len chlapi chcu mat navarene ked pridu z roboty lebo su urcite vyhladovani jak psi 🙂 pozri ja som len 2 roky so snubencom a rok uz byvame spolu a nikdy neboli hadky o tom ci je navarene alebo nie

nikk3y
14. aug 2018

@bielavlcica ked je hladny a mne sa nechce alebo mam bolesti tak si navari take chlapske jedlo (hranolky, syr,rezen, zemiaky) :D

zuzzuzi909
14. aug 2018

@nikk3y ja si tiez myslim, ze chlap by mal mat navarene ked pride domov z roboty. aj ked nie stale, je dobre ked obcas aj on prekvapi a nieco pripravy sam 🙂 v dnesnej dobe je prave toto vyhoda ze existuju aj tie videa, kde jej to presne ukazu ako co robit, kedysi si nase stare mamy museli vystacit len s receptami. 🙂

nikk3y
14. aug 2018

@zuzzuzi909 presne tak :D ja som sa ucila z takej hrubej knihy s receptami a tu mama dostala od svojej maminy a potom som ju dostala ja 🙂 ... a vacsina chlapov vie varit a ked lubi zenu a vidi ze nevladze alebo nieco tak si uvari sam (a mozno ze aj lepsie :D)

majkeel
14. aug 2018

:D
Príde Albín domov a sťažuje sa kolegovi:
-Počuj, tá moja žena, to je niečo strašné ! Odkedy sme sa zobrali, nič nerobí. O deti sa nestará, nevarí, neupratuje. Ja by som sa jej najradšej zbavil !
-Vieš ty čo , – radí kolega, – keď prídeš večer domov, tak ju pomiluj, že z toho zomrie a máš po starosti.
Albín to teda vyskúša, ale ráno žena stále žije. Večer, keď príde z práce, len pozerá: žena krásne upravená, večera na stole a tak. Spýta sa jej :
-Čo sa stalo ?
-No, vieš, keď ty poriadne, aj ja poriadne !

veronika0122
14. aug 2018

@majkeel teda si to vystihol a presne o tomto to je. Funguje to tak v mnohych vztahoch, vztah sa buduje a kazdy je spokojny ked ma to, co chce 😀😀

johanna_b
14. aug 2018

ja som bola dlho single, neznasala som varit, ked som sa odstahovala od rodicov, boli to dokola cestoviny, ja stale na diete, mali sme dohodu so sestrou, ze ked stretnem toho praveho, tak ma okamzite nauci varit... mame som stale hovorila, ze mna to podla mna bude bavit, ked budem mat pre koho.. . no a naplnili sa moje slova, ja, co som stale hovorila, ako ja nebudem varit, hoci nevedela som, co by sme asi tak zrali, tak pomaly som zacala a bavi ma to, este taky paradox, ze ked ideme k svokrovcom a ja varim, vsetko dobre vyzera aj chuti, cerstva zelenina, svokor sa nevie vynachvalit, takze takto tiez mozes dopadnut... a uz aj piect som zacala

mmoni89
14. aug 2018

Baby taka otazka,a vy varite aj n obed aj veceru?ked pisete ze prijde z prace a ma navarenee..😊

nikk3y
15. aug 2018

@majkeel :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nikk3y
15. aug 2018

@mmoni89 ja varim vzdy :D aj ked nieco rychle a jednoduche 🙂 lebo ma to bavi :D a vari sa vacsinou obed a veceru si spravime nieco alebo sa ideme najest niekam :D alebo si objedname 🙂

ceresnovci
15. aug 2018

áno si . Nauč sa . Je to brnkačka... Ničím iným ako praxou sa to nenaučíš.. hor sa do toho... nieje to žiadna jadrová veda.

ebi88
15. aug 2018

Toto nechapem, vazne, zeny kedysi varili lebo boli doma a muz robil tak to bola ich robota, ale teraz ked obaja pridu domov po praci, obaja zarabaju, no kde je logika ze zena ma ist esye varit? Snad su rovnako unaveni, nie? Tak sa treba aspon striedat snad.

romiada
15. aug 2018

@johanna_b odriekaneho chleba najviac chuti...sa vravi 😁👍

lulica
15. aug 2018

@bielavlcica nemozne je keby si nevedela nie len varit ale este kopu inych veci s ktorymi by si sa mala spolupodielat v domacnosti. Ale je to celkom hlupe ze nevies varit. Mohla by si s tym zacat nieco robit urobit jedlo podla receptu vie aj idiot tak preco nie aj ty? Moj muz tiez odomna ocakava ze budem varit nie preto ze som zena a zena ma varit ale preto aby to nemusel robit on. Tazko maka a doma si potrebuje oddychnut dobre sa najest a milujucu zenu. Ked nevies varit a nevies ani podla receptov skus sa ho opytat ci by zo zaciatku nevaril s tebou. Tiez som nevedela rozne jedla ktorr ma rad a naucil ma to na moje naliehanie..😀

anabella111
15. aug 2018

Z tych pár viet vytrhnutych z kontextu jedného vztahu..by som vyčítala...ze ťa nechce...môžbyť je to len chvilkova nalada...ale sú zeny..ktoré by nikdy nedopustili...aby ich vztah dospel do takeho ponizujuceho stadia....(musim zobronit o sex, ak nevies varit..si mi nanic...lepsi bude rozchod)....och..och....perspektíva buducnosti je jasná...ziadna pokazená vecera a ani tá ktorá neexistuje..nebude dovod na rozpad ,,dobreho "vztahu..