Som nešťastná zo súčasnej situácie a bojím sa toho, čo nás ešte len čaká
Strašne aom z tohoto všetkého nešťastná .. vcěra som videla video z pred 10tich rokov dozadu kde jedna americká doktora vypovedala o budúcnosti . O tom že svet vedie elita o ktorej mi nemáme šance , že nás je strašne veľa a potrebuje sa znížiť populácia .. tak že vytvoria pandemiu aby nás všetkých mohli zaočkovať a v niektorých vakcínach bude latka ktorá … a nejdem ďalej pokračovať lebo aj tak mk zachvilu tuto tému vymaže a nechcem byt podľa niekoho konšpirátorka no mám zimomriavky z toho že to video je naozaj realne staré lebo bolo odvysielané pred veľa rokmi na prime v jednej relacii a čo je na tom najhoršie že všetko
Čo ta pani povedala tak sa teraz deje a vtedy kto ten dokument pozeral 10 rokov dozadu si akurát tak mohol povedať zě takéto niečo sa nikdy nemôže stať . A ono sa to naozaj deje . Len som to chcela so seba dostať lebo bojím sa strašne budúcnosti o moju rodinu dieťa a o to že už nikdy nebudeme žiť tak ako predtým 😔
ako vieš, že to video je staré 10 rokov? dnes sa dá urobiť všetko tak, aby v ľuďoch vyvolali čím väčší strach
keby nás ozaj chceli vyhladiť tak sa predsa nenamáhajú s vírusom a následne s vakcínami, rovno by nás zabili tým vírusom... zomreli 4 milióny ľudí a narodilo sa 80 miliónov, čiže o vyhladzovaní sa ozaj nedá hovoriť
Videla som dokument. Poviem ti takto. Zamysli sa nad tým, čo s tým môžeš urobiť ty??? Veľké nič. Tým, že sa budeš trápiť a mat zimomriavky, si nepomozes. Ak má niečo prísť, príde. Užívaj si každú chvíľu a každý deň. U nás sa tiež jedna polovica rodiny zaoberá covid situáciou a sleduje podobne videá. Maminka je z toho už zrelá na liečenie. Na čo je to komu dobre. Hlavu hore a nerieš, lebo nevyriešiš.
@lucka_ke pretože bolo realne odvysielané na tv prima pár rokov dozadu . Vtedy bežala relácia konšpiračné teórie sveta a v jednom z nich bol aj tento dokument
@darci17 keby viem čo v ňom je ani by som ho neotvorila . Nech sú radi tí ktorý ten dokument nevideli
Tiež sme s mužom videli ten dokument a to teda ešte ani covid a vakcina neboli ‘na svete’..ak máš na mysli taku doktorku ( kratke sivé vlasy). Keď začala pandemia skúšala som to hľadať ale Nikde som to už nenasla. Tiež hovorila presne to iste, čo spomínaš ty.
Čo takto začať používať vlastný mozog a nie sa riadiť debilinami z Facebooku a z iných sociálnych sietí? Preto je ľudstvo v takomto stave, lebo čítajú takéto blbosti, aj sa tým riadia. Ĺudstvo debilnie. A ešte je móda to rozširovať ďalej. Nehovoriac o tom, že to video vôbec nemusí byť pravé a pani doktorka vôbec nemusí byť pani doktorka. A aj keby bola, určite nepojedla všetku múdrosť sveta. Aj medzi vzdelanými ľuďmi sú idioti.
Mna strasne bavi myslienka...ze epidemie viac nez 100 rokov dozadu boli ešte prirodzene, ale teraz uz je vsetko umelo vyvolane...Ty si presne ta cielova skupina na koho tieto sprostosti mieria.
prečo takým veciam veríš? svet ovládali aj ovládajú peniaze, teda tí, čo ich majú najviac aj ovládajú smerovanie ekonomiky a podobne... čiže áno, vládne elita ale tak tomu bolo aj stovky rokov predtým a tak tomu bude aj v budúcnosti
@stanulienkat na fb to video ani nenájdeš bolo vymazane aj z YouTube aj z fb . Veľmi ťažko sa k nemu dostať . A nerozsirijem ho ďalej preto som sem ten link ani nenapisala . A to neni že niekto na fb napísal status a ja som tomu uverila a zľakla sa ale to video realne existuje kde ta pani doktorka hovorí to čo hovorí . A nehovorím že verím Tomu co hovorí . Možní sa mýli snáď áno . Len ide o to že ona presne povedala to co sa deje teraz . Všetko . Nič z toho co sa deje teraz v tom videu nevynechala
@stanulienkat to video videlo veľmi veľa ľudí už dávno pred covidom !! Vid koment hore nad tebou . Takze to video neni fejk ani debilina z fb
uz sme tu zase? ach.. vies o tom, ze vedci pandemiu predpovedali, uz asi pred 30timi rokmi, aj bez konspiracnej vaty o cielenom vyhubeni ludstva? je to sice po anglicky ale.. skratka virusy zostavaju na Zemeguli nepriatelom ludi cislo jeden.. vsetko ostatne sme "skrotili"
https://www.nationalgeographic.com/science/arti...
Ludia maju tendenciu verit, ze velke veci maju velku pricinu, jednoducho im mozog neberie, ze kovidova pandemia sa stala bez nejakej velkej tajnej organizacie.. Pricom ale rozum hovori, ze uplne v pohode mohola. Ved tu bola epidemia spanielskej chripky, morova epidemia.. preco, ale fakt sa zamysli, ze preco, by nemohla prist dalsia v dnesnej dobe? zvlast ked ludia brutalne cestuju hore dole po celej planete.
Inak chces vediet, aka bude nasledujuca katastrofa? Solarna burka. Vypadky elektriny po celom svete.. Vygoogli si Carrington event. Uz sa to raz stalo a stane sa aj znova, ale tentokrat nam to znici vela technologie..
ja si skor myslim ze maju zamer s nami nejaky o ktorom nevieme. Mozno su za tym mimozemstania. Ja som citala kadeco aj videla kadejake dokumenty, mna uz neprekvapi naozaj nic aj keby nas naozaj vyzabijali. Ja nevidim problem v samotnej smrti ale skor v utrpeni, ze ja prezijem a ten zivot co budem zit dalej bude nafigu a same utrpenie. To ze v minulosti boli pandemie prirodzene je jeden fakt ale to ze teraz existuje x labakov po svete kde sa hrajkaju s virusmi a celi z toho pruser je vec druha. Existuju kadejaki sialenci a pomatanci kadejaki uchyli a nemoralni ludia ktori ten viru nemaju problem vypustit
Treba rozlišovať realitu. Teraz sa tu začnú šíriť hoaxy, že Soroš a západné mocnosti vymazali z YouTube toto primitívne video.🤣🤣 Priemerne inteligentný človek nemá potrebu riešiť takéto hlúposti. Ludia si neuvedomujú, ako im je dobre, že majú kde bývať, majú čo jesť, majú slobodu. Stále riešiť len hovadiny....
no vieš ono ten tvoj príspevok si ozaj zaslúži len vymazanie...
skús sa venovať niečomu čo je pre teba dôležitejšie, z čoho máš ty úžitok, z čoho budeš mať ty dobrý pocit a radosť....alebo niekomu komu pomôžeš .
Takéto videa ako si opísala je škoda pozerať.... autorka MIER
Tak ešte raz, čo znamená konšpiračná teória?
Konšpiračná teória alebo sprisahanecká teória je názor na ľubovoľnú tému, ktorý tvrdí, že istá skupina ľudí vedome a tajne (konšpiračne) pôsobí v neprospech inej skupiny ľudí alebo celého ľudstva.
Ach, kde sú teraz bigfooti, UFO a nafingované pristátie na mesiac?
@stanulienkat slobodu ???? Take slovo už ani nepoznám 😀 kamoska v Grecku akurát dnes pisala že od 15. Pravdepodobne budú mat vstup do uzavretých priestorov len zaockovani . Toto je sloboda ?
áno, slnko sa mení, planéta sa otepľuje, na to nemusíš byť Sibyla, aby si predpovedala, že raz tu bude voda drahšia ako zlato a naši pravnuci budú o ňu bojovať... rovnako ako keď je ľudí 8 miliárd môže vzniknúť pandémia... v čase Španielskej chrípky bolo ľudí 4x menej a z druhej strany planéty cestovali do Európy pol roka, teraz to preletia za 12 hodín
Vždy to dobre dopadne, veď si len zober rok 180 (pravdepodobne epidémia kiahni zastavila Rímske légie na Lines Romanum ak by ich prekročili tak by Európa vyzerala inak.! Dokonca aj cisár Marcus Aurelius tejto chorobe podlahol. Nakoniec kiahne sú vymazané.
Rok 1349 niekto sa rozhodol vyhubiť Európu Čiernym morom, podľahlo mu 2/3 európskej populácie, ale mor sme porazili.
Rok 1665 niekomu vadil Londýn a zoslal na nich mor len v Londýne zomrelo vyše 100 tisíc ľudí a ako to dopadlo? Londýn nikto nezmazal.
Alebo ešte nedávno pred 70 rokmi bolo bežné že deti zomreli na TBC a znovu človek moderný túto chorobu zatlačil
autorka, to co si videla, ten dokument, sa vola Plandemic, "doktorka" je Judy Mikovits, na internete to bolo velmi popularne minuly rok a samozrejme je to plne kospiracnych hovadin, ktore boli vyvratene..
https://www.kanal22.cz/clanky/zdravi/ockovani-a...
ale problem je niekde inde.. ty tu nehladas vysvetlenia a fakty, co je pravda a co nie.. proste tomu chces verit, ze pandemia koronavirusu bola organizovana planovana
@cubo2 bez nejakej tajnej organizácie ?? Zaujímavé je že z celej veľkej Činy sa covid objavil v jednom nenápadnom meste kde zhodou okolnosti sa nachádza aj virologicke centrum ktoré skúma aj sars napríklad . Ale úplnou náhodou Zrovna v tomto meste niekomu padol netopier do polievky a virus bol na svete 🤦🏽♀️
Keď sa bojíš, tak mi ti tu nepomôžeme. To je taká blbosť s tou umelou pandémiou. Bojíš sa vyjsť aj na ulicu? Šoférovať? Vyjsť na balkón alebo vonku v búrke? Lebo denno denne ľudia zomierajú, aj keď nie sú chorí. Čo majú ľudia z toho, že sa boja aj sami seba? Pretože sa nevedia reálne a triezvo pozerať na život. Radšej veria bludom a stresujú aj svojich najbližších.
inac niekto tu hovori ze mame uzivat zivot a nemysliet na to ale vysvetlite mi ako si mam uzzivat zivot ked moje najvacsie potesenie bola plavaren ktora mi pomahala k bolesti chrbta a oni debili mi ju zavreli

No daj link alebo meno toho dokumentu.