Som nešťastná zo súčasnej situácie a bojím sa toho, čo nás ešte len čaká
Strašne aom z tohoto všetkého nešťastná .. vcěra som videla video z pred 10tich rokov dozadu kde jedna americká doktora vypovedala o budúcnosti . O tom že svet vedie elita o ktorej mi nemáme šance , že nás je strašne veľa a potrebuje sa znížiť populácia .. tak že vytvoria pandemiu aby nás všetkých mohli zaočkovať a v niektorých vakcínach bude latka ktorá … a nejdem ďalej pokračovať lebo aj tak mk zachvilu tuto tému vymaže a nechcem byt podľa niekoho konšpirátorka no mám zimomriavky z toho že to video je naozaj realne staré lebo bolo odvysielané pred veľa rokmi na prime v jednej relacii a čo je na tom najhoršie že všetko
Čo ta pani povedala tak sa teraz deje a vtedy kto ten dokument pozeral 10 rokov dozadu si akurát tak mohol povedať zě takéto niečo sa nikdy nemôže stať . A ono sa to naozaj deje . Len som to chcela so seba dostať lebo bojím sa strašne budúcnosti o moju rodinu dieťa a o to že už nikdy nebudeme žiť tak ako predtým 😔
Veď nech sa dá zaočkovať a bude slobodná. Pravidlá neznamenajú neslobodu. Keby systém nenastavil žiadne pravidlá, nastala by anarchia, chaos.
autorka, ja napriklad nepopieram, ze ten virus mohol uniknut z laboratoria.. no mohol, ale aj nemusel. Cinania su totalne prasata, u nich je vsetko mozne a este k tomu budu zatlkat aj nos medzi ocami, o to pokoj.
Ale ze ten virus niekto v laboratoriu vyrobil naschval za ucelom vyhubenia ludstva a potom ho vypustil? Tak to musel byt potom strasny babrak, kedze 99 percent nakazenych ludi koronu prekona a prezije..
Vidis? Staci sa trochu zamysliet a konspiracne veci prestanu davat zmysel..
Videla som to video, podľa mňa to nieje konšpirácia boli pod ním komenty z roku 2010. A tá pani doktorka vraj zmizla
fuu aj mne toto vravel jeden spoluziak a to v roku 2013, ze v roku 2050 pride virus aby sa preriedilo ludstvo a ze chcu kontrolovat ludí a také strasidelné samé a tiez ma vystrasil. A ked prisiel virus, vravim si, vsak mal az 2050 prist. :D a to mal od nejakeho anglickeho konspiratora zabudla som meno.
@cubo2 ak ten virus bol vytvorený zámerne tak nie aby nás zabil covid . Ale aby nás mohli zaočkovať .Ale áno toto konšpirácia je , netvrdím . To že bol virus umelo vytvorený je iste , ale či unikol zámerne alebo nechtiac to už sa nikdy nedozvieme
A načo by nás mali vyhubiť vírusom, keď našou konzumnosťou a správaním k životnému prostrediu smerujeme dobrovoľne k vlastnému vyhubeniu
@emma323 to video realne je veľa ludi to potvrdilo . To čo hovorí v ňom snáď pravda nie je . Ale zatiaľ sa trafila do všetkého z toho mám strach
neviem ale ja uz si pridem akoby moja rodina a ja bola cudna - fungujeme uplne normalne, konspiracne teorie ignorujeme (teda az na svokrovcov ale tym to muz obcas vysvetli), koronu beriem ako fakt (neriesim veci, ktore neviem ovplyvnit), kto sa v nasej rodine chcel dat zaockovat sa dal, kto sa nechcel sa nedal, mozno sme len mali stastie, ze na nas nemala korona a restrikcie a lock-downy nejaky fatalny ekonomicky alebo fyzicky/psychicky dopad a za to som naozaj vdacna
a inak sme sa vzali, cakame dieta a tesime sa na buducnost a to vsetko aj cez tu koronu - ale mozem sa pokojne zavriet v kupelni s alobalom na hlave a zit v strachu aj to je riesenie 🤷♀️
nenechaj sa znepokojovat. uz len to, ze to bolo vtedy vysielane medzi konspiraciami, hovori samo za seba.
vezmi si napriklad, ze ani nie tak davno sa zomieralo na bezne detske choroby, na zranenia, zlomeniny, ktore dnes nepovazujeme za hrozbu. kolko ludi malo rozne nasledky po ochoreniach, boli rozne zakrpateni, vykruteni. dnes sme zvyknuti na urcitu bezpecnost, aj ked ochorieme alebo zranime, mame dostupnu starostlivost, liecbu. sme schopni mysliet do buducnosti, planujeme si zivot so samozrejmostou. skor, ako by sme sa mali nechat zastrasovat konspiraciami, by sme si mali uvedomit, ze v skutocnosti sa vo svete nadalej zomiera aj na banalne choroby a zranenia a nie je treba ani vyvijat smrtiaci virus.
To video ja naozaj spred 10tich rokov? https://en.wikipedia.org/wiki/Plandemic
@petamich lenze ja sa nebojím žiť . Nebojím sa covidu . Chcem chodiť von , medzi ľudí atd . Bez strachu . A to aj robím . Žijem akoby covid nebol . Ale toho sa bojím že aj to mi ako neočkovanej akor či neskôr zákazu . Nebojím sa covidu bojím sa vakcíny
autorka posledny krat ti to hovorim. Ano, virusova pandemia BOLA predpovedana. Aj aj sa stala realitou ako vsetci vieme.
Je vsak mylne a scestne ju hned spajat s konspiraciami o cielenom vyhubovani ludstva, genovej terapii, cipovani, ovladani mysle a kadejakych inych chutoviek, co sa mi dostalo do usi posledny rok..
Snáď, bohužiaľ myslím že je to pravda, a je už len otázka času kedy príde úplne niečo zlé
Ako neockovana budes mat mozno obmedzenia, kym sa pandemia nedostane pod kontrolu. Uvidime teraz jesen. Ja sa skor bojim, ze vsetky obmedzenia a aj testovanie sa casom bude tykat aj ockovanych. To je fakt tazke pochopit, ze stat a jeho predstavitelia to nemozu nechat len tak. Co by sme robili tuto zimu bez opatrení, vies si predstavit ten napor na nemocnice? Ti ludia by vypadli aj z prace, potrebovali by PN, nemal by, kto robit. Preto sa tlaci na ockovanie..
no vsak si zaloz zahradu, šetri, nejake hospodarstvo a vytvor si blizky okruh priatelskych ludí, v kazdej krize je najlepsie mat priatelov a rodinu aj to vravia ekonomovia. Pozri si kolko o tom ze sa zmeni system pise a hovori Vaclav Cílek a to neni konspiracia ale on furt strasí. Elektrina na prídel atd....a tiez vravi ze vsade, kde sa stalo nejake nestastie sa spamatali najskor ludia ktori drzali spolu. Nebudes sama co si nedas vakcinu. Takze nejak bolo a nejak bude a na smrt treba byt pripraveny. Ved Slovensko bude krajina v ktorej sa ludia nebudu bat umierat :D ako povedala pani rezidentka. Ale vies...strachom nic nevyriesis, kazdy system raz padne, ziadna ríša nevydrzala večne, aj toto sa raz skoncí.
Ja som citala, že v stredoveku verili, že čarodejnice dokážu hocičo zle ak chcú a treba ich usvedčiť a upalit...niekto to vymysel vtedy a obyčajní ludia tomu verili...takze asi tak. Praveze kvôli ockovaniu proti kiahnam atď. Tvoje deti teraz žijú. Kedysi by si musela porodiť cca 6 deti aby sa aspoň 2 dožili dospelosti (ak by si mala šťastie)...
Ja neviem, moc nad konšpiraciami nerozmýšľam, ale čo by v tých vakcinach malo byt, ze by nás to zabilo? Ved každú vakcínu kontrolovali v každom štáte, tak to tam akože pridali nejakú neviditelnu látku alebo ako by to malo fungovať? Alebo by podplatili každý ústav pre kontrolu liečiv? Nechápem akosi 🤔
Tejto nevzdelanej osobe tu darmo budete niečo vysvetľovat. Hovorili to v telke, tak je to pravda.
A takých podobne jednoduchých tu je oveľa viac.
🙂
jaj, no, treba sa prisposobit novym situaciam. nie je to pre kazdeho lahke, ale treba si veci pozmenit. aj zvierata, ktore sa novym podmienkam nevedeli prisposobit, vyhynuli.
To ze mas byt doma? ved si ludia kupuje luxusne domy, vselijake vychytavky, tak by som fakt cakala, ze budu radi travit cas s tym a tam, co si kupovali s nadsenim a laskou. a neberu to ako vazenie....
ja teda podobne ako @petamich zijem si svoj zivot, spravy nepozeram, (ale nad tym alobalom na hlave veru porozmyslam :D ) a tiez cakam babo, takze da sa rozmyslat aj inak 🙂
autorka: dáva ti to zmysel? že zaočkovaní majú podľa teba výhody a slobodu a na druhej strane ich vyhubia? veď používaj to sivé čudo, čo ti narástlo v hlave. teda asi narástlo...

@katym77 noo keby si pocuvala moju nebohu babku za vsetkym boli zidia aj za pandemiami v minulosti 😅 😂 https://sk.wikipedia.org/wiki/Desať_rán_egyptských a tu mate priklad ze ani mojzis sa tym netajil 😂